do 5. u mjesecu ti je obracun, pa tek onda poslije krece normalno racunanje i prikazivanje za sadasnji mjesec
Evo 01.04. pokucao na vrata,a ja još nisam dobio nikakav SMS koji me obavještava da sam prešao u extra total m tarifu :S
EDIT: Evo gledam na Moj T-Mobile i piše
A šaljem poruku za stanje računa još mi uvijek izlistava iznos za 3. mjesec...Code:Trenutačno koristite tarifu: EXTRA total M
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
do 5. u mjesecu ti je obracun, pa tek onda poslije krece normalno racunanje i prikazivanje za sadasnji mjesec
iPhone 5s 16 GB
A i nikad ne dolazi sms koji te obavjestava da si promjenio tarifu...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Na tmobile stranicama ti mora pisati tarifa inace je greska.
I ja sam prešao na Extra tarifu i nisam dobio obavjest, ali na MojT portalu je vidljiva nova tarifa, a i sada kad pošaljem sms na 0110 piše mi da koristim Extra tarifu. E sada, već 02.04. pisalo mi je da imam još 422 SMS poruke preostale (Extra Total XXL). Međutim, ja bih u toj tarifi trebao imati 700 poruka uključenih, a ovako ispada da imam 450 poruka kao u XL tarifi. 100% koristim XXL tarifu jer je ta i vidljiva na mojT portalu, a i minute prema drugim mobilnim mrežama odgovaraju toj tarifi (650 minuta). Izgleda kao bug, nadam se da će ispravno obračunati to.
Vidim da su ovo dodali kod Extra Total tarifa
Nakon potrošenih 512 MB prometa u tarifama EXTRA total S i M te nakon 1 GB u L, XL i XXL, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps. Navedeno smanjenje primjenjivat će se od 01.05.2011.
Ili je to bilo od pocetka???
Znaci ovaj mjesec je neograniceno...
Nije bilo otpočetka....to je sad uvedeno
Gamad. Odlazim iz te mreze cim ugovor prode.
Da li je ova brzina od 64 kbps brza od modem veze???
Jel sam npr. preko modem veze bez problema obavljao Skype razgovore...
Pa u principu modem je 56 a ovo je 64. S tim da kod modema to zna varirati dok ovdje to ne bi trebao biti problem.
Ma to je i ok... pa tako je i u njemačkoj ograničenje. Bitno da se nema onaj strah da se nabiju megabajti skupi bezveze i da je free net. ako je i stari modem bio dovoljan za osnovno biti će i ovo. Ako smo realni, u tarifi S total za 100 kn sa pozivima i sms to je još i ok skroz!
Ekipa pozz
Ja sam kupio Iphone 4, 32Gb na 2 god, Tmobile, upravo sam platio već 4 mjesec račun i sad imam pravo minjat tarifu.
Naravno đubrad su mi rekla bila da se mogu spustit na i tarifu i150...
kako nema više I tarife ne mogu se spustit na 150kn nego mi daju extra total XL i Extrea total L, te Mix isto do 250kn, je li ima netko neku preporuku, ovamo ima uspostava poziva od 0.25l min što je suludo i njih tako jeftin i proziran trik, a opet puno mi je svaki misec 300kn, a ovamo nude i vise minuta, i SMS-a i net kao flat što mi i ne treba ja trosim oko 500MB...
Gle, mislim da te hebu tamo u t-centru.
Ja sam prije nekih 2-3 tjedna presao s i300 na i150 i zenska mi je isto rekla sto i tebi. No....ja sam rekao da je to nemoguce jer ja sam potpisao za itarifu i da me extra ne zanima. Takoder sam rekao da u specifikaciji stoji da se nakon 4 racuna moze preci na nizu tarifu.
Nakon toga je "baba" u t-centru isla gledati na netu specifikaciju i rekla mi je da sam u pravu, ali da njoj u racunalu ne nudi i150 vec te iste koje si ti naveo.
Nakon toga je opet nazvala sluzbu za korisnike i rekla im je da tako stoji na netu kako sam rekao te je morala ispunjavati papire i slat im fax i nakon toga su me prebacili na i150.
Ne daj se......
E bravo dobro si mi to rekao! Hvala
I kakva su idkustva s EXTRA TARIFAMA nakon 25 dana?
Moze i neka usporedba sa starom tarifom?
prije na iTarifi 150, sad na Extra total 250. osim većeg broja poziva i poruka, imam 1 GB prometa nakon čega nastupa sniženje brzine. bilo je govora da će to stupiti na snagu 1.5., sad vidim da se govori 1.6., no na stranici i dalje piše "od 1.5." što mogu i potvrditi.
evo što mi speedtest pokazuje sad kad sam prešla 1GB prometa: DL:0,60Mbps/UL: 1,12Mbps
no i s tom brzinom bez problema slušam internet radio, surfam, mailam... bez ikakvih briga oko toga hoću li imati dovoljno prometa od prvog do prvog. a to i je razlog što sam uzela tu tarifu.
prema tome ja extra zadovoljna![]()
Ako dobiješ 0,60Mbps sigurno ti nije brzina limitirana...
Evo sto je limitirana brzina:
http://cafe.mobil.hr/threads/71686-1...l=1#post989068
izgleda da je ipak bilo do mreže, sad sam isprobala i dobila ove rezultate (izraženo u kb/s): DL 768,5/UL 185,9.
Dakle, sad mi je download deset puta brži nego jutros, upload je tu negdje. Smanjenja brzine izgleda nema. Možda je stvar i u promjeni lokacije, jutros sam bila doma, gdje zna biti problema s mrežom, dok sam sad na poslu u centru grada gdje je mreža uglavnom OK.
Ja trenutno koristim SIMPU pa bi presla na EXTRA TOTAL S ( 100kn).. Zanima me dali u tih 100 kuna dobijem samo tih 150 min, 50 sms i net? ili sve sto zovem ulazi u tih 100 kuna, a ovo je kao neki bonus? Zvala sam SZK i oni veli da se sve ostalo placa na taj iznos, ali posto uvijek daju krive info, da pitam vas koji koristite te tarife...Jer mi je glupo samo za to placat tih 100 kuna, a sve ostalo da se placa na tih 100 kuna. Koji je smisao toga, nijedna pretplata nije bila takva...Moj stari recimo placa pretplatu od 200 kuna ali ono sto ne potrosi od tih 200 kuna prenosi u iduci mjesec..
Javite jer mislim uzet sutra pretplatu pa neznam sta da radim
Imas besplatnih 150 minuta, s tim da ti se na svaki poziv dodaje 0,25 lipa za uspostavu poziva.Imas neogranicani net, ali 3g brzinu do 512MB nakon toga brzina pada na GPRS, tj EDGE.Uz sve to imas i 50 besplatnih poruka.Racunaj da ces placati vise od 100 kuna jer ti na svaki poziv ide onih 0,25 kuna.Uz to racunaj i na radijsku frekvenciju cca 10 kuna mjesecno.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A znam to, ali nkead su tarife bile npr.flex 60 (nisi trebao platiti tih 60 kuna i onda na to jos ono sve sto si zvao okolo, nego si trosio tih 60 kuna i vise ako je bilo potrebno)
Zato mi je cudno sto vise ne daju takve tarife.. Odnosno ispada da racun nije 1oo kuna + radijska frekvencija, nego 100 + radijska + 25 lipa za svaki poziv + iznos koji potrosis kad potrosis te poruke i minute ??
Kolko vam okvirno dolaze racuni?
Jer kad gledas sta je tih 150 min? Nista, to potrosis odmah..
Mislim malo jesam zakomplicirala, nadam se da razumijes sta zelim rec
p.s. ja sam smatrala tih 150 min i 50 sms i net kao neki bonus, ali da za to placam 100 kuna i jos sve ostalo sto potrosim to mi nema nikakvog smisla
da, nekad su bile takve tarife, di je min prema t-mobile 1,20 a prema drugima 2,50kn.
Ali da, mogla si potrošit tih 60kn.
A ovdje dobiješ za 100kn 150min prema svima, i 50sms prema svima i flat internet.
Ako ti treba tarifa za razgovore i sms, uzmi mix ili priča, ili ako si mlađa od 27godina, uzmi mrak tarifu.
I mislim da nema veze koliko drugima dolaze računi, jer potrošnja ovisi samo o tebi..
radije daj 200-300-400kn više za mobitel sada, nego da narednih 24 mjeseca plaćaš velike račune jer si odabrala krivu tarifu.
Bookmarks