da, ali nema ga , obrisan je :S
da, ali nema ga , obrisan je :S
Nisam isprobavao. Ako je obrisan ok, nema veze.
Evo ti ovdje sam uploadao wisepilot 3.0 koji sam našao doma među aplikacijama. Imaj na umu da je to trial verzija, kao i onaj koji bi trebao biti na marketu. Osobno nikad nisam probao tu navigaciju. I čak bih ti preporučio da malo pogledaš po forumu i odabereš nešto drugo. Sygic, iGOMyWay (meni osobno najbolje "sjela" jer me valjda još drži sa WM uređaja :-) ili nešto treće...
nasao sam gdje da ga skinem , sad je problem slijedeci, ja sam kupio desire t-wisepilot i dobio na njemu instaliranu navigaciju i aktiviranu ( ne trial ) na ja mislim 2 godine, sad kada sam ovaj instalirao, trial je i neznam kako da dobijem svoj stari kod, zovem u t-mobile, oni me salju u tcentar da odem ( a desire ono haha nista original gore ) .... anyone s idejom?
hvala 84737![]()
ma smece obicno taj stalak i punjac. stalak i moze proci, ali punjac, na prekide radi, necu ni da spajam mob na njega![]()
Koristim system info widget, koji pokazuje temperaturu (baterije vjerovatno).
Danas sam non stop nešto prčkao po njemu, uglavnom internet facebook, i osjećao sam ga u rukama kako je mob vruć, temperatura se do 38°C popela.
Skidao sam Otter box i silicone case i bateriju i nije bila vruća, tek onak malo topla.
Jel moguće da mu temperatura raste zbog silicone case-a i otterboxa? Mislim da mu to dovoljno zatvara "hlađenje".
I kolka je normalna optimalna temperatura?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
To je normalno. Ljeti će ti se ruka malo znojiti dok surfaš, imao silicon case ili ne, al jbga. Osobno mi se mob nikad nije toliko grijao otkad sam prešao na custom romove koji su najčešće undervoltani, ali ne mogu sa sigurnošću reći da je stock rom kriv, jer sam počeo modati negdje krajem 8. mjeseca kada su popustile vrućine. Ali krajem 7. i u 8.mj se mob kuhao u ruci![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
gdje si kupio 16GB karticu za 250kn i koja class?
znam ali s obzirom na rezultate koje su neki ljudi dobili (primjer) ipak nisam zadovoljan![]()
pozdrav,jedno pitanje...
dali postoji mogucnost da napravim backup svih trenutnih aplikacija,instaliram rom nakon wipe-a cijelog uredaja,i onda vratim sve te aplikacije,da ne moram jednu po jednu vracat??jer bi htio wipe-at sve,a neda mi se instalirat aplikaciju po aplikaciju...
jel ima tko fw od t-mobile desire-a ? znaci original branded fw t-mobajl?
Evo jedno pitanje - zanima me kako smanjiti bljeskalicu? Naime, kada slikam po danu, slike su odlicne. Kada slikam po noci, mobitel mi, naravno, koristi bljeskalicu i slike mi stalno ispadaju previse osvjetljene radi bljeskalice. Kako da ispravim pa da mi sliku budu normalno osvjetljene, a ne ko da sam negdje u sauni pa da se przim.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Kad otvoriš kameru sa ljeve strane imaš klizni menu, tamo nađeš i postavke za blitz.
EDIT: Sorry, kriva uputa to je bilo iz glave no sjećam se da sam tako na wild fireu podesio blitz. Sad kad gledam na Desireu ne nađem, ali sam našo nešto jako korisno sasvim slučajno :-), kad se želi slikati dovoljno je prstom na ekranu držati malo duže mjesto koje želimo da bude glavni fokus i on sam izfokusira i okine. Tako se ne dogodi da se zatrese aparat i zamuti slika. Ludilo da sam to barem prije znao :-).
pozdrav, koju i gdje bluetooth slušalicu kupiti u Rijeci ?hvala
Tower centar![]()
Krajem proljeća Desire navodno dobiva upgrade na gingerbread: http://phandroid.com/2011/02/17/comi...he-htc-desire/
pozdrav
imam mali problem, koji se pojavio prije 2 dana, kada me netko zove(a mobitel zakljucan, znaci ekran ugasen) ne pojavi mi se ono slide to answer, nego accept i ono drugo (mislim da je decline), problem je sto su se i pomaknule i one "tipke" i nevidim broj kada me netko zove, niti ime(ako je broj u imeniku), isto mi se desava i kada ja zovem nekog, sve je pomaknuto i ne vidim broj ili ime. ako netko zna u cemu je problem bio bih jako zahvalan
Pozdrav svima.
Puno sam korisnih savjeta ovdje nasao citajuci forum i hvala vam na tome.
Molio bih vas za pomoc i savjet. Novi sam korisnik smartphone-a, ucim se.
HTC Desire. Andorid 2.2. Nije rootan.
1. SKYPE - imam ga instaliranog. Chat i voice call radi dobro (poziv sa PC-a na mob i obrnuto). Mogu li ikako napraviti kad me osoba zove preko videopoziva da ju vidim na svom ekranu? Bar ja nju kad vec ona mene ne moze. Pokusao sam sam testirati sa svog PC-a pozivom na mobitel ali nije uspjelo. Mozda treba nekakav dodatak ili nesto slicno.
2. YAHOO MESSENGER - chat radi. U njemu imam opciju za Voice call i Video call ali kad pokusam zvati sa mobitela na PC (i obrnuto) nema nikakvog efekta. Ne zvoni niti se ista dogada. Sta napraviti?
3. GOOGLE EARTH - ja ga ne mogu pronaci preko marketa. Mogu li ga imati uopce na svom mobitelu?
4. Pri unosu PIN-a za SIM karticu, mogu li isto napraviti da se mora unijeti i PIN za mobitel (dakle, sve to pri paljenju mobitela). Kao da bude zakljucan ako ga netko zeli upaliti da to ne moze uciniti bez unosa PIN-a. (imao sam to na starom SE).
Hvala unaprijed.
Edit.
I jos jedno pitanje.
Na koji nacin prebaciti SMS poruke sa Sony Ericssona K550.
Ne stanu mi sve na SIM karticu. Previse ih je. A zelim ih imati na HTC-u.
Zadnji uredio Ciuc : 22-02-2011 u 15:11
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne, jer Skype za Android to ne podrzava.
Ovo nemam pojma, ne koristim yahoo uopce.
Tko je rekao da to uopce postoji za Android?
Vec su ti odgovorili gore. A ne skodi malo i sam prokopati po opcijama mobitela...
Ako si mislio PIN samo kod paljenja mobitela, ne znam postoji li to, vjerojatno ne. Ovo sto su ti gore rekli je da moras upisati PIN kod svakog otkljucavanja mobitela (unlock screen), dakle kad ga dizes iz standby na onu power tipku.
Stari, postoji Google Earth, ja kazem. Odi na 4shared i upisi Applanet, to ti je ukratko alternativa Marketu. Kad si instalirao Applanet, udjes i u trazilicu upisi Google Earth i skines. I da, skini najnoviju verziju Applaneta jer ti druge nece raditi. A sto se tice Google Eartha, na mojem Desireu je potpuno isti kao i na kompu, isti princip, zumiranje, trazenje, sve. Odlicna aplikacija. Ak ti nije kaj jasno, samo pitaj, frende.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Bookmarks