drugari, jel imam koja fora da se mjenjaju teme na iphonu al da se komplet sve prebaci odjednom, ono preko cydie i onih tema je katastrofa, jel ima šta preko app stora i tako, jer tamo u cydiji moraš posebno sve zamjenit i nisu baš nešto teme, mene zanima da se ko npr. na nokiji kad prebaciš neku temu odmah sve prebaci u drugu boju itd.....
...FORCA FIUME...
jesam uspio nekako da još pitam kako stavljati slike u iphone ima li neka aplikacija za to,može li se preko iTunesa ako da kako?
Robert-Honor Magic V2
iPhone 5s 16 GB
Meni je jedan frend rekao da na iPhone4, na AppStore-u kada tražiš neku aplikaciju, da kad ju odabereš da ti se pokaže "oglas". Radi se o videu, koj se "pokazao" (kao reklama za Rage HD) kada je išao na Search, našo tu aplikaciju i kad ju je odabrao, oglas se "ukazao".
Naravno, na njemu ne vjerujem, jel nema iPhone. Ali, opet, pošto imam 2. generaciju iPoda, pitam, jel opet može bit da na novijim generacijama to tako ide.
Nadam se da ovo neće biti spam, jel mene ovo čist zanima, a on toliko tvrdi da je to istina da više neznam kaj da vjerujem. Samo trebam nekog da mi potvrdi.
One day, sky went blue...
Iz mog iskustva ne...a instaliram skoro svaki drugi dan jednu aplikaciju...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
onda stvarno neznam kaj je on izblebeto... Nema veze.
E, jel pase Dock od 3g/3gs-a na iphone4? Znam da je malo siri i tak te sitnice, ali, jel stoji na svom mjestu?
Originalni dock od Apple ne pase na četvorku.
Za 2G,3G,3GS jedan a za četvorku drugi. Ali vidim da ima u prodaju univerzalnih koji pašu na sve...ali nisu official od Applea
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ha neznam ja sam uzeo sa ebaya za 3g i sad kad probam stavit 3gs dosta tesko ide jer je deblji
Stigla cetvorka![]()
iPhone 5s 16 GB
da li neko zna u čemu je kvaka?
Ne radi mi više install0us, radio je 2 mjeseca bez ijedne greškice i od danas stalno api unavailable error javlja...
Nije radio hackulo, sad radi. Apptrackr jos ne radi, pa tako ni installous
iPhone 5s 16 GB
Imam jedan upit za iphone 4...
imam 4.3 nije yailbreake../ baterija traje relativno malo / pošto non stop prčkam po njemu.... no sad....
Kupio sam Dock u T-mobile-u univerzalni nije od Apple-a neki Quisit... tako nešto.... zanima me dali može biti iphone uštekan non stop iako je baterija puna...ono da nebi se baterija sjebala iako je puna da se nadopunjava...
Pozz
moj iphone 4 je u kurcu...jebe me signal totalno...pa ću ga poslat na garanciju pa sad me zanima oće li mi oni dati zamjenski mobitel ili nesto jer sta ću kad iman micro sim...e i koliko najduze moze biti na popravku?
Zakonski je 45 radnih dana. Nakon toga moraš dobit novi uređaj.
e sada to je pitanje do T-mobile-a..... ja sa svojim Iphonom 4 nemam problema osim što nisam zadovoljan baterijom ali otom potom jbg... to je Apple....
T.mobile Iphone šalje u MESC servis i oni če tamo prčkati... i 99.99 % nečeš dobiti novi iphone jer koliko mi je poznato Hrvatski T-MOBILE ne surađuje sa APPLE-om za servis tako da nevjerujem u zamjenu novog uređaja.... jer da je sve po pravilu servis se nebi obavljao u tom MESC Servisu nego bi se slao van Hr u Regionalni Apple Service Center.....
ma mutna su to posla...![]()
ma briga mene oće li oni meni dati novi ili će ovog samo da mi valja...nego zanima me oće li mi dati neki mobitel zamjenski dok mi ovog ne popravu jer sad iman micro sim karticu i nemogu je staviti u nijedan mobitel osim i4...ako mi ne dadu to znači da ću ostat baren 2-3 tjedna bez mobitela
pitanje jedno, jel se zna koji je softver na I4 u T-mobileu i koji je u VIPu te dali se može JB?
Kupio sam 17.3. iphone u T-mobile i dosao je sa 4.2.1 i moze se JB. Za vip ne znam
iPhone 5s 16 GB
Iz VIP-a su 4.2.1.
dobiješ zamjenski mobitel da.. naravno ne iphone
Svrljao sam naokolo više tema i foruma ali nisam uspio pronaći konkretan odgovor na pitanje postoji li način za uplatu sredstava na itunes appstore račun mimo kreditne kartice?
Preko paypala i sličnih servisa, kakvih prepaid bonova možda ?
Ne bih se upuštao u JB jer nisam toliki frik oko ubacivanja svega i svačega u mob,
čisto da kupim koju navigaciju i pokoji programčić i to bi bilo to...
Mozes si izvadit devizni racun (ja imam VISA electron), i na njega si uplatis kolko oces i to je to. Recmo da bi to bila neka vrsta Prepaida
Ima i onih iTunes bonova, al tog ti nema u Hrvata.
A jailbreak je jedan veoma jednostavan postupak. Potrosis pola sata na podesavanje i miran ostatak zivota![]()
U Erste banci napraviš kunski račun i tražiš Visa Electron (devizni više paše banci, manje tebi), a što se jailbreaka tiče svakako ti preporučujem kupovanje aplikacija ako to želiš i možeš. Ako ti baš nisu nužne stvari koje dobiješ jailbreakom, nego bi ga samo koristio za stavljanje aplikacija s iTunesa ti je svakako bolje imati nejailbreakan mob. Na jailbreakanom mobitelu je backup beskoristan jer prilikom svakog updatea firmwarea moraš ponovo ručno instalirati sve što ti treba, a postavke svih aplikacija (najbolji primjer save game u igricama) nestaju. Također, mob je sporiji (ali neznatno), a ima i utjecaja na bateriju. Ono "plaćanjem aplikacija podržavaš developere" neću navest kao argument jer je ovo ipak Hrvatska.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks