Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 47 od 70 PrvaPrva ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.151 do 1.175 od 1738
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A po cemu bi HTC-ovi punjaci bili "specijalizirani"?
    Nemas se tu sta puno filozofirati - pogledaj rating originalnog punjaca (koliko volti i ampera ima na izlazu), onda pogledaj rating tog zamjenskog. Ako je isti, punit ce se jednakom brzinom. Ako je rating manji (najbitniji su amperi), punit ce se utoliko sporije. Ako je rating veci... svejetno ce se puniti istom brzinom.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC U11
    Operater
    tele2
    Bodovi
    10.610
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.610, Nivo: 24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ljudi kupio sam u t mobajlu desire i twisepilot je bio na njemu, naravno ne dugo dok nisam stavio gore custom rom i obrisalo se, sad me zanima jel ima igdje za download tu aplikaciju ili nesto, ja googlam ali bezuspjesno.... moze i u inbox ak je zabranjeno postavljat ovdje linkove za dl ! tnx

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možda ovo trebaš?

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC U11
    Operater
    tele2
    Bodovi
    10.610
    Nivo
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ali nema ga , obrisan je :S

VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam isprobavao. Ako je obrisan ok, nema veze.
    Evo ti ovdje sam uploadao wisepilot 3.0 koji sam našao doma među aplikacijama. Imaj na umu da je to trial verzija, kao i onaj koji bi trebao biti na marketu. Osobno nikad nisam probao tu navigaciju. I čak bih ti preporučio da malo pogledaš po forumu i odabereš nešto drugo. Sygic, iGOMyWay (meni osobno najbolje "sjela" jer me valjda još drži sa WM uređaja :-) ili nešto treće...

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC U11
    Operater
    tele2
    Bodovi
    10.610
    Nivo
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasao sam gdje da ga skinem , sad je problem slijedeci, ja sam kupio desire t-wisepilot i dobio na njemu instaliranu navigaciju i aktiviranu ( ne trial ) na ja mislim 2 godine, sad kada sam ovaj instalirao, trial je i neznam kako da dobijem svoj stari kod, zovem u t-mobile, oni me salju u tcentar da odem ( a desire ono haha nista original gore ) .... anyone s idejom?

hvala 84737

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Neo Pregledaj post
    nasao sam gdje da ga skinem , sad je problem slijedeci, ja sam kupio desire t-wisepilot i dobio na njemu instaliranu navigaciju i aktiviranu ( ne trial ) na ja mislim 2 godine, sad kada sam ovaj instalirao, trial je i neznam kako da dobijem svoj stari kod, zovem u t-mobile, oni me salju u tcentar da odem ( a desire ono haha nista original gore ) .... anyone s idejom?
    Meni, pardon zeni, jucer dosao Desire no "Wisepilot" je istekao !!!!
    Nov telefon iz kutije jucer prvi put upaljen.....a onako usput vezano za stalak i punjac za auto koji daju uz paket - pre pre pre strasno, pa to daju najlosije kinesko smece
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC U11
    Operater
    tele2
    Bodovi
    10.610
    Nivo
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma smece obicno taj stalak i punjac. stalak i moze proci, ali punjac, na prekide radi, necu ni da spajam mob na njega

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristim system info widget, koji pokazuje temperaturu (baterije vjerovatno).
    Danas sam non stop nešto prčkao po njemu, uglavnom internet facebook, i osjećao sam ga u rukama kako je mob vruć, temperatura se do 38°C popela.
    Skidao sam Otter box i silicone case i bateriju i nije bila vruća, tek onak malo topla.
    Jel moguće da mu temperatura raste zbog silicone case-a i otterboxa? Mislim da mu to dovoljno zatvara "hlađenje".
    I kolka je normalna optimalna temperatura?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je normalno. Ljeti će ti se ruka malo znojiti dok surfaš, imao silicon case ili ne, al jbga. Osobno mi se mob nikad nije toliko grijao otkad sam prešao na custom romove koji su najčešće undervoltani, ali ne mogu sa sigurnošću reći da je stock rom kriv, jer sam počeo modati negdje krajem 8. mjeseca kada su popustile vrućine. Ali krajem 7. i u 8.mj se mob kuhao u ruci
    Keep calm and fastboot oem unlock.

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.507, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Na poledini kutije bi trebalo pisati pod vrsta ekrana 3.7" AMOLED touchscreen. Tako nesto, uglavnom treba bit AMOLED, ako nije onda je S-LCD
    ne mora znacit, moj desire iz tele2 ima AMOLED a na poledini kutije ne pise nista.

citao sam ovaj thread od pocetka,iako sam preskocio par str. u sredini,na kraju se vecinom vrte isti problemi,za koje postoje rjesenja,barem kakva tkava. i ja sam ocekivao vise od desire-a kad sam ga kupio,i zato sam odlucio rjesit te neke nedostatke koje su meni smetale (nekima mozda i nisu nedostaci).za pocetak,ako ne mislite rootat mob onda ne morate ni citat dalje. iako sam se na pocetku protivio rootanju,zbog garancije i svega, sad vidim da ako sam nesto pametno napravio onda je to to. Uglavnom...

1- sto se tice interne memorije i dalje mi nije jasno kako neki mogu preporucit app2sd+ i instaliranje custom ROM-ova kad postoji bolje rjesenje, ako ste vec odlucili rootat zbog app2sd procitajte malo o data2sd pa odlucite. ja sam napravio 1.8 GB interne memorije,preko 50 aplikacija i igrica instaliranih i jos mi ostalo puno slobodnog prostora, sve na obicnom stock ROM-u,sustav je stabilan i sense glatko funkcionira,nemam nikakav lag a kamoli boot loops itd...

2- sto se tice baterije. postoji vise batt fix-eva, ja koristim sibere-ov trickle charge. shema je da kad se mob puni i baterija dode do 100% napajanje padne na 0 do 2mA, i ponovno punjenje se aktivira tek kada baterija padna na 90%, tako da ako npr. ostavite mob ustekan preko noci, desi si situacija da pokupite mob ujutro a vec u startu vam je baterija ispod 100%.dugorocno bi taj fix mogao smanjit zivotni vijek baterije,ali to jos nije dokazano.
    jos jedna opcija nakon rootanja je instalirati set cpu i napravit profile za ocuvanje baterije itd...

3- sto se tice kamere i snimanja 720p pri kojem dolazi do prekidanja/zamrzavanja slike tu i tamo,i sto je mene jako frustriralo. prva dobra stvar je 128Kb readahead buffer koju ima vecina kernela (a i svejedno ce te morat instalirat kernel koji podrzava ext 4 za data2sd). readahead po default-u je 4 Kb.
    druga dobra stvar koja ce pomoc u sveukupnom boljem reagiranju microsd kartice je da se napravi align za fat32 filesystem,sto ce poboljsat read/write performansu kartice (naravno ne preko njenog limita) => bolje snimanje 720p . evo link za taj align http://www.patriotmemory.com/forums/...ead.php?t=3696

te 3 stvari su meni u principu stvarale najveci problem kod desire-a, jos je bilo par malih modifikacija,npr. automatic brightness koji ne valja tikvicu po default-u, mute-anje iritantnog HTC zvuka pri boot-u itd... sve u svemu,mogu reci da je moj desire konacno dosao u stanje koje mene zadovoljava, to je i bio cilj . nadam se da ce ovaj post pomoci nekome,jer ne trebas biti programer,ili znati nesto posebno linux, samo treba malo vremena, google-anja i citanja foruma, narocito xda.developers forum. Zivjeli

12. 'Hvala' kažu:

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy Nexus
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.372
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.372, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni to sve ljepo zvuči ali da će mi pomoći baš i neće jer koliko sam ja shvatio nisi ništa rekao . Naveo si posljedice ali ne i kako si došao do svega a kažeš da ne treba biti programer :-). Ja nisam programer samouk sam ali ništa od navedenog ne bi znao napraviti :-).

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Bodovi
    1.853
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.853, Nivo: 10
    Bodovi: 1.853, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Objasni molim te način kako si došao do ovih 1.70GB.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rayis Pregledaj post
    1- sto se tice interne memorije i dalje mi nije jasno kako neki mogu preporucit app2sd+ i instaliranje custom ROM-ova kad postoji bolje rjesenje, ako ste vec odlucili rootat zbog app2sd procitajte malo o data2sd pa odlucite.
    Data2sd je kul stvar, ali je riskantnija za sustav od app2sd+. Mob u tom slučaju jako puno šara po kartici i usprkos tome što se autor skripte kune da stvar uredno radi i kad se mob gasi/restarta, uvijek postoji mogućnost da sustav adekvatno ne unmounta karticu i napravi grešku u zapisu ili sl. Koristio sam data2sd i mob mi je bio osjetno brži (zbog brze kartice), ali ne bih se htio dovesti u situaciju da mi se mob prisilno restarta i iz nekog razloga izgubim ili mi se korupta dio podataka, nedaj bože upadnem u bootloop.

Sve u svemu, odličan post. Još netko tko voli čitati i učiti bez da mu se sve servira
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo vam linkovi, mogu pomoc ako netko negdje zapne ili nesto ne razumije,ali bas da cu napisat step by step guide bilo bi bzvz,sve sto ne znate napravit, googlajte,stvarno je jednostavno.
    link za data2sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=852219
    link za batt fix http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841580
    link za sve sto se tice desire-a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
    guide za rootanje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814381
    za svaku stvar vec postoje .zip file-ovi koje mozete flashat u recovery-u ,tako da ne morate upisivat code-ove ako vam se neda
    da ne bi bilo da sam opet pricao generalno,evo sto sam ja napravio:
    1-rootao sa unrevoked
    2-flashao init.d. i busybox evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894445
    3-flashao novi kernel ovaj
    4- kupio 16GB microsd za 250 kn i napravio 2 partition-a ,prvi fat32 a drugi ext 4 , ja sam koristio gparted a moze se napravit i na fdisk (korake imate na netu samo se treba potrudit i napravit par klikova). tu se radi i onaj align koji sam spomenuo,dok vec formatirate karticu,ja sam ga tek prije par dana napravio,al sam zato morao radit backup svega sto sam imao na kartici...
    5- flashao data2sd code i to je to

treba samo citat i pokusat shvatit,ja zbog faksa nisam ni stigao pa sam citao 2-3 tjedna sigurno, i na kraju kad sam skuzio sto sve trebam instalirat/flashat i po kojem redoslijedu ostalo je bilo piece of cake..
    p.s. ja sam napravio 1.8GB interne ali kad sam uzeo ovaj screenshot vec sam bio instalirao neke aplikacije sto mi je skinulo 100 MB

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Data2sd je kul stvar, ali je riskantnija za sustav od app2sd+. Mob u tom slučaju jako puno šara po kartici i usprkos tome što se autor skripte kune da stvar uredno radi i kad se mob gasi/restarta, uvijek postoji mogućnost da sustav adekvatno ne unmounta karticu i napravi grešku u zapisu ili sl. Koristio sam data2sd i mob mi je bio osjetno brži (zbog brze kartice), ali ne bih se htio dovesti u situaciju da mi se mob prisilno restarta i iz nekog razloga izgubim ili mi se korupta dio podataka, nedaj bože upadnem u bootloop.

Sve u svemu, odličan post. Još netko tko voli čitati i učiti bez da mu se sve servira
    slozio bih se djelomicno , jos od prije ljeta su postojale razne verzije data2sd, i tad se jos radilo na tome i sustav nije bio stabilan, isto kako se sada radi na ext2 umjesto ext4 sto ce biti jos bolje i brze,ali im sustav na ext2 jos nije stabilan,jos je to u pocetnoj fazi. sto se tice data2sd (na ext4) mislim da je sibere usavrsio code,osim sto funkcionira gotovo na svim custom ROM-ovima, iz osobnog iskustva mogu reci da do sad nisam imao ni jedan restart,error ili force close. sto je najbolje uskoro (navodno do kraja mjeseca) stize i update koji je trenutno u beta verziji i koji ce jos vise poboljsat stvar. sto se mene tice,meni taj update ni ne treba, mob mi radi kao i prije, nema lag, brz je kao i prije rootanj-a, jedina razlika je sto sam dobio vecu internu memoriju,malo manje koristenja punjaca i bolji fps za kameru . razumljiva je tvoja briga oko koruptanja file-ova ili rebootanja,nebi ni ja volio da se meni desi,ali realno gledajuci zato se i rade nand backupovi,u najgorem slucaju morao bi flashat novi rom ak nemas backup , ali i dalje vjerujem da je code dovoljno usavrsen da drzi sustav stabilnim i da sve funkcionira kak spada. cilj posta je bio pomoc ljudima, i nekako ih usmjerit gdje i sto treba citat, nadam se da sam uspio
    Zadnji uredio ravilov : 11-02-2011 u 00:59 Razlog: spojeno

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    HT & bonbon
    Bodovi
    9.877
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.877, Nivo: 23
    Bodovi: 9.877, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gdje si kupio 16GB karticu za 250kn i koja class?

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrky Pregledaj post
    gdje si kupio 16GB karticu za 250kn i koja class?
    ebay , kingmax class 10 . doduse nisam imao srece sa read/write brzinama kao neki (10MB/s samo)

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rayis Pregledaj post
    ebay , kingmax class 10 . doduse nisam imao srece sa read/write brzinama kao neki (10MB/s samo)
    10 MB/s write speed i je specifikacija Class10 kartica .
    Click here to take IQ test.

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam ali s obzirom na rezultate koje su neki ljudi dobili (primjer) ipak nisam zadovoljan

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav,jedno pitanje...
    dali postoji mogucnost da napravim backup svih trenutnih aplikacija,instaliram rom nakon wipe-a cijelog uredaja,i onda vratim sve te aplikacije,da ne moram jednu po jednu vracat??jer bi htio wipe-at sve,a neda mi se instalirat aplikaciju po aplikaciju...

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    pozdrav,jedno pitanje...
    dali postoji mogucnost da napravim backup svih trenutnih aplikacija,instaliram rom nakon wipe-a cijelog uredaja,i onda vratim sve te aplikacije,da ne moram jednu po jednu vracat??jer bi htio wipe-at sve,a neda mi se instalirat aplikaciju po aplikaciju...
    Titanium backup full verzija

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC U11
    Operater
    tele2
    Bodovi
    10.610
    Nivo
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel ima tko fw od t-mobile desire-a ? znaci original branded fw t-mobajl?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Bodovi
    4.936
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.936, Nivo: 16
    Bodovi: 4.936, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedno pitanje - zanima me kako smanjiti bljeskalicu? Naime, kada slikam po danu, slike su odlicne. Kada slikam po noci, mobitel mi, naravno, koristi bljeskalicu i slike mi stalno ispadaju previse osvjetljene radi bljeskalice. Kako da ispravim pa da mi sliku budu normalno osvjetljene, a ne ko da sam negdje u sauni pa da se przim.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy Nexus
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.372
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad otvoriš kameru sa ljeve strane imaš klizni menu, tamo nađeš i postavke za blitz.

EDIT: Sorry, kriva uputa to je bilo iz glave no sjećam se da sam tako na wild fireu podesio blitz. Sad kad gledam na Desireu ne nađem, ali sam našo nešto jako korisno sasvim slučajno :-), kad se želi slikati dovoljno je prstom na ekranu držati malo duže mjesto koje želimo da bude glavni fokus i on sam izfokusira i okine. Tako se ne dogodi da se zatrese aparat i zamuti slika. Ludilo da sam to barem prije znao :-).

+ Odgovori na temu
Stranica 47 od 70 PrvaPrva ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Rasprava na temu - Phoenix Service Software - pomoć
    By Ico in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 28-01-2013, 10:35
  2. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  3. X670 svašta
    By georgy in forum Samsung
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-01-2007, 19:35
  4. Svasta za maobitele i free...
    By duggi in forum Općenito