Meni je radilo, ali pod uvjetom da ga naciljaš taman da bude unutar okvira i da su sva polja iste boje (npr. ovo ne radi)
Jel zna itko kako funkcionira Google Goggles za rijesavanje Sudokua?
Kazu da od 1.3 verzije (dakle zadnje) mozes skenirat sudoku i da ce ga program analizirat, poslat na googleov server gdje ce ga on rijesit i vratiti sliku sa rjesenjem.
E sad, ja kada ga slikam, on me samo baci na "image search", tj. na stranicu od kud sam skinuo taj sudoku.
Jel zna itko vise?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je radilo, ali pod uvjetom da ga naciljaš taman da bude unutar okvira i da su sva polja iste boje (npr. ovo ne radi)
Da, ocito sam neki krivi piknuo.
Sada sam probao drugi, slikao sam ga i dolje mi se ponudila opcija "Sudoku-Game" i kada sam pritisnuo na to, pisalo je "Solve" i to je to![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo navodno ovaj ima tu opciju
h t t p://www.file-upload.net/download-3121318/cm700.nightly0110.signed-gps.zip.html
ja ću ga popodne flashat pa javim
Pitanje je za koji mob je taj nightly, al dobro. To je već rom pa nema smisla ovdje o tome raspravljati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio ravilov : 13-01-2011 u 21:10 Razlog: postoji gumb Uredi post...
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Zadnji uredio yager : 13-01-2011 u 23:22
Samsung galaxy s
Ej.. Kako nabaviti da mi screen lock izgleda ovako..
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...:0&tx=68&ty=93
Jel ima kakva aplikacija.. jer ne mogu nabaviti taj ROM.. Jel ima neka takva aplikacija ili slicna??
I kako se zove ona aplikacija da upravljam kompjuterom preko moba..
Molim za pomoc..
Hvala
Tako izgleda na Vanilla ROMovima (bez Sensa).
Imas Team Viewer
Ima li itko vplayer cijeli? odlican mi je, al sad je trial. Ili neki drugi al da podržava titlove.
Hvala, ali mislio sam na ovo
http://mobile.ebay.com/android/ebay-on-android
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Ljudi..Molim za..
Link za kakiranu verziju ove aplekacije: WidgetLocker Lockscreen
http://www.appbrain.com/app/widgetlo...w.widgetlocker
Ili nacin na koji to kupit ( imam pay pal )
Plz.
Bilo milijun puta, al eto.
Ip-mart forum; imaš sve aplikacije
Više linkova možeš nać u prvom postu ovdje
Imaš i Applanet, al sad šteka nešto.
Ljudi, ako uopce postoji crackana verzija Gameserver Monitora, molim vas recite odakle da skinem, na Applanetu je bila neka stara verzija, sumnjam da je full :S... cini mi se da cu morat Paypalom :$...
Može neka dobra aplikacija koja mi može poslužit za besplatan pregleda preplatničke potrošnje (poruke,internet promet,besp.razgovori)??
Ono, da vidim koliko mi je ostalo navedenog. Ako ima nešto što bi poslužilo u tu svrhu, zamolio bih vas da mi date link ili slično.
Unaprijed hvala!!
imas ih besplatno na marketu:
traffic counter
3g watcdog
ako zelis pro verzije www.ipmart-forum.com
Pozdravljam, uskoro bi trebao uzeti Desirea i prijeći sa N95 8gb na njega pa me zanima pošto na njoki koristim aplikaciju Handy safe gdje su mi vrlo bitne stvari upisane kako bi se takvo što zvalo na androidu? To će mi bit prva aplikacija koju ću morati postaviti.
da je bilo malo progooglat
http://www.androidzoom.com/android_a...-pro_igkv.html
Ma nikakav problem. Služimo narodu.
@T: Imam tri e-mail naloga, jedan gmail, jedan POP3 i jedan IMAP. Što se tiče gmail-a tu je sve OK, međutim, ova druga dva su "ubačena" po isti "krov" aplikacije Email. Da li sam ja glup ili to ne postoji, ali bi meni trebalo, da kad otvorim "Email", proveri nove poruke i na POP3 i na IMAP i da ih smesti u jedan inbox ili dva, ali da PROVERI OBA naloga. Ovako, proverava samo defoltni.
Čitam malo i o nekim alternativnim email klijentima ali može li se nekako ovde namestiti ovo?
P.S. Znam da mogu da odradim ovo pomoću Universal inbox-a (što i jesam), ali bih baš ovako, klikom na Email ikonicu da dobije pregled oba naloga.
Nadam se da ne smaram previše?
Zadnji uredio darije : 14-01-2011 u 18:56
Bookmarks