"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kakva je stvar sa izborom broja, kod uzimanja nove pretplate/broja? Rekli su mi u Centru da mogu izabrati; ali na web stranici vidim da je to ponuđeno samo za poslovne korisnike. Dakle, očito mogu i privatni pretplatnici birati broj?
Znam da je nekad postojala fora da si imao "obične" brojeve (besplatan izbor), pa srebrne i zlatne brojeve koje se je platilo (naprimjer za uzastopno ponavljanje znamenki). Sad toga više nema? Može se izabrati, šta ja znam 091/1111-999 ; ili tako neka zanimljiva kombinacija?
Možeš birati broj, s tim da postoje ograničenja, mislim da baš sa 1 ne može počinjati jer su oni rezervirani za prepaid. Uglavnom ne možeš sve početne znamenke odabrati, a ostatak broja bubneš kak hoćeš i teta na šalteru provjeri odmah je li slobodan. Ja sam tek iz 10. puta potrefio slobodan broj. U biti mi je bilo svejedno, ali oni isto trebaju isprobavati jer im izgleda ne nudi nikakav popis sa slobodnim brojevima.
obično ti to ekipa koja radi na održavanju mobilnihm mreža si pobere takve brojeve sebi "kao testne" pa prodaju okolo po teškim cijenama ... znam za t-mobile ... tipa 0999000009 sl. kombinacije
Jel ikome radi provjera potrosnje (preko Moj Vip)??
Vec par dana za redom i izbacuje error...psmtr!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja sam nakon 10 godina korištenja VIPme broja bio primoran zbog svakodnevnog uznemiravanja izvuči broj iz mobitela i čekati da mu istekne rok uporabe.
Moram reći kako se VIP dosta nekorektno i drsko odnio! Ovoga koji me uznemiravao sam prvo prijavio njima, poslao faks kojeg su oni tek nakon 15 dana ležanja kod njih proslijedili MUP-u. To je bilo prije dva mjeseca, naravno nitko ništa nije učinio. Jučer sam stavio karticu u mob samo da vidim jel mi netko čestitao Božić, da ga preusmjerim na novi broj, kad ono DOBIJEM BOŽIĆNU ČESTITKU ZLOSTAVLJAČA!!!
Naravno, zvao sam ih, pošto imam VIP laganini tarifu i opciju VIP 0 (ili obratno) i lijepo im objasnim kako stvari stoje i ako mi mogu prebaciti sve to samo na drugi broj. Odgovor je bio da oni to ne mogu učiniti nego da na novom broju odaberem VIP plus (kako se već zove za razgovore za nula u VIP mreži).
Eto vam nagrade za vjernost od 10 godina!!!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
cekaj malo! a sta je MUP napravio? Pa to je u domeni MUP-a a ne operatera. Sto bi operater trebao napraviti po tebi?
dobar grah daleko se čuje
Novopečeni sam VIP-ovac, pa ako mi netko može razjasniti jednu stvar, ...
Gledam na moj.vip.hr malo potrošnju, pa mi nije jasno.
Imam:
Korištenje ostalih usluga (ne ispisuje se ako je iznos 0 kn)
Datum Vrijeme početka Pozivani broj Trajanje / Količina (MB)
i onda npr.:
07.01.2011 18:35:17 data.vip.hr .003
A ispod, imam još:
Prijenos podataka
Datum Vrijeme početka Pozivani broj Trajanje / Količina (MB)
07.01.2011 18:35:08 data.vip.hr 2.109
Zašto taj podatkovni promet prati dva puta? Što u ovom prvom znači "ne ispisuje se ako je iznos 0 kn)?
I tako za svako "podatkovno trošenje".
Imam tarifu SZM400 sa 2GB prometa.
Hvala!
Moze mi neko objasnit ak se jedino uspostava placa 20lp kak ja iam potrosnju 3.14kn?
mozda pdv?
na moj.vip.hr pise (Potrošnja do 08.01.2011 12:10 iznosi 3,57 kn, od cega je 0,00 kn data...), po kojoj logici ak je uspostava 25 lp sam ja mogo napravit 3kn57lp, moguce je 3kn 3.25kn 3.50kn 3.75kn al kak 3.57kn?
Lijepo ti piše:
U navedeni iznos nisu uključene Vaše mjesečne naknade, naknada za korištenje radijske frekvencije, PDV i svi popusti koje ostvarujete (uključujući besplatne pozive). Također, postoji mogućnost da roaming troškovi nisu uključeni u trenutnu potrošnju s obzirom da roaming partner podatke o pozivima može poslati s određenim zakašnjenjem. U tom slučaju nastali troškovi u roamingu ulaze u iduće obračunsko razdoblje.
kritika!
dosao racun od vipa danas nesto veci nego inace za vodafon con.
uglavnom raskinuo sam ugovor 20.12 a imao sam paket 5gb. potrosio sam cca 4.3 gb prometa do tog datuma a dosao mi racun na 240 kn naspram uobicajenih 110 kn-cca. sad sam zvao i kaze mi tip na liniji(za svaku pohvalu je bio) da sam propocionalno danima u mjesecu imao i promet sta meni niko nije rekao prilikom raskida ugovora pa nisam imao pravo na 5 nego vise manje 2/3 od tog prometa. znaci ispada da sam jos 10 dana pustio stick "aktivan" platio bi kao i inace a posto nisam docekao cijeli mjesec dobio sam penale. sad kaze najbolje pisat zalbu jer nisam bio upucen u to sve pa ako prodje prodje... ugovorna obaveza je istekla prije cca 5 mjeseci ovo sam i dalje koristio bez potpisivanja novog ugovora da me za to ne napadnete.
ovo sam napisao zato da i drugi imaju na umu kad raskidaju ugovor da je paket proporcionalan broju dana u mjesecu i ako ce neko nabacit savjet sta da jos napisem osim neupucenosti u zalbu
zvali su me iz sluzbe uz nazovimo to tako ispriku nudeci da platim 83,83 kn umjesto onih 240 po kazni radi "prekida" prije isteka mjeseca... naravno da sam prihvatio i zahvalio jer sam ipak i ja u neku ruku kriv.
ja sam zadovoljan
Kad se formiraju računi za prethodni mjesec, na moj.vip.hr ?
oko 10og
ja sam već jučer imao uvid u račun za 01.01.2011
Srećom u onoj tarifi limit 50 sam od ovog mjeseca i ne moram se više bavit drhtanjem i čekanjem računa
a kad istekne bye bye pretplata. je***o me 4 godine pretplate.
Bookmarks