Dal je to iskustvo dobro ili ne, neznam.
Znam hrpu frendova koji su otisli u tu vojsku i rekli da su odusevljeni jer su napokon pucali iz oruzja...
Mislim, sigurno neki pametan covjek nece ic u vojsku jer je to po meni zaglupljujuce, a i beskorisno..
OT: Slaze se novi listic za sutra.
@Gun: Al pogledaj si i za neki internet radio, sigurno mora bit za iPhone pa okreni na HRT-2 i slusaj![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sad kažeš beskorisno a par postova prije pitas sta ako do rata dodje a nisi imao obuku...
Prije je bilo bolje kad je bio obavezan rok,ko je htio je išao ko nije prao je guzice baka i dedama guzice po domovima(ako ima sreće nes drugo)
Ma nebitno,kome se svidja će probat
Ak neko oce na obuku, zakaj ne? Kaj tom fali? Ak nece, bah, pa nemora! Bas i nevidim da nekog sile da ide na obuku, al ajd...
One day, sky went blue...
Moguce da sam krivo formulirao recenicu, ali recimo meni nebi bilo ni na kraj pameti da idem glumit pokretnu metu..
Nikada nisam volio rat niti bilo kakve oblike nasilja uzivo. Vidis i sam kak su ti ljudi koji su se borili ne tako davno prosli u ovoj drzavi.
Pokradeni, goli i bosi na cesti..
@Rus: Beskorisno jer ti tokom tog "treninga" prakticki ne ucis nista korisnog, osim kako ubiti covjeka (sto je najgluplja stvar uopce)..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Tocno to cion, ni ja nevolim nasilje... Da moram nekog udarit, ne (ocito to mojem starom bas i nije neki problem...). Da mi neko da pusku sad, ne hvala... Da idem u rat, emmm, nebi bas reko...
Al ajd, obuka, kaj, samo obicna obuka...![]()
One day, sky went blue...
Naucis se kupat-ima ih kome tusiranje nije navika,odgovornost,brijat i sisat da izgledas uredno,cistit za sobom i drugima,ako zajebes kazne te,sport,neki poloze skoro sve kategorije(za vozit),neko završi na brodu pa nauči plovit i neke pomorske običaje....puno je to vise od ispiranja glave samo sa pucanjem i čišćenja puške. Steknu se neke navike koje "djeci" fale
Stari mi je u ratu bio pa nije ni gol ni bos! Makar nista nije tražio na račun toga sta je bio kad je trebalo
Pa neznam ja o kome su onda one emisije vikendima na HRTu gdje se branitelji iz rata zale kako ih je Hrvatska iznevjerila i doslovno sj*bala..
@cionn- necemo sad ulaziti u to. mislim da je bilo dosta rasprave ovdje na forumu o tome i uvijek netko ban dobije.
Ono kaj ti vojska da, je red, navike. Jest da posljednjih godina taj rok nije sličio roku
Ajmo nova tema ;-)
Nije ograničeno, ali već postoji tema/e.
Pogledao Tron, žao mi je što nisam u 3D- ali i ovako je dobar![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da skrenem sa teme evo pitanje,kako da prebacim na onu mobile verziju foruma i obrnuto. Da vidim kako to izgleda posto mi dosadno na poslu
Nema mobile verzije jos, samo Tapatalk
Ovaj je kao Tron Legacy.
Prvi dio (iz 82.) se zvao samo Tron.
Nije nastavak već više kao prerada.
Mislim- kad usporediš efekte... Kao nebo i zemlja (na kvadrat)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Na to sam i mislio samo nisam znao pitat kako spada
Evo ga,uspio sam
Hvala
Zadnji uredio ravilov : 20-01-2011 u 13:41
Sjecam se da sam jednom davno gledao neki film di jurcaju u nekim plavim autima po plavim trakama..
I sad kad je dosao taj film me to podsjetilo na taj prastari film pa zato pitam![]()
Tu su motori i to je prastara igra.
Kad pogledaš sad film- efekti su stvarno socijalni![]()
upravo odgledao mad max 2 smijesan film,al onaj ford interceptor,uff kakav auto
btw zna netko nekakav internet radio za iphone na kojem ima nasih stanica,te kolko bi to uopce trosilo love?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
E to je to
Morat cu ga pogledat taj Tron![]()
Dobro,nasao "slooshaj!" sad je pitanje koliko trosi na 3g-u...
laku noc
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ovako narode, ovo je chataonica i dozvoljen je offtopic i možete pisati sve i svašta, ali ovo nije ispovjedaonica niti psihijatrijska klinika. Molim vas sve zajedno da ovdje ne pišete stvari o kojima ne bi pričali npr. negdje u kafiću, u vlaku dok putujete negdje s nepoznatim ljudima i sl .
Sve ono što ne bi rekli u takvim situacijama nemojte ni ovdje pisati. Nebi imalo smisla da se moraju postovi brisati, ali ako netko pretjera sa iznošenjem svoje intime morat ćemo brisat takve postove. Bez obzira što ovdje imate nick niste anomnimi pa da možete pisati baš sve. Bez ikakvog problema može se doznati i vaše pravo ime i adresa i puno toga o vama.
Razmislite da li je baš sve što vam padne na pamet za javnost i kakav dojam ostavljate o sebi iznoseći neke detalje iz svog života.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jutro
Živciram se s mobom![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa pomalo i jesam, nije tako ultra brza kao što sam očekivao, al opet je malo brža od class2.
Napravio sam sve, samo me sada živcira što mi igricu s marketa prek wlana skida pola sata, full sporo ide
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks