I manje....7.81 kB/s, teoretski.
Ako dobro računam, 64 kbps je 8 KB/s, jel tako? Dakle za neku sliku srednje veličine od recimo 80 KB mu treba 10 sec da ju otvori? Pa to je presmiješno ako je ovaj moj račun dobar, to je onda doslovno neupotrebljivo![]()
I manje....7.81 kB/s, teoretski.
daj sta racunate bezveze, kad to jos nije aktivno. u ostalom, ove tarife su meni potpuno u redu. za 100 kn mjesecno 150 minuta,50 sms poruka i taman da je samo 512MB, je sasvim fer ponuda, pogotovo kad se uzme u obzir od koga je.
bravo za t-mobile
Kao sto sam vec spominjao glavni adut u reklamama je FLAT RATE i nigdje se ne spominje da se smanjuje brzina ili da ZA SAD nece primjenjivati to ogranicenje!
link: HT uvodi flat rate mobilni internet
ahahaha 7.81kb/s? to je gprs? uglavnom 3 puta sporije od edge-a a edge je u banani za surfati, možda na mobu ali na lapu nema smisla, bo vas taj flat rate,
s tim će ljudi uvelike streamat iskon tv na mobu moš mislit, pa to nemre streamat crnog vraga![]()
Sad razmišljam, ja vjerujem da ce to ogranicene biti ukljuceno ako npr. skuze da skidas torrente ili tako neke gluposti preko mobitela.
Za normalno surfanje mislim da nece spustat brzinu .
Mislim ako odmah ogranice, to znaci da ti poslje 512mb ne daju ic na net....
Morat cemo to odmah poslat na ustav![]()
Mislim da neće poboljšavati značajno ovu ponudu. Upravo sam bacio oko nnjemače t-mobile i vodafone i oni isto imaju to ograničenje na 64 kbps, ali su još i restriktivniji, kod njih skraćuju već na 500 mb i na najskupljim tarifama što je loš znak jer su prošle godine imali pakete od 5GB u ponudi kojih višenema nego svi reklamiraju "dataflat" sa ovim ograničenjima. Jedino u pretplatama od 90 eura daju 1-2 GB prije skraćenja.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Pa, ak je ovo kak 007jaran kaže, onda je to super!al i ovak je dobro, da imaš tu i tam za posurfat, a nemaš brige jesi sve potrošil. Pogotovo ak koristiš kojekakve widgete i mailove, prognoze, tak neke stvari kaj sitno skidaju sa neta, pa ti mob moze bit stalno spojen na internet
Al za zahtjevnije korisnike, ovo je koma...
I jel se meni čini il više nema iTariva kak su došle total tarife?![]()
One day, sky went blue...
Tako je, nema vise tih iTarifa...
U petak sam bio u t-mobile, na tarifi sam Flex obitelj 200. Desio se problem, htio sam preci na tarifu Extra total M uz 18 000 bodova i uzeti Desire HD. Uglavnom, lik tamo mi je objasnio da prvo moram prijeci bezugovorno na Extra tarifu, jer kod tog prelaska +bodovi ce nakratko "nestati" pa se vratiti. Tako da sam ja dobio samo prijelaz bez ugovora i sad kao cekamo da se desi to sa bodovima, pa tek onda mogu potpisati ugovor i uzeti mob. Uglavnom na mom portalu jos i dalje stoji tarifa obitelj, i dalje je tamo onaj drugi broj aktivan, iako sam ga dao ukinuti, bodovi su i dalje tu. Zar to ne ide sve kompjuterizirano u sustavu ili i dalje mora tamo negdje u Zagrebu ili di vec rucno obraditi taj zahtjev? Jer kao lik ne zna hoce li to biti za 4 dana ili mjesec dana...
Promjena tarife ti ide s prvim u iducem mjesecu
znaci da do onda ne mogu nista glede novog moba?
ne, trebao bi moći, ali tarifa ti se mijenja i piše nova tek 1.4 u tvojem slučaju. ja sam imao tih problema sa promjenom također i pojavilo se isto tako nekako
Hmmm, evo prije pola sata dosao sms da vise nisam clan flex obitelji. Na moj tmobile stoji Extra MI stanje bodova 0
Znaci cim se bodovi vrate, mogu ici produzivati ugovor.
hmm.. po pravilima raskid flex obitelji se odrađuje kroz 1-2 dana, ali bi do kraja mjeseca trebao biti na ajmo to nazvat single flex obitelj tarifi.
tj. cijene poziva bi trebale biti po flex obitelji, ali nemaš više mogućnost besplatnih poziva između članova.
a kad pošalješ stanje na 0110, što ti piše?
od 01.-01.03.2011. u 00:00 sati na vasem tmobile racunu evidentirano je 0.00kn
64kbps?? haha, totalno neupotrebljivo...to je i u praksi sporije od GPRS a kamoli EDGE a gdje je tu još 3G ili punokrvni 4G koji nikako da dođe
Pa to je bar preko 30 puta manja brzina nego 3G
Ja to sebi u glavi gledam kao 512MB i to je to... Te fore "trenutno ne vrijedi" ogranicenje si mogu objesit macku o repu...sve ce to oni iskoristit kad tad...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
čini li se to meni ili su extra tarife dobile poseban tretman sa cijenama?
jeftiniji mobiteli čini mi se
Ne čini ti se...
A ovisi kako koji mobiteli... npr SE x10 i dalje pretjeruju iako već skoro godinu dana i 2.1 a ni nokia c7 po skupoći nije daleko itd... nađe se nešto povoljnije od osnovnih modela dosta.
Meni se extra total S svidja, 150 minuta i FLAT internet, al opet ogranicenje.. Doduse, i 512 mb prometa bi bilo dosta za mailove, fejs, twitter i tak... Cak i da ogranice, pa valjda bu mi mogli mailovi dolazit kak se spada, nisu oni u biti jako veliki... Kaj vi velite?
One day, sky went blue...
Bookmarks