Kao što sam u jednoj temi već spomenuo da imam problema s mobitelom jer šteka i postao je užasno spor, prva asocijacija mi je bila na memorijsku karticu, jer je od 8GB ali class 2. Sada nemislim da je tako, pa ću ovdje napisati popis widgeta koje imam, pa mi recite možda neki od njih usporavaju mob?
Znači koristim HTC Sense, izbrisao sam LauncherPro.
Imam WidgetLocker, ali sve više razmišljam da ga izbrišem jer me nervira, postao je i on spor, a bio bi mi odličan samo da radi normalno.
1. Homescreen (s lijeva) - samo widget od prognoze (weather, defaultni HTC Sense),
2. Tapatalk widget, jedna slika kao Photo frame, i 3 prečaca od aplikacija
3. Power AMP najveći widget, switchpro widget i 3 prečaca aplikacija + prečac od Advanced Task Killer
4. (glavi Homescreen) - HTC Sense sat sa vremenskom prognozom (inače primjetio sam da u zadnje vrijeme mi se često dešava da prognoza bude prazna, moram update-ati ju da se pojavi, a prije se to nije događalo), batt stat widget, 2x traffic counter widget (cell & wifi), 4 prečaca od aplikacija
5. System info widget, agenda widget, 4 prečaca od aplikacija
6. Bluethooth File Transfer widget, YouTube widget (defaultni)
7. Bookmarksi (defaultni)
Wallpaper je od HTC Sense (bez animacije, jer s animacijom mislim da još više šteka)
Eto, to je sve što ja imam na Home Screen-ovima, nikakvi ROM-ovi, samo službeni Froyo.
Probat ću sada preko praznika ili što prije napravit Factory Reset pa sve ponovno stavljati, jer kada sam kupio mobitel nije imao ništa na sebi (Eclair), pa stoga nisam radio Factory reset.
Slobodne RAM memorije uvjek imam u prosjeku od 80-120 MB slobodno. Toliko sam imao i prije nego što sam imao problema sa štekanjem.
Prije je tako sve glatko i fino išlo, tako brzo, a sada me počinje nervirati, jučer sam pola sata pokušavao poslati poruku u inbox preko Facebook for Android, inače nikad mi toliko nije bio spor internet.
I u switchpro widgetu me zeza kada gasim EDGE, on u switchpro pokazuje da je ugašen, ali gore u notification bar-u mi još uvjek stoji upaljen.
Jel imao iko slična iskustva?

Odgovori uz citat

Bookmarks