Jel zna itko kako se zove ovaj sat na lockscreenu
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mi6 Black
Jednom sam negdje čitao da se može preko wifi-ja prebacivati fileove sa PC-a na mob. Ubih se tražeći a ne nalazim ništa pametno. Jel ima netko neku ideju kako se to radi?
Najbolja solucija bi bila Dropbox, ali mislim da je i Es File Manager imao tu opciju preko WiFia da se salju fileovi.
Probaj takodjer SwiFTP app za mobitel, te SmartFTP client za PC..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Instaliraš na komp My Phone Explorer, na mob odeš na Market, instaliraš My Phone Explorer Client, upali wlan na mobu, odeš na taj MPE Client, on se pokrene, u programu na kompu connect i to je to.
Ja to stalno koristim, najbrže i najlakše.
A i brzina transfera je dosta brza, čak mi se ponekad čini da je i brža od USB-a.
Zadnji uredio GT-R : 20-02-2011 u 14:25
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ima li nešto što ne traži instalaciju dodatnih aplikacija na komp?
Mislim da ne.
Probaj Dropbox.
Mene je on odusevio. Stvarno odlicna aplikacija.
Registriras se na Dropboxovoj stranici (mozes i preko aplikacije) i onda dobijes pocetni "dropbox" od 2GB.
Mozes ga prosiriti tako da platis za vise, ali meni nije potrebno.
Jedina mana te aplikacije je to sto ako hoces neki veliki file (od 250 MB) prebacit, dosta dugo traje upload na njihov server.
Poslije je fora, jer mozes sve filove koje si uploadao, shareati sa frendovima.
Ja sam koristio SwiFTP.
Samo Client na mobu pokreneš, i u njemu piše nešto kao web adresa, samo što se u tome nalazi IP adresa, i to samo kopiraš u taj web od recimo my computera i ulaziš u mob.
Mene je to živciralo jer svaki puta moraš upisivati drugu IP adresu (pošto se stalno mjenja), ali otkad koristim My Phone Explorer nemam nikakvih zamjerki.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako postoji za Symbian, onda mora biti nešto i za Android. To s uploadanjem mi se ne sviđa i veliko je gubljenje vremena, a vrijeme je novac.Trebam aplikaciju koja će raditi po principu mountanja, da je uključim, dodam folder koji želim shareati na mreži ili povući neki shareani s mreže i to je to. Postoji li takvo nešto?
Ja koristim jednostavan način.Imam usb bloototh stick i preko tih drajvera koji se nalaze na njemu. Evo za početnike, potrebno je da instaliraju drajvere, poslije čega će se pojavit opcija slanja kad kliknete desni klik na bilo koji dokument-prva opcija je send to compressed zipped folder, ali postoji i opcija send to bluetooth device, i poslje treba kliknuti samo da vam pošalje(tada treba i blotut upalit). MOže se podesit i to da se traži šifra, koja se može može unijet u komp.![]()
Imam jedno pitanjce. Trazim aplikaciju koja ima u sebi djesavanja u hrvatskoj i neke osnovne informacije.
Koristim android 2.1 na sony ericssonu X8. Jel imate koju ideju, prijedlog za aplikaciju?
bok
U Marketu pod search upiši Croatia i ponudit će ti par takvih...
pozdrav, trazim neki dobar launcher, ali da nema sljedece pod permissions
"•Services that cost you money
directly call phone numbers
Allows the application to call phone numbers without your intervention. Malicious applications may cause unexpected calls on your phone bill. Note that this does not allow the application to call emergency numbers."
ako postoji takav, bio bih zahvalan na preporukama
Našao sam aplikaciju koja bi trebala raditi onako kako sam napisao, tj. kao običan PC u mreži, ali jedini "problem" je što traži root koji sam jučer skinuo, a trenutno ga nemam vremena opet stavljati. Aplikacija se zove Samba Filesharing pa tko je rootao svoj mobitel, neka proba, ima je na Marketu. Ja ću je malo kasnije testirati...
https://market.android.com/details?i...nkyfresh.samba
http://www.appbrain.com/app/samba-fi...nkyfresh.samba
Nije li lakse sa phonemyexplorer?
Možda i je lakše, ne znam, ali kad se jednom sve namjesti (share, prava i ostalo), bit će sigurno brže. Osim toga, već sam rekao da ne mogu svaki PC zatrpavati nepoznatim softwareom. Ako si ikad negdje bio admin, cijenit ćeš tu opciju.
sada imam trenutno froyo na mobu i nasao sam custom rom, dali je ikako moguce da sve instalirane programe backupam pa poslje da ih samo vratim da nemoram sve ispocetka instalirati?
A malo potraziti prvo?
HINT: Titanium Backup
jel to applanet vise ne funkcionira?
ne otvara mi uopce ponudu aplikacija
@shilev - imaš zadnju verziju applaneta?
da, jucer napravio update.
cudno je da mi radi na 3g, al ne i na wi-fi..
kad smo vec kod cudnog, sad vidim da mi ne zeli pokrenut what the doodle dok sam na wi-fi vec samo dok sam na 3g
Taj permission ima i Launcher Pro ja mislim. Ne zato sto je virus, nego ima widget s kojim ima direct dial kad se stisne(zove osobu na widgetu)
... to te ne mora ni zabrinjavati.
Uostalom skidaj aplikacije koje su provjerene, s dobrim komentarima.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
Upravo tako, skini s njihove stranice ili preko 4shared.com najnoviji Applanet i raditi ce ti. Ovaj stari ne radi, otvori se i nudi kategorije, ali nista ne otvara. Zato skini najnoviju verziju i deri.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Bookmarks