A kaj neces komentirat, jos sjedi i igra, teram ga a "Sad ce on." ma oce hm hhhmmm!
BWAHAHHAHAAAHHAHAHA sad vidim stakla koje je jucer buraz opro... Bila su cisca prije pranja :smijem se da pisam od smjeha:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A kaj neces komentirat, jos sjedi i igra, teram ga a "Sad ce on." ma oce hm hhhmmm!
BWAHAHHAHAAAHHAHAHA sad vidim stakla koje je jucer buraz opro... Bila su cisca prije pranja :smijem se da pisam od smjeha:
One day, sky went blue...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Hmm nesjećam se više ko je bio.
Našao sam LINK. Tu sam naručio.
Mob pun, reset i formatiranje gotovo, sada idem stavit tu memorijsku, nadam se da me neće dočekati neugodno iznenađenje da ne radi![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Blesavo.
Bilo bi bolje kada bi uveli obavezni "trening"..
Ovako, ak se dogodi rat (nedaj Boze), zovu te tamo i ti neznas ni kak se puska drzi, a kamoli kako se mjenja sarzer..
U Austriji je to drugacije, vojska je obavezna i ti mozes birat izmedju vojske ili nekog civilnog rada..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne, ne trebaš u vojsku.
Ja sam išel prošle godine, ispuniš nekakav papir (ime, prezime, datum rođenja, ime oca itd.) i predaš ga nekome ko je zadužen za to.
Obavezno uzmite sa sobom JMBG i OIB.
Mene su pitali želim li u vojsku, nude ti stipendiju, mjesto u studentskom domu, plaćaju putne troškove te imaš zagarantirano daljnje školovanje no pod uvijetom da se zapoliš u vojsku ili u MORH-u. Također si primoram javiti se na poziv ako te zovu i Irak, Afganistan (kad smo u NATO-u).
Normalno, ako si zdrav. Ja vjerojatno ne bih mogao u vojsku jer imam problem sa desnim okom a znate kak je vid važan.
Jedino ako se nekaj promjenilo u odnosu na prošlu godinu, onda ovo gore možda nije točno![]()
Ehh i to kaj ti je zagarantirano u ovo vrijeme..
Pa oni nemaju love niti da one svoje bjedne MiG-ove servisiraju..
A jos gora je situacija u policiji kada je policajac sam izjavio da nezna kako pucati iz pistolja, i da imaju vjezbe svakih par mjeseci sto je ocajno..
OT: Cekam rucak![]()
Jbga, ak se mene pita, nepem ja u vojsku, a-a! A ak me se ne pita, sta ces
Jos malo se spremat za skolu![]()
i jopet, a kaj se sekirate, kakva vojska, kakav rat, kad je 2012. na vratima
žorži, kak si ti dobar, ti propustas ljude na onom mosticu? ja ne. ja se zapicim prek mostica uz rub, nek se drugi meni sklanjaju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
uff,fino sam se izzivciro gledajuc utakmicu...al dobro,nismo izgubili
btw vecer
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
i ja sam se nanervirala.
mislim da ne bih vise smjela gledati utakmice u ovom stanju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kaj se nekaj igra?![]()
Ja sam ludio danas u skoli dok se igralo!
Jbt prvo vodimo 2 razlike, pa gubimo 2 razlike i onda mutavi Duvnjak fula gol za pobjedu -.-"
Stari me osamario ;(
Među najboljim uspomenama mi je rocna ostala(ne zato sta sad tamo i radim). neznam di ćeš nać cca 200 ljudi vise manje svoga godista, od njih 200 i ako si totalni glupan nać ćeš 5 ljudi koji ti pasu I tu zabava počinje. Sad je dobrovoljni rok za vojsku nekih dva mjeseca al se i plaća oko 2500 kn. Koliko ljudi plaće da im tata nece mob kupit pa eto im prilika da zarade i steknu koje dobro iskustvo i školu u životu
Ma dobro to, al imam tek 15 god! Kuzis? A i nije do tog neg je moj stari prepametan i presavrsen da bi neko nekaj napravil bez njega il mimo njega! Neda mu se nista objasnit! No sad da krenem pisat, mislim da bi se osjecali po psihijatri...
Mislim da sad necu razgovarat sa njim![]()
Bookmarks