Imao sam SPB MS 3.5 na WM-u i obožavao sam taj program. Pogotovo sa MSkipovom temom.
A koliko vidim ova verzija je još prilično bugovita pa mi se ne da isprobavati. Ali čim riješe većinu bugova isprobati ću je.
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=439&t=168691
vidim da se o ovome ništa negovori pa da malo zagolicam android scenu ovim člankom.
instalirao sam ga na optimusa i jako lijepo ima sučelje samo što kompletan softver ide na desktop ploče.
bilo bi lijepo da se sad nađe pravi korisnik i da odradi posao.
kod mene je spb beta nije orginal i mogu reči da je nestabilan jako.
Imao sam SPB MS 3.5 na WM-u i obožavao sam taj program. Pogotovo sa MSkipovom temom.
A koliko vidim ova verzija je još prilično bugovita pa mi se ne da isprobavati. Ali čim riješe većinu bugova isprobati ću je.
I ja sam ga koristio dok nije SENSE uznapredovao.
Kad je vec otvorena tema o SPB-ovom MS-u da ja upitam nesto sto sam primjetio.....zar nije cijela Android platforma napravljena po principu Mobile Shell-a ili se to meni samo cini ?
Pod tim ne mislim na Android OS, nego na sucelje koje je isto kao i SPB.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
je sličan je
Ok, ovo mi se JAKO sviđa! ODLIČAN je...
sad se nadam da se neće rušiti i zezati kad sam ga nahvalio!
Evo ja ga instalirao na HTC DZ i radi bez problema. Nema laga, reboota ni ostalih problema, vrlo stabilno. Za bateriju još nisam siguran. S obzirom da je beta ja sam poprilično zadovoljan.
vrlo ograničene mogućnosti. nema dodavanja pojedinih wallpapera, editiranje opcija, tranzicije... puno još tu treba raditi na njemu. ovo je samo uznapredovali kostur.
meni nece da radi na mom mobu ili nemam valjanu aplikaciju
Ne radi ni na Milestoneu. Mozda mu treba vise RAMa, pa ne moze... Nije me ni briga, ruzan je.
Btw jucer sam probao Android 7 Launcher (s Aqqlaneta), baza je(ima Start menu, My Computer, My Documents, Control Panel i te sheme xD) za qrcenje pred frendovima, al za svakodnevno koristenje premalo opcija, tj.nema ih (i brzo dosadi)...
pise mi da nepodrzava moj mob, jel moze neko staviti link da skinem mozda radi neki drugi ako ja nisam skinuo dobar
trebate skinut fix
http://hotfile.com/dl/107594968/edf8...llfix.apk.html
Jedan od glavnih razloga zašto sam obožavao SPB MS na WM-u je taj što si widgete mogao postaviti bilo gdje na desktop. Možeš staviti 6 komada jedan na drugi! A toga trenutno nema u ovoj verziji tako da sam je maknuo. Ali ako to opet vrate eto mene na MS.
tako i meni da nije kompatibilan, budem probao sa tim fixom pa javim dal oce.
jel ima tko problema s tim ?
meni je danas već 2 puta javilo da trebam aktivirati, potvrdim i onda je opet sve ok. do čeg bi to bilo?
to je taj bug. i meni je to radio ali kad sam ga natjerao radio je do sljedečeg rušenja i ponovne procedure sa kao aktivacijom.
Pa da, isla sam ponovno kao sto sam i kad sam prvi put aktivirala i (za) sad radi
Sent from my Desire HD using Tapatalk
radit če ti dok se ne sruši a onda opet aktivacija i tako u krug.
a kako se aktivira uopce?
pita te dal zelis aktivirat, kliknes YES, i pricekas par sekundi![]()
stavio fix, i aktivira ga promjeni temu i onda opet da nemoze na moj mob :/
Bookmarks