Cini se zgodno no bojim se da se radi samo o grafickim stvarcicama.
Samo jedan kratki info da je izasla nova zanimljiva aplikacija od SPB Software House-a
Code:http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en
Cini se zgodno no bojim se da se radi samo o grafickim stvarcicama.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa da.. radi se o shellu..
inace vrlo lijepo izgleda i omogucava koristenje uredjaja s jednom rukom, bez upotrebe stylusa.. pogotovo na QVGA uredjajima..
Držim da svaki pomak u smjeru uporabe Win mobile phonea jednom rukom treba pozdraviti. Novi Crossbow u features navodi lakšu uporabu jednom rukom.
Apple je to iPhoneom prepoznao i orijentirao uporabu devicea u prvom redu jednom rukom (multi touch zaslonom sad i ne spominjem).
MDA Compact IV
SPB Mobile Shell - Iliti, kako jednostavno zgrnuti pare, slušajući savjete zajednice
Iako moram priznati da je ovo bolje od Crossbowa![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Oklop po naski ili SPB.........
Link sa svim: SVE
ONE X & Sensation & Desire by HTC
jel ko probal?
Koki je probao i koliko vidim radi..![]()
Hm, probao sam, ali mi ne radi.
Prilikom instalacije mi javi grešku da SPB CAB nije validna Windows CE aplikacija.
Možda je samo za VM5?
MDA Compact IV
Je.. aplikacija je radjena iskljucivo za WM5..
isprobano odlična stvarčica.
Nisam nešto oduševljen. Ništa spektakularno osim Now screeena. I šta je najgore, pojede mi 5MB storage memorije (device)
Nije nista tipa "nikad videno", ali zgodno i ugladeno je.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ja nisam ni stavio jel mi je sasvim oke ovak kak je standardno.. nemam potrebe mijenjat..
A i alergican sam na ovakve stvari kao sto je drugar spomenio.. mrzim kad mi se puni memorija na uredjaju bezveze..
E, ja bi si ostavio samo Now screen, to mi se sviđa, sve ostalo je prosječno.
Ja bi samo Crossbow![]()
ali radi bez problema na wm6, ispaobano na vise verzija...
Pa nisam ja nigdje ni napisao da ne radi na WM6, vec da ne radi na starijim sustavima od WM5..
Bookmarks