Kad je tako raskini pretplatu i potraži sreću negdje drugdje. A prije toga se izbori za ono što ti pripada. Sretno u natezanju!
Tele2 vs korisnik 1:0![]()
Pozdrav svima,
čitala sam vaše postove, pa ne mogu a da ne napišem da se i ja kajem otkako sam postala pretplatnik.
Oni jednostavno nisu normalni.
Potpisala sam pretplatu u 12. mjesec 2011. i ostvarila pogodnosti Božićne ponude tj. svaki mjesec (6 mjeseci) mi se umanjuje račun za 100 kn. Naravno da i nakon tri mjeseca oni nisu u stanju aktivirati mi tu ponudu.
ja uredno podmirim svoj račun - umanjen za tih 100 kn (zašto bi plačala cijeli račun, zašto bi moji novci stajali kod njih). Kontaktirala sam ih 10 puta, a oni mene ni jednom - u stvari LAŽU da su me kontaktirali....Samo govore da se strpim. Svaki mjesec mi stiže opomena, sve do sinoć kada su mi isključili telefon. U 10 i 30 sam ih zvala i pričala sa njima 20 min, naravno beskorisno, popušila 5 cigareta i nisam zaspala do ponoć ipo, pa sam i zakasnila na posao jutros. Rekla sam im sinoć da ako do ponedjeljka ne srede moj problem da prekidam preplatu. Mislim da su oni po ugovoru u krivu jer tamo stoji nešto ovako: ako vas ne kontaktiraju u roku od 15 dana.... ako se ista pogreška ponovi dva mjeseca za redom... možete prekinuti preplatu... Plaćam račune na vrijeme i stvarno mi ovo nije potrebno. Uputila sam prigovore putem telefona, putem "Pitaj Anu", putem MojTele2 , putem facebooka (nakraju su me izbrisali sa fb - jer im se ne sviđa da javno govorim). Niko mi nikad nije odgovorio ništa osim da se strpim. Ne razumim da ONI NISU U STANJU KLIKNUTI JEDAN GUMB I aktivirati mi moje pravo....
Kad je tako raskini pretplatu i potraži sreću negdje drugdje. A prije toga se izbori za ono što ti pripada. Sretno u natezanju!
Tele2 vs korisnik 1:0![]()
e marex marex.....puno živaca trošiš....
sa t2 se nikad..ama nikad nne potpisuje pretplata....da si pratila ijedan forum vidjela bi razloge....
e sad radis puno gresaka.....prije nego odes u ludilo nazoves ''udrugu potrošač''..ljudi ti mogu savjetima pomoći a i oni ih čak kontaktiraju....
a ja sam svoje probleme rjesavao nekad pozitivno a nekad negativno....ali da bi te szk(ekipa neradnika kojih ima premalo) donekle shvatio ozbiljno da rjesi tvoj problem morala si biti dosadna osoba..a to znaci zvati ih po 20 puta na dan ako treba....ja sa ih znao zvati svakih pola sata kad sam radio nocu....i svaki puta sam trazi odgovor...kad ti kazu da ce te sutra nazvati to ne znaci nista...ti im kazes da te nazovu za 10 minuta ..neslusas njihovo blebetanje....samo dosadjujes....
sretno sa odlaskom iz t2 pretplate....i nikad nemoj uzeti pretplatu nigdje....
Kritika za Tele2, mršava ponuda mobitela na bonove, djevojka je htjela uzeti
neki bolji, al ponuda te prisiljava na loše mobitele ili prelaz na pretplatu.
tolko su za te bonove, a nema mobova, a s druge strane su pretplatnici zadnja rupa na svirali (prije cak i van svirala), a tamo fina ponuda mobova. (iako im zesca budala slaze te cijene)
Ja ne vidim sto bi ponuda mobitela za prepaid bila losija nego kod konkurencije (bas usporedjujem sa VIPom i Simpom)!
Imas i Android i qwerty i Nokie i Symbian,...!
Kakav bi tebi radule bio po volji mobitel a da je za prepaid (i probaj taj isti naci kod konkurencije)?
Slažem se da ni konkurencija nema bolje, ali pošto sam na ovoj mreži kritiku upućujem njima.
Pričam sad o djevojci htjela bi teki touch, da je lijepdobra kamera, wlan, skype, fb bla bla dala bi do 2000kn
i ne želi na pretplatu. Sjećam se da sam i ja prije (4-5god.) dok sam bio na bonovima kupovao mobitele do 1500kn
al vidim da su sad sve entry level smartphoneovi. Smanjuju širinu ponude na svoju štetu, al zato prodavači na crno trljaju ruke.
Pretplatu kod njih neću ni spominjati, od 2005. sam i ovo će mi biti zadnji ugovor.
OH SVEMOĆNI TELE2. Uspjeli su zasrat opet. dobih popust na račune (50kn mjesecno) samo da ne odem s mreze. to je (trebalo) počet sa 2. mjesecom. Pogađate?!?! NIJE. i jos mi je na SZK usudi rec da ja platim opcom uplatnicom onaj svoj dio (50kn) E PA NECU!
Posal sam im prigovor, zaprijetio raskidom, zanima me odgovor
Zadnji uredio cickova13 : 29-03-2011 u 15:07
Jbmti, to su i staroj dali; ja zaboravio na to. Koliko vidim, šalju već 3 normalna računa![]()
danas zadnji dan ugovora.. dobio sam prije tjedan dana papir sa ponudom X10 mini za 95kn i samsung B3410 za 1kn na MMP na kojoj sam sad.. 150..
nema šansesad do kraja mjeseca idem do poslovnice da smanjim MMP na 50 ali ću ostat na pretplati još koji mjesec, pa ću dalje vidjet..
Konačno da i Tele 2 ima jeftinije cijne za ljude koji su na pretplati...
Minimalna mjesečna potrošnja 50/100 kn 150 kn 300 kn
Pozivi unutar Tele2 mreže 0,49 kn/min 0,39 kn/min 0,35 kn/min
Pozivi prema ostalim mrežama 0,49 kn/min 0,39 kn/min 0,35 kn/min
SMS po poruci 0,29 kn 0,29 kn 0,29 kn
MMS po poruci 0,99 kn 0,99 kn 0,99 kn
Prijenos podataka 100 KB* 0,10 kn 0,10 kn 0,10 kn
Naknada za uspostavu poziva 0,25 kn 0,25 kn 0,25 kn
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Pa to je staro bar mjesec dana, jedino ako su dodatno mijenjali cijene ali ne vjerujem.
ja sam potpisao pretplatu knock out 150 prošlo ljeto, jeli mi ostaje 0,49 ili je 0.39 poziv?
Ok, cini se da su ipak u pravu. Ali tpo zbunjuje, naime kad se dodje do 50kn (moja MMP) javlja da je poitroseno 50/50. Od 50(MMP) do 100kn (mojih 50kn popusta) javalja i dalje 50/50, a tek onda pocne javljat pravu potrosnju (dakle UKUPNA-MMP-POPUST). Smatram da to nije u redu, i sad sam potrosil sat vremena na analizu faking racuna s nulama!
moraš osobno na prodajnom mjestu napraviti promjenu tarife
moze se tarifa mjenjati i putem moj.tele2.hr,ali se ne moze mjenjti i iznos minimalne mjesecne potrosnje (bar ne na manje)
raky_b: jel ti to meni govoirs, ili?!?
Jel ti uopce kuzis kaj sam htio rec. Dakle: vec dvije godine i 3 mjeseca imam KO50. Kad mi je isteko ugovor, htio sam raskinut (zbog problema s racunima, sporosti tehničke podrske i slicno), a da ne raskinem ponudili su mi:
1. besplatan prijelaz na bonove;
2. 500kn popusta na mobitel po izboru;
3. 50kn/mj popusta na racun sljedecih 12 mjeseci (bez U.O.).
Prihvatil sam 3.). E sad, kad saljes tpo pise lijepo: Potrosili ste XY/50 unutar paketa i ZWkn van paketa. I u cem je stos. javlja mi da sam potrosio 50/50 unutar i 0kn van paketa, a zapravo sam potrosio 100kn i "0 van paketa". Problem je u tome sto NE javi kad sam presao MMP, nego tih 50kn popusta ne znam odkad pocinje tec. Znam do kada, jel pocne javlaj koliko trosim van paketa.
E sadm kak si ti shvatio da ja zelim mijenjat tarifu, stvarno mi nije jasno. Al dobro, ima nas svakavnih![]()
Meni su isto dali 100kn/mj godinu dana da ne odem i aktivirali mi tarifu 0 - tako da platim 10 kn radijsku frekv a potrošim 100kn. Znam da sam potrošio 100kn kad počne računat to izvan paketa...kada nije više 0. Ne vidim zašto bi to bio problem u tome - kad počne računat izvan, prestaneš zvat. A okvirno uvijek možeš vidjeti u mobitelu koliko imaš minuta odlaznih poziva i to pomnožiš sa svojom tarifom i dobiješ otprilike. Bar ja tako. Poklonjenom se konju ne gleda u zube...Ali istina da je stupidan račun i ispis, nešto obračuna i piše cijena, nešto ne...ništa s ničim nema veze - neznam koliko je u paketu, što je izvan - zašto je nešto obračunato a nešto ne...čak mislim i da je razbacano sve po računu... Vjerujem da je to sve s ciljem zbunjivanja korisnika kako se ne bi znalo ko pije - zna se ko plaća!!!
znam racunat, hvala
problem je sto mi nisu nista rekli o nacinu obracuna, pa su mi racuni ispali 50kn veci, kuzis. nesposobni su. e da, na upit za to su mi odgovorili nakon 6 dana. MRZIM ih zbog te sporosti, al bitno da je opomena uredno dosla!
Je li netko od Vas imao problema sa operatorima, odnosno jesu li kome operatori rekli jednu stvar a da se na kraju ispostavilo drugačije?
Na primjer ja imam takav problem i sada žele da ja platim zato što sam postupala točno kako mi je operater rekao koji je, na kraju se ispostavilo, bio u krivu.
TELE2: samo 82 stranice pljuvanja. svasta se s tele2 dogadja, prelistaj malo temu pa ces vidjet
Zadnjih par dana se budim i mislim - idem im platit jer mi se neda natezati sa njima.... Ali nakon par minuta shvatim da je to najlakše za učiniti, a teže je boriti se... Zašto da im dan novce?
Odlučila sam tužiti ih HAKOM-u.
Ako itko od Vas ima problema - nemojte plaćati BORITE se - Postoji služba za zaštitu potrošača koja je jako dobra - uvijek ih možete kontaktirati. Ja osobno iz Splita zovem službu iz Pule.
Vidim dosta kritika, dajte mi samo ukratko recite vi koji ste prešli sa T-Mobilea na Tele2 (bonovi i jedno i drugo) kako ste zadovoljni?
Ja sa T-Mobileom nisam imao problema ali mi je preskup postao..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks