Nije ti unlockan
postovanje novisam ovde na forumu jako je zanimljiv i koristan pa evo jedno pitanje molim pomoc veliku kupija sam iphone 4 iz amerike . e sada sljedece na mrezi je at&t unlocka sam ga sa jeilbrake e sada imam verziju 4.2.1 firmware03.10.01 poslje jeilbrake mogao sam uci u izbornik nije trebala aktivacija sada nastaju problemi u iphone ide micro sim kartica otisa sam kupija je u teleta dosao doma ubacija je u iphone i tiltttttttttttttt nema SIGNALAAAAAAAAA ODEM U T-MOBIL KUPIM OPET KARTICU MICRO NEMA SIGNALA U CEMU JE PROBLEM !!!! ????? MOLIM POMOZITE
Jel ti znas citati naslove tema? Sad sam ti premjestio u odgovarajucu temu, sljedeci put sve brisem. Mod
Zadnji uredio imaticx : 20-02-2011 u 14:28
Nije ti unlockan
Takodjer, bilo bi dobro da bar tu i tamo koristis interpunkcije, ovo je bilo stvarno mucno za citati. Pod time naravno ne mislim gomilu usklicnika ili upitnika nabacanih na hrpu, vec tocke i zarezi kako to hrvatski jezik zahtijeva.
BTW, stvar se zove "jailbreak" a ne "jeilbrake".
...evo danas mi je prvi put pa iphone4, nakon 3 miseca pazenja, mazenja...
izletija mi iz ruke i jos san ga isa stopat nogon al umisto da ublazin pad jos san ga
lansira 3m dalje, uuuuuuu,tako je klepnia od pod kao da san kamen bacia, srce mi se steglo!!!
...srica sta iman bumper od tvrde plastike pa mu je to ublazilo udarac, bar ja tako mislin
...da kucnem u drvo za sada mu nije nista, sve funkcijonira
...kakva su vasa iskustva u slicnim situacijam i kakve su posljedice nastale poslin toga!
imam jedno pitanje u vezi tmobile-a i iphona. naci kad kupim iphone, s recimo tarifom 160, dali je moguce prec na tarifu 60 nakon 3 mjeseca kao sto se prije moglo. cuo sam da su to "zabranili" ako kupis iphone.
Jel nije bilo lakse otici na njihovu stranicu?Ali evo za "Tarifu za sve"
U slučaju da Pretplatnik iz prethodnog stavka ove točke želi za vrijeme trajanja OTPOa promijeniti Tarifni paket koji koristi s Tarifnim paketom niže vrijednosti odnosno drugim tarifnim paketom/modelom niže vrijednosti, moći će jednom za vrijeme trajanja OTPOa promijeniti Tarifni paket koji koristi s Tarifnim paketom niže vrijednosti odnosno drugim tarifnim paketom/modelom neposredno niže vrijednosti, ali tek nakon isteka 12 mjeseci OTPOa. Naime, zahtjev za promjenom Tarifnog paketa na Tarifni paket niže vrijednosti odnosno na drugi tarifni paket/model niže vrijednosti Pretplatnik može postaviti po plaćanju dvanestog mjesečnog računa za korištenje T-Mobile
usluga u Tarifnom paketu koji želi promijeniti (u daljnjem tekstu: Račun), od početka trajanja OTPOa, a promjena Tarifnog paketa će biti izvršena po proteku obračunskog razdoblja u kojem Pretplatnik plati dvanaesti Račun
iPhone 5s 16 GB
Prvi slijedeći koji spomene i jedno slovo o pravopisu na forumu letit će s foruma. Zar vas nije stid? Kad pišete na svom dijalektu onda ne razmišljate da li vas svi razumiju, a čim netko drugi upotrijebi svoj dijalekt koji nije vaš dižete graju.
Sram vas bilo!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imam jedan problem u vezi 4g 16gb iphona naime aktivirao sam mini sim karticu od t-coma sa 20kn.na računu kad sam kupio iphon i odmah mi pojelo tih 20kn.jer kako mi rekla djelatnica u t-com poslovnici uključena je opcija update sa interneta ma ono pravi lopovi i onda mi rekla da ako hoću isključiti tu opciju moram mobitel dati u t-com centar tehničaru da mi se ta opcija isključi,probao sam isključiti u opcijama onu stavku mobilni podaci ali nisam ništa time uspio napraviti opet mi pojelo i to malo novaca na računu pa pitam IMA LI NAČINA DA SAM ISKLJ.TU OPCIJU ili baš moram u t-com centar ako mogu sam može pomoć kako to uraditi,zanimljivo da imam isti iphon na VIP i da nisam imao takvih problema,dakle može pomoć
Robert-Honor Magic V2
Jedna jedina opcija ti je dovoljna i to je settings - network - data connection na off i nema sanse da ti iphone skine ista. Bilo kakva druga stvar je moguca samo od strane tcoma, odnosno prevara.
Takoder iphone nikada ne radi update s interneta bez tvog odobrenja i to za aplikacije dok za sam update OSa ide iskljucivo preko itunesa.
Iskljucis 3G i Data i nema gutanja s racuna. Ni na 4 ni na 3GS mi se ne spaja ako je to dvoje iskljuceno (obadva T-mobile)
iPhone 5s 16 GB
Frend me zamolio da pogledam dali se moze mob unlockat jer je zakljucan na t-mobile.
A koji fw je gore?, Verzija BB-a?
Ako je 4.2.1 onda ništa od toga.
Može li se dodati više od 12 aplikacija u pojrdini folder.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ako imas JB onda da...skines Folder enhancer ili infinitifolder (tako nekako)...
ako koristis folder enhancer onda preporucujem skinuti sa neta i ubaciti preko ifunboxa u cydiju, drukcije istekne pa zafrkava...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jel imao netko problema sa lijevim zvučnikom na iphonu 4? Možda mi je uključeno negdje mono, pa meni radi samo desni zvučnik? :S
Ili je posrijedi neki kvar? U svakom slučaju ako je netko imao sličnih problema trebao bi znat. Inače iphone je jailbreakan, ne znam jel ima kakve veze to
Točno tako, nema razloga za brigu.
A kad već spominješ zvuk i zvučnik... otkad sam stavio GreenPoison na 4.2.1 nešto čudno mi se događa. Uključen mi je ton tipki i kada recimo tipkam slova u bilo kojoj aplikaciji, recimo 5. slovo mi se čuje puuuno jače i nakon njega opet sve normalno. Isto vrijedi i za brojeve u Phone aplikaciji... kad tipkam broj isto tu i tamo zaluta neki glasniji DTMF ton.
Još netko primjetio ovo? Baš mi se ne da opet raditi restore i JB, u tjedan dana sam 2 puta sve ispočetka radio.
jedno pitanje naime kupio sam iphon 4 od čovjeka i on mi rekao da ima garanciju na apstore-u ili tako nešto, što to znači i da li to mogu nekako provjeriti
Robert-Honor Magic V2
planiram kupnju iphonea 4 s verzijom sw 4.2.1 te basebandom 3.10.1, jeli postoji ikakav način za unlock? koliko čitam po forumu odgovor je uvijek ne
može li se možda napraviti downgrade na 4.1 te onda unlock?
Hell Ain't A Bad Place To Be
Gdje je kupio? U USA? Jedino iPhone nema medunarodnu garanciju, iPod, iPad imaju. Ako je kupio vani, nemas HR garanciju, tj, ako se nesto pokvari moras nositi gdje je kupio
A tu provjeris garanciju
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
iPhone 5s 16 GB
Cek, na koju mrezu radi? Koji firmware ima?
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks