ili uz prihvacanje nove ponudehaahaa
ili uz prihvacanje nove ponudehaahaa
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni u 4.mj.ističe ugovor, kad ga mogu produžit, u 11.mj.ili 1.mj?
čekam da dođe iPhone 4S, a i neku ponudu za extra obitelj, ova tarifa L je ipak malo previše... dovoljno mi je minuta, ali puno kratkih razgovora (puno uspostava koje su van paketa), tako da žena i ja dobijemo oko 400kn račun.
Prijavi se na moj.t-mobile, tamo ti piše kad možeš produžiti.
A što se uspostava poziva van paketa tiče, to je ujedno i najveća boljka tih tarifa. Uz jasno, "flat" koji to nije...
Dakle, pise da pretplatnici koji prenose broj imaju pravo na ovo. Jel netko bio odbijen ako je negdje na drugoj mrezi prepaid korisnik i pokusao ovo izvest?
meni su u SZK rekli da se odnosi i na prepaid korisnike, dakle, ne bi trebalo biti problema...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ok, valjda znaju nesto u toj SZK. Mislim da selim cjelokupnu familiju, uz Galaxy S+. Valjda im nece brzo nestat.
Odnosi se samo na postpaid korisnike.. Ako si npr u VIP na pretplati i imaš do kraja ugovora npr 5 mjeseci, napraviš prijenost u t-mobile, VIP ti samo naplati preostale mjesečne naknade..
Ili, ako nemaš nijedan broj u drugoj mreži (na pretplatu) a želiš tih 50%, napraviš ono što sam ja. Otišla u VIP, uzela broj bez ugovorne obveze, tj kod njih je minimalno na 3 mjeseca, i uključila taj VIP broj u svoju postojeću extra obitelj. I imam 50% popusta![]()
Hm, cek cek. A tih 3 mjeseca mozes nesto platit da te puste ili? Mislim nije bed ni cekat 3 mjeseca, al ak poslije nove godine ne bude akcije, onda sam popusil
Mislim, 2 broja cu sigurno prebacit, samo jos gledam za taj treci kako da izmuljam. Svi su u Vipu. Ovaj prepaid vec godinama.
Dakle, jel mogu taj prepaid prebacit na pretplatu u vipu, i za mjesec dana platit penale za tih 3 mjeseca i onda otic u t-mobile?
Zadnji uredio lukarak : 03-11-2011 u 18:25
Pa ja sam uzela u VIPu najmanju tarifu, 25kn mjesečno, i nakon 2 dana sam otišla u t centar napravit prijenos, u vipu mi naplatili 70kn za prijevremen raskid ugovora
Ali ti ako imaš već neki broj u drugoj mreži i prebacuješ u t-mobile, taj broj što imaš na bonove nemoraš u vipu stavljat na pretplatu pa onda prebacit u t-mobile, nego jednostavnije prebaci na simpu, i onda na pretplatu.
Bitno je da imaš samo jedan broj u drugoj mreži koji prebacuješ (u slučaju da uzimaš extra obitelj) da bi dobio 50% popusta..
E tako sam i ja mislio. Dakle da ponovimo, za nas debile
Imam vipme broj. Prebacim ga na pretplatu start 25 il koju vec. Odem u t-mobile nakon 1-2 dana, i potpisem zahtijev za prijenos.
Dakle, ne moram VIPu prvo platit 'skidanje lanaca', pa onda zahtjev, nego ce oni meni doma poslat racun za te preostale naknade nakon sto je broj prenesen.
Odnosno drugim rijecima, nece odbit VIP prijenos broja u T-mobile zato sto sam pod ugovornom obvezom, nego ce mi naplatit penale naknadno, nakon sto se broj prenese?
ponovno zvala szk, kazu da je samo za postpaid...
zao mi je sto se ne sjecam imena one koja mi je rekla da je i za prepaid...
R.I.P.-16.10.2007.
ko i svi, samo za nove korisnike brinu, a što sa starima koji već 10god.koriste pretplatu, za njih nema ništa
morat ćemo svi svake godine mjenjat mrežu očito,
neznam šta time dobiju, jedan dođe, jedan ode
cekaj, znaci... ja imam u 098 preplatu...htjela sam prebaciti 092 broj, ali je na prepaid... ti sad kazes da mogu prebaciti normalan prepaid broj na simpu, i kasnije sa simpe ubacit u extra obitelj (meni bi odgovarala Extra obitelj XL), i onda tu tarifu dobit u pol cijene?? znaci ne bi me kostala 350kn, nego 175?
R.I.P.-16.10.2007.
Ma malo sam glupavo onaj post napisala..
Ako imas ili otvaras novu obitelj, bitno je da prenosis jedan broj iz neke druge mreze koji je tamo na pretplati da bi ostvario 50%.
A ako uzimas u t-mobile neku single tarifu (extra total) broj koji se prenosi obavezno mora prethodno biti na pretplati u drugoj mrezi.
tako je...
ti napraviš pretplatu u VIPu, i odeš u t-mobile, tamo ti oni naprave taj zahtjev za prijenos broja, i šalju u VIP.. Nakon xy dana će ti VIP poslat račun za te penale i to je to![]()
Situacija je slijedeća:
2 broja na Simpi i jedan na T-mobile pretplati bez ugovora. Stavio bi to u Extra Obitelj s 50% popusta. Što je najjednostavnije za prebaciti drugom operateru pa se vratiti?
ne možeš tako jer u mreži u koju se prebaciš moraš biti najmanje 3 mjeseca prije nego se možeš ponovno prebaciti
Tako je. Ne mozes 098 prebacit u npr VIP i onda opet u t mobile... Mozes samo otvorit novu pretplatu u vip/ tele2 i onda prebacit u t mobile da bi ostvario popust...
Ovo što sam ja napisala je točno, i provjereno, jer sam to napravila, i 091 broj mi je trenutno u obitelji na kojoj imam 50% popusta. Broj u vipu sam uzela 2 dana prije nego što sam išla u t centar napraviti zahtjev za prijenos broja..
A znam da je pravilo ako prenosiš recimo 098 broj u vip, i ako želiš opet se vratit u t-mobile, moraš pričekat 3 mjeseca da se vratiš..
Bookmarks