....bilo sam svugdje,kod familije i prijatelja sve u svemu odličan doček.Nadam se da ću dobit neke slike![]()
Ajmo narode, pišite di ste otpratili staru i dočekali novu godinu, kako vam je bilo, možete postati i fotke zanimljive...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
....bilo sam svugdje,kod familije i prijatelja sve u svemu odličan doček.Nadam se da ću dobit neke slike![]()
bilo je jebeno! birc kod kvatrica, puno jako ljdi, kada smo sve zbrojili racunica je dosla do mozda 150 ljudi u spici! malo je vlasnik srao, ali sve u svemu bilo je svega! cura losih skoro pa i nije bilo (****** ja sam oganiziro) i sve su bile lake!
JES UBO STA NA KRAJU ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa tred za slike s dočeka je već postavljen, vidit ćemo ima li išta zanimljivo, sve je to isto, cuga,klopa,ples, cerek i iduća 24 sata silencio stampa.
bila u od sumraka do zore..bilo puno ljudi...još su iza 2 dolazili i tak....ma jebenica...došla doma u 5...mislila sam da ću doći u 7-8 ali eto...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ja sam isto tako doso ranije oko pol 5, ali bilo je jebeno svejedno!
@plejer pa to je privatna stvar
Ja sam ponoć dočekao sa starcima kod tete i dosađivao se, onda sam se oko 0:30 spustio na Korzo, pjevao je Oliver Dragojević, bila je takva gužva, nije se moglo ni prstom pomaknut... To mi je dopizdilo za oko sat vremena, i onda sam lijepo išao doma igrat Hitman 2![]()
Poslao: coma_zgb
@plejer pa to je privatna stvar
znači nisi![]()
bas sam i ja to htio napisatPoslao: tomo
znači nisi![]()
![]()
Bila sam sama s dečkom i bilo je super, bolje od očekivanog, doma sam došla u 13 h. A na Severini tako malo ljudi pa normalno ko bi dao 1800 kn za nju daj molim te.![]()
hehehe! jesam
meni bi severina trebala dati 2000 kuna da je slušam, a još 1800 za ostale aktivnosti, ali ima šutit dok ja radim.Poslao: Mobyfan-ica
Bila sam sama s dečkom i bilo je super, bolje od očekivanog, doma sam došla u 13 h. A na Severini tako malo ljudi pa normalno ko bi dao 1800 kn za nju daj molim te.![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt"Poslao: whiteboy
meni bi severina trebala dati 2000 kuna da je slušam, a još 1800 za ostale aktivnosti, ali ima šutit dok ja radim.![]()
![]()
Riva, Obojena svjetlost, mali privatni tulum kod frenda.
Zakon.
čekaj malo, onaj pilić katalenić je, koliko sam ja skužio, želio mirnu berend.. a ja NE želim severinu. čitaj pažljivoPoslao: miško
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt"![]()
![]()
Poslao: miško
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt"![]()
![]()
![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ludo,uglavnom pijano i slinavo,hehehe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ja još gripicu imam....![]()
mala ti bi bila korisna na nasem tulumu!
ovaj dio sa Korzom i Dragojevicem mi se svidja (minus guzva al to je uvijek tako na trgovima sa dobrim pjevacima)...nisam znala da je on bio u Ri... u svim gadovima je bio bolji program neg u ZGPoslao: Gen Mo'Kai
Ja sam ponoć dočekao sa starcima kod tete i dosađivao se, onda sam se oko 0:30 spustio na Korzo, pjevao je Oliver Dragojević, bila je takva gužva, nije se moglo ni prstom pomaknut... To mi je dopizdilo za oko sat vremena, i onda sam lijepo išao doma igrat Hitman 2![]()
hehe a i igrice nisu za bacit..bar nisi mamuran![]()
copyright by Mjehuric
...bio kod kuće i na forumu......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da bio je u Ri. Ste čuli na Tv-u, neznam točno u kojoj emisiji, kako su Zagrepčani bili ljubomorni na to, ona ženska šta čita vijesti je rekla nešto u stilu "Pravi je misterij kako je Rijeka uspjela dobit jednog takvog dobrog i popularnog pjevača". Ja nemam ama baš ništa protiv zagrepčana, ali ta me je izjava raspizdila.
Inače, bilo je dosta dobro i zabavno.
U Zagrebu su zato bile SSNMT.![]()
![]()
![]()
![]()
s tuluma dr. whiteboya svi bolesni doma idu...Poslao: tomo
...ja još gripicu imam....![]()
![]()
Bookmarks