Jesi probala iz sticky teme one linkove? Ako jesi evo onda jos jedan pa i njega probaj![]()
Jesi probala iz sticky teme one linkove? Ako jesi evo onda jos jedan pa i njega probaj![]()
iPhone 5s 16 GB
ma nije problem do sajta, problem je do moje veze4...nekaj zeza pa malo malo pukne...pa kad skidam tak veci fajl, prekine...
uglavnom, uspjela sam konacno iz 6.pokusaja![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jedno pitanje, možda bedasto al jbga neznam...dakle kako kopirati tekst s recimo facebooka, nečiji status ili neku poruku iz inboxa na iphone? Klasično dugo držanje ne pali, niš se ne događa? Zna netko? hmhm
ja mapu primijestim u my dokument i opet mi je prebaci na iphone
Zaboravio sam pa na brzinu... Može li se isključiti internet preko mreže kao na androidu? Znači samo da se spaja na internet preko WIFI..
Cellular Data na off, trebalo bi raditi.
Rijesio sam.Hvala
Nemogu muziku prebacit a s drugug kompa mogu sta trebam napravit da mogu i na ovom
Zadnji uredio imaticx : 01-06-2011 u 23:35
Ima neki najnoviji hardwerski unlock --> Gevey Turbo Unlock SIM für iPhone4
Zna li netko način kako prebaciti sve smse s androida na iphone? Postoji li uopće backup SMS-a na iphoneu?
Tesko. Tesko je i napraviti backup sa iphonea (osim u itunesu)
iPhone 5s 16 GB
Prošla mi je ideja, ima na androidu da syncaš sms s gmail i napravi ti novi label i spremi ih ko mailove.
Ima li šanse da se prebaci putem nekog takvog programa na iphone? Znam da je teško da postoji al opet..
Onda na iPhoneu napravis novi IMAP (ne POP3) mail account i refreshas i trebao bi povuci i labels
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav drustvo, imam problem i nadam se da ce mi neko pomoci. Imam iphone 4 koji je jb na 4.3.3. Posto meni mnogo treba flash player pokusao sam da instaliram sa cidye onaj frash i kad ga instaliram i odem na neku stranicu sa flashom meni javlja neku gresku abort food c43. Ima li nacina da se ovo rijesi i da mi radi flash player na browserima. Hvala
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Nije u pitanju samo video, meni treba za druge stvari i citanje scripti koje su napravljene u flash playeru
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Onda nisi trebao iphone kupovat. Probaj sa puffin browserom.
Bok svima, novi sam na forumu.
Imam iPhone 4 i nije da se bas totalno kuzim u to pa bih htio postavit par pitanja.(nemojte mislit da sam glup haha)
1. Je li moj iPhone CDMA ili GSM model, i ako mi mozete objasnit?
2. Je li moguce zamijeniti ekran mobitela i dal je to pristupacno?
3. Na mobitelu mi baterija traje relativno kratko.
Uz 3D igrice,gledanje videa,surfanje,ipod-traje manje od 4h od punjenja.
A standby potegne i do 2 dana...
iOS je 4.2.1 i jailbreakan je.
Pa me sad zanima dal je to normalno trajanje baterija jer mi se cini nekako malo za takav mobitel?(i prijateljima koji imaju iPhone isto kratko traje baterija, to mi je jedina zamjerka mobitelu).
4. Kako maknuti ads-e sa igrica i aplikacija, postoji li neka aplikacija za to?
5. Mogu li se aplikacije,pjesme i sl slat preko bluetootha sa iPhonea na iPhone ili treba
neka aplikacija opet?
6. Kako izbrisat ili ingore-at update neke aplikacije na App Storeu ako ga ne zelim, zapravo ne zelim imat obavjest(brojku u crvenom okviru u desnom gornjem kutu ikone).
pa kako izbrisat ili sakrit taj update?
To bi bilo to!
Hvala!
Zadnji uredio Vinkass4 : 07-06-2011 u 01:08
1. GSM, CMDA ne radi u Europi
1. Moguće je, za cjene neznam
3. Puno igranja, interneta, slušanja glazbe i ako ti je osvjetljenje ekrana na maximumu jako cucla bateriju. Meni traje dva dana, ali ne slušam opće muziku, niti igram igre, samo mail, razgovori, sms. I ugasi 3G, on dosta cucla baterije.
4. Možda ima neki tweak na Cydiji
5. Celeste sa Cydie, ali čujem da ne radi baš dobro.
6. Napravi update![]()
Bookmarks