evo nakon valjda 5 sati ucenja napravio sam si najbolje sto sam mogo)))))
nije nista revolucionarno ali se moram pohvalitihehe
evo:
p.s. neznam kako da napravim da mu budu velike ko vama ali nadam se da ce i ovako biti ok.
@n3n0
ma naravno da ne kupujem aplikacije ali neznam dali cu moci sada kada sam si ovo napravio promjeniti luncherpro a da mi se sve ne pobrise.
![]()
![]()
evo i mojih screenova...
Sta je ovo na 2.slici pise 60, kao polumjesec? P.S. kako staviti taj gingerbread statusbar, meni stoji black tema koja je stock u CM6 ali zelim GB.
Edit: 24sata <3!
Treba vidjeti na XDA ako je netko napravio temu za CM za Milestone. Teža opcija je na svoju ruku editirati framework-res.apk. Primjera radi, za Desire se može naći prilično ispeglana tema.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@n3n0: evo ti ginger tema (čak rade i tranzicije i animacije sa tom temom, vrlo dobro osvježenje za milestone koji još uvijek nema službeni froyo)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=864300
a što se tiče polumjeseca kako ti kažeš... to ti je widget za bateriju. circle battery widget. možeš si konfigurirati thickness i diameter, boje i sve ostalo. po meni skroz fora widget, jednostavan, par desetina kilobajta, ništ strašno. a fora je. što se tiče moje kombinacije, launcherpro je u igri, a ne adw.
Kao što ste primijetili postove sam vam obrisao. I sami znate svrhu ove teme, laganu raspravu i dopuštam(o) ali sve preko toga se briše, stoga post your home screen
HC4L
Stavio bi i ostale, a Tapatalk kaze:
Error: file you were trying to upload is not a valid image format.
Nesto tako. Sve je slikano sa ShootMe al uploada samo 1 sliku preko Tapatalka...
Beautiful Widgets, standard skin za sat, vrijeme je plaingrey skin.
@GoGs samo da pitam s čim slikaješ homescreen. Predobra kvaliteta slike.
Nije GoGs, ali znam i ja
Dropcap (treba biti rootan mobitel).
Vidi se po ikoni u lijevom kutu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nakon slikavanja s drocapom uspjesno uploadano s Tapatalkom.Stavio sam i ginger tipkovnicu
![]()
GRH78
Snowstorm prognoza
Traffic counter
SMS unread widget ove tri ikone (izmjenjene)
Tuffy font
Zadnji uredio xlr : 09-01-2011 u 18:09
evo ponovo sam se igrao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Wow nino! Ovo mi se jako svidja. Mozes malo opisati sta si sve koristio? Od kuda ti ovaj odlican wallpaper, ikone?
Svaka cast!![]()
svi nekako furaju na tamno, gore taman taskbar, ovo ono.. ja ću probati malo nešto odraditi sa svjetlijom varijantom.... volim eksperimentirati![]()
kako se zove time widget? jel to beautiful? Ako je, kako se zove skin? tnx
MIUI digital clock, ima na marketu
http://www.appbrain.com/app/miui-dig...UIDigitalClock
wall i ikone mi je frend dao, cini mi se da je sa xda. ubiti nije nis posebno sam treba pustiti masti na volju... vec sam promjeio stavim kad ulovim vremena.. he he
Pozdrav!Gledao sam jučer malo vaše pozadine i sve što ide uz njih i jako mi se sviđa. Sad, oprostite na malo glupom pitanju, a ono je je li treba biti rootan mobitel za takve stvari? Može li se bar nešto napraviti bez roota, npr. da ima neki alat da napravim bar približno ovako nešto kao vi? Hvala na odgovoru!
Ovisi sto tocno hoces, moras biti precizniji, te ovisi koju varijantu OS-a koristis.
Pozadine mijenjas bez ikakvih problema, teme/ikonice vjerojatno ne idu bez roota.
Dovoljno je da koristi neki drugi launcher tipa Launcher Pro i već ima mogućnost promjene dockova, ikona na homescreenovima, imena ikona... Teme neće moći mjenjati kao ni ikone u app draweru.
Bookmarks