Niš, danas odi ranije spavat znaš da je san najpotrebniji prije ispita, ma proći ćeš to SRETNO!
..kak ste vi dan prije ispita...testa ..
Ja sutra u 8h imam ispit...ak ga prodjem upisujem 4tu godinu (ak ne..ne želim ni razmišljati o tome) sve u svemu totalno sam luda...nocas sam bila budna do 05h (toliko dugo nisam bila budna vec jedno dve godine) danas sam sva rascupana sa podocnjacima, zivcana..pijem previse kave i pusim turbo puno cigareta... glava mi puca i mislim da sam sve zaboravila..
uh wish me luck i ll need it![]()
Niš, danas odi ranije spavat znaš da je san najpotrebniji prije ispita, ma proći ćeš to SRETNO!
tako je, danas se naspavaj, jel šta ti vrijedi da učiš cijelu noć a nemreš to sutra pokazati ak si preumorna... naravno, svatko funkcionira drukčije... ja recimo noć prije ispita idem spavati oo 2-3 ovisno o tome kad mi je u jutro ispit (obično oko 9), a ostale dane učim do 3, 4 ponekad do 5... prek dana mi lošije ide učenje neg po noći...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nebih vam volio biti u kozi
ja sam popodne prije usmenog ispita iz elektronike 1 pročitao jedno 2/3 knjige 1984. i kad sam završio, pobrao se spavat... eto, tako je to najbolje dan prije ispita - zaboravi da ga imaš![]()
pomoli se....
....good luck...
da to ce ti sigurno pomoci!
sa zakašnjenjem sretno ti bilo!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Kak si prošla?
ja ti mogu dat savjet kak da provedeš dan poslje ispita (ak si prošla)
lol
ma fučkaš ispit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dan poslije ispita:
nemam pojma da li sam prošla...nadam se da da, riješila sam 80% ispita, nadam se da je 60-70% točno...ako se moje nade ispune upisujem 4tu jei jei to je za mene velika stvar jer sa vec 4 godine na trecoj lol
e tomo kak provest dan nakon ispita (ak ne znas d ali si prosao)...
ja sma provela sredjujuci dva dana zaostatka posla.....
mislim da bi mogla proci...
a lol jucer sam izgledala zombasticno... na ekonomskom medju svim upicanjenim tipovima i tipicama ja u maskirnoj uniformi... (tak na poslu zovu moju obleku u dane kad sam reumorna da se oblacim).... rasirene samterice, tenisice...gornji dio trenirke...
masna kosa skupljena u rep...bijelo blijedo lice sa upalim ocima i podocnjacima...bljak bljak lol
copyright by Mjehuric
4 godine na trečoj... LOLČINA!!!!!
lol lol..ej daj bar malo lol a ne lolcinu smrtz...
je nismo svi speedy gonzales..malo sam zapustila fakx...
long story....
mijenjala smjer..pa radila.... a radit i studirat nije bas lako..cak i kad se radi o ekonomiji
težina studiranja bilo kojeg fakulteta je obrnuto proporcionalna kapacitetu i duljini zagrijavanja stolice (ucenjem ne gledanjem tva)
copyright by Mjehuric
@bubbles......nemoj se kritizirat,ja vjerujem da si ti zgodna ženskica......
Bubbles: jesi prosla?
kolko ispita moras polozit na godinu.
i ja, ali volio bi se na svoje okice uvjerit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
.....dogovor pada,ak prođeš ispit za nagradu te WB i ja vodimo na nezaboravan provod u grad.....
...pozovi i frendicu da wb-u nebu dosadno![]()
malo je oftopic, ali imam pitanje, dali se može iči na 2 faksa odjednom? naime, ja bi upiso tu u zagrebu jedan faks (turizam), a trenutno sam u rjeci na informatici, pa se nebi ispisivo...
...naravno da možeš,ali samo na jednom imaš pravo bit redovan student(bar ja tak mislim,ja sam išel na faks prije 13 godina)
hej pipl, u pon su rezultati, mislim da cu proci.... ja imam na 4toj 8 ispita a sveukupno 10 do kraja faksa ak sam ovaj dala.
Na prvoj i drugoj je po 7 ispita a na 3oj i 4oj po 8.
Mozes biti na dva faksa ali na jednom moraa upisati izvanredno.
Koju informatiku mislia upisati? Ima ih vise
LOL nisam ja bas nekaj zgodna, a kaj se tice uvjeravanja na sve oke, nemam nista protiv......samo sam ja u dosta vremenskoj stisci.... vikendom navecer uz mene ide i bolja polovica, ali recimo
jeste za jednu jutarnjukavicu neke nedjelje oko podneva ? mislim cijela forumska skvadra
hmm pitat cu frendicu da li je zainteresirana : )))
copyright by Mjehuric
bolje pročitaj> ne mislim upisat informatiku, na njoj več jesam, i to kao izvanredni! u rjeci. poslovna informatika.
i sad bi upisao se tu u zg-u na splitsko veleučilište smjer turizam.
dobro, znači mogu
...turistički informatičar...
E, to su bili dani prije nervoza za vrijeme panika poslije glavobolja i na kraju spoznaja da te sve to još čeka...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Joj, ja uskoro imam ispit, morala bi počet učit, a neda mi se jooooooooooooj!![]()
ja odyebo ispit za 1. mjesec. a sad ako se upišem na ovaj turizam, onda me boli
Bookmarks