Meni ti programi uopce ne trose bateriju. Ako i trose neprimjetno (osim skype, im+ ili nekog drugog messengera)
instaliraj sa cydie disable multitasking...
ili dupli klik na home tipku, pa dugo drzi na ikonicu programa i pokazat ce ti se minusic, pa onda tako rucno gasi programe koje zelis...
treca opcija je instalirati remove background za sbsettings, pa onda pritiskom na tu tipku automatski gasis sve programe u pozadini...
ne znam za ostalo![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni ti programi uopce ne trose bateriju. Ako i trose neprimjetno (osim skype, im+ ili nekog drugog messengera)
iPhone 5s 16 GB
http://www.iphone-unlockme.com/
Pozdrav svima na forumu. jel ko koristio usluge na ovoj stranici i da li stvarno postoji unlock za iphone 4 4.2.1
ima li tko problema sa paljenjem ekrana prilikom razgovora? na 3gsu mi se to nije dogadalo, ali na 4orci svaki put... upali se pa
mi pritisce tipke,upalim speaker i tako to? gdje se nalazi taj senzor?
inace stavljam na lijevo uho,mozda je to problem, lol
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
vec jesam i vec sam obavila par razgovara, ovog puta bezbriznih i ugodnihhihihi
R.I.P.-16.10.2007.
Pozdrav ljudi..
Jel imate vi problema sa alarmom na iphone 4?
Meni danas opet zakazao, pa to ja za poludit..neki dan mi se aktivira u 2 i nešto usred noći..
danas ujutro ni bau..
da bar nešto čačkam po njemu al ne..
jel to izgleda samo meni..
meni zvonio na vrijeme, ja nisam ni onda imala problema..
R.I.P.-16.10.2007.
evo kupio sam ajfon 4 napokon, mene zanima kak ide to sa itunesima jel se mora registrirati ili, jel imate još neke savjete za početak radai zanima me jel koristite kakve zaštitne futrole ili folije? hvala![]()
google - tvoj najbolji prijatelj za pocetak...takve pocetnicke stvari malo prvo sam istrazi pa onda kad dodjes do problema konkretnog pjtaj...
sto se tice futrola i folija evo ja konkretno koristim zagg screen shield i incipio feather back cover...ta folija ti jedna od najboljih na trzistu sto nosi i svoju cijneu od 105 kn u maloprodaji, a back cover sam nasao preko njuskala - radi se o laganom plasticno-gumenom poklopcu za straznju stranu koji pokriva i rubove...meno ta kombinacija super sluzi...
Frend ima na iphone 4 na vipu, iOS 4.2.1. jailbreakan, ima onaj paket 1GB mjesecno ali mu ne zeli otvorit nista jedino ako se spoji preko wirelessa radi sve...danas sam mi ga jailbreakao, jel moze bit do toga ili je do neceg drugog...se nesto zabunom iskljucilo mozda?
provjeri u settingsima da li mu je iskljucen data promet, i takoder pogledaj sta pise pod apn...mislim da za pretplatnike treba pisati data.vipnet.hr tako nesto, jer sam ja morala promijeniti kada sam stavila karticu koja je bila prepaid...
R.I.P.-16.10.2007.
data promet mu je ukljucen prema sbsettingsu...kaze d amu pod apn ne pise nista i da je pretplatnik...zna netko sta bi tocno trebalo pisat ili da zove sluzbu?
neka nazove szk...ja ne znam tocno sto bi trebalo pisati jer nemam vise taj fon...
R.I.P.-16.10.2007.
Jel zna netko neku aplikaciju u cydii za pokretanje facetime preko 3G, ali ne da je pročito na netu o njoj nego da je isprobana baš?
@sfreak16 gprs0.vipnet.hr
dali gubin garanciju ako jb svoj mobitel?
jeli ovaj jb ima bugove?
insane, ja mislim da je gprs za prepaid... to sam ja morala upisati da bi mi net radio...mami je na pretplati bilo data(nesto)
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam bas presao sa bonova na pretplatu i dalje ostaje gprs0.vipnet.hr
Bookmarks