Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 104
    Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    SE Xperia X10
    Bodovi
    1.979
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.979, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ODG. Destroyer
    Ne mislim da ce ovaj mobitel lose proc.
    Svi koji vole X10, ali bi zeleli jos malo vise od mobitela izabrat ce ovaj model.
    Tu je jos i perfektna kamerica, HD video, velik ekran, brzina, a i noviji Androidi.
    Bok

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako mi je krivo što je izbrisan offtopic, baš me zanimalo po čemu to kaska za N8 kad se već nemisli na kameru (vjerojatno RAM ili procesor.. ili os možda.. nikad neću znat)..

4.2" ipak hm Trenutno sam na 3.5 zapeo (iPhone 4), i to jednostavno.. nije to.. svaka čast velikoj rezoluciji ali.. 4.2 inča *.*, kažu na gsmareni da se vidi da je bravia upetljala prste, ali nemojte se zavaravati to je i dalje lcd

8.7 mm u najtanjem dijelu, mogu reć da mi se sviđa što je tanji tamo na sredini. kad se stavi na stol lakše će se podići s njega

Fora sve u svemu, samo da developersi odrade svoj posao za koji su plaćeni.. ako to neodrade ništa od toga...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se sviđa što je i otraga uz kameru posebni mikrofon za snimanje bolje kvalitete zvuka...i to što je tanji na sredini pa će se valjda i zvučnik dobro glasati! Ekran mi je dobar i ne treba biti picajzla sada a najbitnije i da na suncu bude vidljiv. Nadam se da još porade na kvaliteti videa i fotki do njegovog izlaska...
    Evo i prvi preview:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-553.php

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Kako mi je krivo što je izbrisan offtopic, baš me zanimalo po čemu to kaska za N8 kad se već nemisli na kameru (vjerojatno RAM ili procesor.. ili os možda.. nikad neću znat)..
    Glavne stvari su FM transmitter, unutarnja memorija i USB OTG. Ima jos par stvari koje nisu tolko bitne, kao AMOLED, prednja kamera, metalno kuciste, bluetooth 3.0...

A smjesno mi je kak se svi koji imaju androide ili iPhoneove drze procesora i RAM-a kao pijan plota... Ocito ne mozete naci ni jednu drugu prednost pa stalno naglasujete to. Al daj mi reci koja je tocno prednost toga sto je procesor jaci, nesto konkretno molim? Osim da vise trosi bateriju, naravno

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, a meni je ocigledno da ti nisi nikad koristio niti iphone niti ijedan android. Da jesi, znao bi zasto je to toliko bitno.

6. 'Hvala' kažu:

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo malo novosti:
    "Sony Ericsson je otkrio da se u njegovom novom naslijedniku Xperia modela Sony Ericsson Xperia arc krije Qualcomm procesor oznake MSM8255.

Radi se o Snapdragon procesoru druge generacije oznake Scorpion koji donosi radni takt od 1 GHz. Uz to, sadrzi jezgru 45nm niske energetske potrosnje.

Iz Sony Ericssona su otkrili da su ovaj CPU spojili sa izvrsnim Adreno 205 grafickim procesorom za bolje 3D preformanse. "

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odlično. Ovo je zastarjelo i prije nego izađe
    Jedino ako će ga pozicionirati kao mid range uređaj u što sumnjam.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajme ljudi jeste se upilali bokte... prije 5 godina kada je izašao k750 svi su slinili kao tehnološko čudo a ovaj Arc da je tada izašao neko bi i roditelje prodao... mob je dizajnerski odličan i mnogi ga već hvale, karakteristike su i ekran sasvim zadovoljavajuće i fućka mi se koliko su drugi bolji i u sekundu brži... i dalje je mobitel prvenstveno za nazvati i sms a sve drugo je i više nego dobrodošlo! Najbitnije u svemu ovdje je dakle da se sad s ovim što ima iskaže da dobro radi bez bugova i da ima mogućnosti update-a...
    Svašta, ja sam još i sa g700 prezadovoljan a kamoli ne s ovim zato se manite usporedbi ovdje

Btw. zamolio bih moderatore da promjene naziv u Arc sada kada je službeno da ljude ne buni...
    Zadnji uredio maher22 : 12-01-2011 u 13:31

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ne znam što naprednije nudi ijedan uređaj trenutno na tržištu? Možda nešto sitno više RAM-a (desire hd), novi je procesor u igri, to me oduševljava, znači da bi sve trebalo teći bez ikakvih zastajkivanja.

macgyver, ravilov ti je ama baš sve rekao. symbian je 2 godine u zaostatku za androidom i iosom, FM transmitter je jedina dobra stvar, sve ovo ostalo okači mačku o rep. Unutarnja memorija????

BLUETOOTH 3.0
    ili Bluetooth 2.1 (da li je Arc zakinut za "spejsuperšatlmegablast" tehnologiju?)
    Bluetooth 3.0 nije Bluetooth 3.0 kao što bi pomislili. To je Bluetooth 2.1 koji ima mogućnost ako su 2 uređaja povezana nekako još sa wifijem (nisam stručnjak da objasnim točno kako) omogućiti neki brži protok podataka (navodno do 24 Mbps). Bluetooth 3.0 + HS (high speed) je zapravo pravi Bluetooth 3.0 i njega treba sačekati, ovo sve ostalo su marketinški trikovi

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako je.

Hardverski je samo po memoriji, procesoru, bateriji i ekranu lošiji od konkurencije. Dakle samo u detaljima

Pogledajte motorolu atrix i lg optimus 2x pa ćete znati o čemu pričam. S time da je lg (navodno u Koreji) već u prodaji.

Radi se o tome da SE već duže vrijeme izacuje top uređaje koji nisu top. Ako ne razumijete u čemu je prednost tegre2 i snapdragona treće generacije a sve po istoj ili nižoj cijeni od se, vaš problem. Ako vam se dizajn sviđa, odlično, sretan sam zbog vas. Samo nemojte pričati kako je hw odličan tj. trenutno najbolji na tržištu jer to jednostavno nije točno.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Hm, a meni je ocigledno da ti nisi nikad koristio niti iphone niti ijedan android. Da jesi, znao bi zasto je to toliko bitno.
    To sam i mislio, da nitko nema neke konkretne argumente. Evo da ti odgovorim u tvom stilu: Da i tu ikad koristio N8, vidio bi da po nicim ne zaostaje za njima.

A i koristio sam iPhone i neki Samsung s Androidom, istina samo na par minuta u ducanu, al ovo kratko sta sam vidio, iPhone ne nudi nista vise od N8, a ovaj Samsng je bio tolko kaotican da se uopce nisam mogao snaci na njemu... walpapper je bila kao voda, i svaki put kad sam dotaknuo ekran bi nastali valovi na vodi... wtf?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se zove "Live wallpapers". Ni ja ne vidim neku svrhu u tome, osim vece potrosnje baterije...

Ne zaostaje N8 puno, samo kada bi se Nokija pocela malo bavit sa OSom bilo bi super.

Zadnji uredio -->Cionn<-- : 12-01-2011 u 17:36
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

14. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije ovo doba SE T610 kad je potrošnja baterije ovisila o pozadini (jel traje 3 ili 8 dana). Live Wallpaper je na svakom mom androidu imao 1% udio u potrošnji baterije. Tko ima android zna da se može na njemu sve provjeriti

E kad smo već kod toga čime Arc zaostaje za ostatkom top svijeta, mogli bi neki malo upućeniji od mene iznijeti o čemu je riječ. Osobno jedino vidim zaslon koji nije Zupa AMOLED.. Eventualno Desire HD ima nešto više RAM-a.. Mogao bi imat možda FM Transmitter. Ali koji je to mobitel jači od njega da zaostaje za njime? Ne napadam nikoga samo tražim da se iznese, naravno prihvaćam svaki odgovor ako je točan

macgyver odustani više od nokie, postoji forum za usporedbe. U 2 minute prčkanja po mobitelu ne možeš znat o njemu gotovo ništa. Symbian je 2 godine u zaostatku za ostalim OSovima, ako to mogu priznati neki ljudi iz nokie možeš i ti kao zagriženi fan.

16. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post

E kad smo već kod toga čime Arc zaostaje za ostatkom top svijeta, mogli bi neki malo upućeniji od mene iznijeti o čemu je riječ. Osobno jedino vidim zaslon koji nije Zupa AMOLED.. Eventualno Desire HD ima nešto više RAM-a.. Mogao bi imat možda FM Transmitter. Ali koji je to mobitel jači od njega da zaostaje za njime? Ne napadam nikoga samo tražim da se iznese, naravno prihvaćam svaki odgovor ako je točan

Odgovor sam već dao:

= Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post

Hardverski je samo po memoriji, procesoru, bateriji i ekranu lošiji od konkurencije. Dakle samo u detaljima

Pogledajte motorolu atrix i lg optimus 2x pa ćete znati o čemu pričam. S time da je lg (navodno u Koreji) već u prodaji.
    Ne znam što tu nije jasno? Bolji procesor i to znatno. Ovo u Arc-u je stara generacija (qualcomm 2. gen), tegra2 i qualcomm 3.gen. je nova, ogroman skok.

Arc ima, prema gsmareni, obični lcd.

Baterija mu je 1500, motorola 1900. A nova generacija procesora manje troši, baterije su veće. Novi android će podržavati korištenje gpu-a kod prikaza sučelja. Misliš da će podržavati, biti optimiziran, za stari čip uz tegru2 i qualcomm 3. gen. (Nexus2 je na samsungovom procesoru).

Memorija...

I još jedna stvar. Pitaš koji je urađaj, koji je trenutno u prodaji, bolji. Što je po meni krivo. Pitaj koji će uređaj biti bolji kada Arc izađe?!

Btw htc će na wmc u drugom mjesecu u Barceloni predstaviti nove modele, vjerojatno na trećoj generaciji qualcomma / tegri2 koje su konkurent(n)i. Očekuje se da dođu na tržište u 5. mj.

Lg na tegri2 će u Europi biti dostupan u 2. mj. (u Koreji je navodno već izašao).

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno sam malo iznenađen odgovorom. Vjerojatno jer sam negdje "pročitao" da je Arc bio na tegri i 3. generaciji snapdragona (ko zna što sam ja sebi u glavi posložio).. LG ko LG, ruku na srce da mi ponudi 3 puta jače od toga nebi ga uzeo iz čistog razloga što bezdušno kopira sve ostale. Ovaj Optimus 2x je isti HTC HD2.. Impresivan hardver priznajem, al LG..
    LCD baš kao i na iPhone 4 (koristim ga već 2 mjeseca i nije mi jasno zašto ga svi toliko hvale),... šteta što nije AMOLED, ali navodno je bolji od svih ostalih lcda (s-lcd, lcd, s-lcd...) kako kaže gsm arena. Čini se da je BRAVIA stvarno uplela prste..
    A baterija.. Galaxy S ima 1500 mAh pa je baterija nešto najgore što sam vidio u životu. Napuni se tek za 3 sata, a isprazni za 12 sati... X10 ima 1500 mAh pa baterija solidno drži. iPhone ima 1400 pa sam stvarno iznenađen koliko baterija traje... Nije sve u mAh. Što se mene tiče ja bi najrađe i 4500 mAh tako da se ne brinem par dana za mobitel i punjenje. Poznajući SE, ovo će biti sasvim dovoljno...

Nemam što više reći. Upravu si, stvarno nije na 3. generaciji nego na 2., malo razočaravajuće, a već sam mislio kako su se konačno potrudili sklopiti nešto da valja. Ako ga gsmarena već ima na testu, koliko sam shvatio u finalnoj verziji (?).. na tržištu bi mogao biti vrlo brzo, Q1

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nhf, svima se omakne.

Meni se isto svidio dizajnom ali kada sam pogledao specifikacije...
    Evo što Eldar kaže na tu temu.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, bome mi je omaklo, a skužio sam i kako. Na istom mailu sam dobio 2 stvari, neke detalje od Arcu i o novim procesorima u kombinaciji s tegrom 2 i tako nekim efektima na potrošnju.. U svakom slučaju odmah sam povezao da je to povezano sa Arcom pa..

Dobri stari SE, isto radi kao i sa Xperiom X1-X2. Malo starog hadrvera u novo kućište pod drugim imenom i novim softverom..

Dobar članak, svakako ga pročitajte

= Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Nhf, svima se omakne.

Meni se isto svidio dizajnom ali kada sam pogledao specifikacije...
    Evo što Eldar kaže na tu temu.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony Ericsson XPERIA Arc to Feature Unlimited Points Touch Screen

First be sure to take a peek at Sony Ericsson’s XPERIA Arc in our hands-on video, then come back and take notice at something that may be freaking awesome – the possibility of a massively multi-touch screen handled by a Cypress TrueTouch-digitizer. This group has three kinds of digitizers in it’s TrueTouch family, the CY8CTMAxxx, CY8CTMGxxx and CY8CTSTxxx. The first is a Multi-Touch All-Point which can withstand up to 32 simultaneous loading points – this is the one they found in the TGBUS teardown.

Do you know what that means?

It means wacky games for everyone! In the following clipping from the Cypress product page it says both “any number” or touchpoints as well as “32 X / Y sensor inputs” – so who knows how many it’s actually got. More than likely the “any number” thing sort of comes from the idea that a human being has… you know… ten fingers. Take a peek at that clip here:

Multi-Touch All-Point constructed Touch ™ projected capacitive touchscreen controllers (CY8CTMAxxx) support Single-Touch and Multi-Touch All-Point (Simultaneously interpreting Any number of independent points on the screen) touchscreen applications with up to 32 X / Y sensor inputs and Screen sizes 5.4 and Below. They allow functions Such As Keyboards implementa tion, input things multiple locations Into a GPS, playing video games on a mobile handset, and making multiple Adjustments to sound and / or video settings on a PMP.
    > Multi-Touch All-Points Touchscreen Solution with unlimited touches

> True Touch ™ family’s newest product Delivering unparalleled performance 

> Criticality acclaimed village Many large OEM Customers 

> Ability to track movement of individual fingers 

> Best-in-class average Power Consumption, scan time, refresh rate and accuracy was 

> Provides the most flexible user-interface design solution
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    SE Xperia X10
    Bodovi
    1.979
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citam postove kak je losiji od konkurencije ovaj mobitel ... Netocno ...
    Dual core procesor u mobitel? Totalno je bespotrebno i neiskorišteni.
    Ovaj pocesor od 1 gige je i vise nego dovoljan, sto znaci mobitel ce bit ko munja.
    Sto se dizajna tice mislim da je Sony Ericsson ponovo pokazao da je najbolji u ovom segmentu, iako je do neke granice to subjektivna stvar, mislim da nema nekog kome se ovaj mobitel neće svidjeti.
    Android nadogradnje ce poptuno uskladit.
    Bok

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SE_HELP Pregledaj post
    Citam postove kak je losiji od konkurencije ovaj mobitel ... Netocno ...
    Dual core procesor u mobitel? Totalno je bespotrebno i neiskorišteni.
    Ovaj pocesor od 1 gige je i vise nego dovoljan, sto znaci mobitel ce bit ko munja.
    Obično (u posljednje vrijeme) nemam običaj raspravljati sa sektašima ali pošto ovo ide mene...

Prvo kažeš da Arc nije lošiji a u drugoj rečenici sam kažeš implicitno da je, ali da nema veze jer je 1 ghz brz ko munja?! Wtf?!

Da li možeš gledati mjesec-dva u budućnost?! Možeš li pretpostaviti koliko će dugo biti aktualni modeli na npr tegri a koliko na adrenu205? A uređaji će koštati približno isto jer su top ponude svog proizvođača.

Kužim ja da ti se arc sviđa i nemam ništa protiv toga ali daj pokaži barem malu dozu realnosti.

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SonyEricsson kaže da je bila greška u softveru kada je na CES-u pisalo da ima Android 2.4
    http://www.engadget.com/2011/01/10/s...-4-appearance/

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokia N95 8GB je imala dual core procesor ako se ne varam? Ili su to bila 2 fizički odvojena procesora? hm... toliko o tome da li je to budućnost ili prošlost...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao je 2 odvojena ARMova procesora od 332 MHz-a..
    No to nije isto kao kada imas Dual-core proc na mobitelu..

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema veze, i tamo su bile 2 jezgre hehe. Ako je Nokia (znači Nokia koja je danas zaostala 3 godine) prije 4 godine mogla imat dva procesora u mobitelu (kako cion kaže), zašto se danas toliko čudite ako netko hoće dual-core procesor u mobitelu? Da developer team iz SEa zna napraviti posao nebi bilo potrebe za time. Pogledajte samo SGS, znači samsungov team nije znao složiti softver na mobitelu, ali ga je zato neki "Darky" složio i spustio cpu na 850 MHz, a mobitel nemože zaštekat da ga siluješ. Očito da tu nešto ne štima? Tko to ne zna posao odraditi?

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No dobro, ajmo ne ici previse u off-topic. Ovo nije tema ni o Samsungu ni o Nokiji.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Compov i majice od prije
    By Compov in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 30-12-2008, 22:24
  2. [N73] savjet prije kupovine
    By pike8 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 26-03-2008, 16:07
  3. [N80] par pitanja prije kupnje