jel nije to samo za korisnike bonova?
Jel vama radi 0.facebook.com?
Kolko znam to je od sada za sve korisnike besplatno, a meni javlja error da zero facebook nije podrzan od strane mog operatera![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jel nije to samo za korisnike bonova?
je, u pravu si sada sam im vidio na webu, bilo je i vrijeme da daju nešto džabe. inače pošalju sms za svaku novost. Ovih dana sam samo od Tomata dobio sms da je džabe taj fejs.![]()
Se može na Hoću VIP+ tarifi aktivirati onaj SMS paket?
Hoću VIP+ tarifa je sada zauvijek sa besplatnim minutama unutar VIP-a; ili?
evo da pohvalim vip, vec sam bio odlucio otici u tele zbog : ) tarife i vip je u zadnji cas stavio hocu sms+ na neograniceno i ostao sam na vipu, saljem poruke,racun stoji,ne kasne,sve sljaka super.
gidi jap!
Ma u zadnje vrijeme mi se čini da bi mi najbolje imati jedan Tele2 broj za besplatne pozive unutar Tele2. Jedan VIP za besplatno unutar VIP-a. I još jedan Tele2 za SMS i 150MB interneta. Samo onda bi me to stajalo 300kn mjesečno (sad potrošim manje); i tramakao bi tri mobitela.
Da stvar bude fascinantna, za sve bi bilo najidealnije imati prepaid, jer su pretplate nekom meni ne shvaćenom logikom -skuplje!
jel ikome od vas oduzelo s racuna nekak sumnjivo novce.,meni je oduzelo preko 35kn na neobjasnjiv nacin.,provjerim preko vip stranice kad ono pise da mi je skinulo par puta po 5-6kn a u opisu pise ostalo??sta je sad to?neam aktiviran surf pakte niti idem igdje osim na vodafone.,i zbog cega mi je sada to oduzelo.,jos jucer navecer sam imao na racunu 139.xx kn a danas ujutro 104.xxkn.,zbog ceha to skida.,zvao sma vip napravili su prituzbu.,i valda ce i vrtait novce.,sl zbilja nije ni prvi put da mi je tak skinilo.,zbilja mi to ide na živce...
Znam da je vip uzimao jedno 50 lipa za spajanje na njihovu stranicu prek moba, neznam jel se kaj promjenilo do danas...
One day, sky went blue...
VIP pozivi prema fiksnim (t-com) linijama!
Da li je netko primjetio probleme kad poziva sa VIPa (homebox) prema fiksnim linijama (t-com u ovom slucaju) na podrucju Osijeka?
Ili krivo spoji ili javlja nepostojeci broj!
ma vratit ce nebrini, to je se nekada meni dogadjalo davno, naime nekom njihovom logikom pri svakom spajanju na net oni uzmu 5.91kn sa racuna iz tko zna kojeg njihova razloga, kao neki predujam, ali vrate ti to na racun kada se odkonektiras, medjutim nekada im zaglavi mreza/net pa ti novci zaglave negdje kod njih i nevrate ih wtf?????? Pa se ondam zali i gnjavi sa njima itd. ja sam dugo dugo imao takvih problema s njima, zato sam se i manio njihova neta, mislim ono imam aktiviran paket a oni skidaju s racuna, nekada su bili propusni strasno
nije im fora da ako se prebacis na nizu tarifu,gubis 50% popusta na istu
gidi jap!
ja sam mislio da je t-mobile los...ali vip...ljudi moji...
prije tj. dana nazovem sluzbu za korisnike,trazim taj i taj mob...ima ga..hocete preko telefona ugovoriti novi broj,dode mob za max 3 dana ,provjerila sam..moze...dam sve podatke...zovem ja danas..proslo 3 dana..di je zapelo...joooojjj...mi smo vas mail jos nismo procitali...ok,sad jeste,kada mob dolazi???jooojjj nema ga...niti ce ga biti.ma zapravo nije ga niti bilooo,nema ga nigdje vec dugooo..(hahahahhaah).... ja zovem szk... doslo u arena zagreb(ma gleee cuda)..odem tamo,ok ima ga(makar iz prodaje rekli da nema,sefica...skz kaze da ga ima)..no tamo me trazi kreditnu karticu?reko preko szka,mog brata,mog oca..za traifu sve za mene400,nisu trazili kreditnu karticu nego tekuci...nemoguce kaze on...to je vec 6mj..hahahaha
ok,odem ja po karticu(kazem mu da mi rezervira mob,dodem 120% za jedan h,kaze on neeee,nesmijemo)...u meduvremenu me szk zove...dal hocu da mi mob dode u petak,samo moram dati broj kreditne kartice ,od bilokoga,ako ja nemam..kazem evo idem u arenu,tamo cu uzeti,sad..hvala..
dodem u arenu..evo od tate diners..ne moze..on mora doci...reko ja sad je lik preko szk htio samnom ugovor napraviti,reko je da moze broj od bilokoga,ali ja sam odlucio tu po mob doci,jer nemogu cekati do petka...neeee mozeee...ok,zovem tatu dode on za jedan h...ali moba vise nema(bila su 3 prije)...kaze on meni da sam trebao tu kad sam bio rezervirat...reko vas predobri kolega mi je reko da se to nesmije...))
zovem szk,da mi ipak mob posalju,dam broj kreditne kartice i sve...aliiiii oni mob nemaju vec 2/3 tj..pa reko popodne ste me zvali,trazili podatke i da mi u petak dođe, ali sam u arenu odlucio otici po njega..ne,nemoguceeeee...hahahahahha
ja znam da sam ja lud kaj sam se zajebavao sa njima...ali t-mobile u 5 god pretplate je mila majka prema ovom jednom danu))
@smogovac - koji je mobitel u pitanju? Ja sad za par dana namjeravam uzet Desire HD na novu pretplatu pa imam osjećaj da bi me isto mogli ovako šetat.. Sad ne znam uopće šta da napravim da bi bio siguran da ću ga upecat ako je ovakav kaos![]()
Mozda ti moj post moze pomoci:
Evo, upravo sam se vratio iz jednog VIP Centra (necemo reci kojeg). Bio sam tamo s namjerom da produljim svoju pretplatu i da sklopim jos jedan novi ugovor (u biti prijelaz na pretplatu). Oba ugovora s trajanjem od 24 mjeseca uz trajni nalog. Prvi ugovor uz mjesecnu stopu od 250 kn i drugi ugovor po 150 kn mjesecno. Naravno iskoristio bih blagdansku ponudu od 50% popusta na mjesecnu naknadu. Uz to mislio sam odabrati dva mobilna telefona: HTC Desire i HTC Desire HD. Prodavac mi kaze da trenutno mobiteli nisu dostupni niti u VIP Centru, niti u cijeloj Hrvatskoj te da ako zelim ih mogu rezervirati. Ja pitam da li mozemo rijesiti odmah oba ugovora i makar uplatiti vec oba uredaja pa kad stignu, stignu. Dobijem negativan odgovor. Naime prodavac mi veli da ako NE stignu do 31.12. morat cu odabrat neki drugi uredaj (!!!).
Slijedi moje pitanje i moja, ako hocemo, frustracija:
Zar nije moguce vec danas 08.12. potpisati oba ugovora, odluciti mjesecnu naknadu i potom uplatiti oba uredaja? Tako da uopce nebi bio problem ako stignu u sijecnju ili veljaci...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Zaboravih nadodati da prodavac u VIP Centru mi je ponudio HTC Wildfire (!!!) nakon sto sam ga ja upitao za HTC Desire i HTC Desire HD! Tko je tu lud?
Ah..Ja se samo nadam da će doć do Nove godine jer mi je to jedinstvena prilika da ga se dočepam budući da će majka uzet pretplatu
![]()
Inače, ja sam isto tako danas bio u Vip centru i pitao kakvo je stanje sa Desireom HD i rečeno mi je da nazovem SZK pa sam sad njih nazvao i kažu da će me nazvat kad dođu.. Živi bili pa vidjeli..
Evo sto kazu s Vipnet-ove stranice na Facebook-u:
Zalihe ovise od trenutne dostupnosti uređaja kod dobavljača, ali što se tiče Desirea HD, nova pošiljka dolazi u Vip centre sredinom mjeseca.
A prodavac u Vip centru veli:
...al ako dodje jedna firma i ih pokupi 15 komada onda nista za sve ostale...
-Evo da nebi bilo da ih samo "kudimo" stalno ja bi sad POHVALIO tj. njihovu ponudu Iphone 4 uredaja koja je jeftinija nego kod konkurencije(citaj T-com)....
Bookmarks