radi odlično, hvala
link za download:
http://depositfiles.com/en/files/s7o9pgwhx
o čemu se radi ?
kratki opis imate na linku: http://dailymobile.se/2010/04/07/sym...-finally-here/
aplikaciju je porebno potpisati
radi odlično na mojoj nokiji x6![]()
ajm d gad dem futmasaž master
radi odlično, hvala
meego
Ja sam skinuo trial verziju 3.5.
Radi odlično, "preporodila" je moju N5800.
Napokon i ja mogu imati 3 home screena!
Jedino mi je u kontaktima malo otežano pretraživanje. Ona tipkovnica ne podržava specijalne znakove, crtice i sl.
I taskovi su malo čudno prikazani. Vide se svi unaprijed, a na original sučelju od nokije vidjeli su se samo taskovi od dan ili dva unaprijed. Me kužite?
Ali sve u svemu, odlična aplikacija!
Odlicna aplikacija! Jedino sta sam primjetija jest da se ono vrijeme jedino moze automatski update-ati kad je mob ''zakacen'' na wifi. Pokusavao sam namjestiti da mi se spaja priko operatera posto imam podaktovni paket ali nikako ne ide.....
Ako je tko uspio neka mi napise kako.
Takodjer sam primjetia da nema vise facebooka widgeta a bia je u beta verziji.
da li bi neko mogao da mi pošalje ovaj shell pošto ne mogu da ga skinem
Za mail pitajte na PM
Zadnji uredio n00b : 21-06-2010 u 08:29 Razlog: Cenzura e-maila
u spb shell-u ( weather) odabrati update every 30 minutes (ili 60 ili...)
u postavkama mobitela- povezivanje - administr. post. - paketni prijenos - odabrati: kad je dostupno
zatim idemo na: Internet - Web - opcije - postavke - opce - pristupna tocka - Internet (iskljuciti Uvijek pitaj)
pa opet : Internet - web - opcije- idi na- web-sažeci - napravimo (uredimo) web sažetak, web adresu web sažetka stavimo neku nepostojecu, npr. www.fgh2ztf.hr i odaberemo automatsko ažuriranje web-sažetka svakih 15 min ili 1 h ili...
natrag u opcije - spremi
mobitel ce svakih 15 min (ovisno o odabiru) pokusavati skinuti web sažetak koji ne postoji (samim tim ne radi promet, ali uspostavlja internet konekciju) sto je dovoljno da si spb shell potegne nove podatke za "vremensku prognozu"i iskljuci aktivni prijenos
oprez kod korisnika tele2: ako ste u roamingu na t-mobile onda je obracunska jedinica 100 kb, a spb shell si potegne 2-3 kb, a obracuna svaki puta 100, X 20, 40 puta na dan - dnevni promet 2-4 Mb
ma tele2 signalu je obracunska jedinica 1 kb
Bookmarks