ja imam onaj stari što mi je ostao još od diamonda i imam punjač na struju sa onim mini usbom što se nalazi na 2.5" hddovima i oba rade sad ti vidi
ja imam onaj stari što mi je ostao još od diamonda i imam punjač na struju sa onim mini usbom što se nalazi na 2.5" hddovima i oba rade sad ti vidi
jeli piše baš nokia na njemu ili je priključak isti kao u nokie
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
to se lik zajbao ili je možda imao samo taj pa ti poslao svejedno jer kako veliš radi sve normalno
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ma enmas potrebe ga ni mjenjat... radi kao i svaki drugial eto mozda zbog kasnije prodaje...
"all in one"
A i tebe pate nebitni detalji...
Meni zvuci da je kabel obican standardni mini USB, kakav koriste mnogi proizvodjaci. Ako radi to je to, valjda je izgubio originalni kabel pa ti ubacio taj od nokie, buduci da su tehnicki identicni.
Big deal.![]()
Pozz svima ,ev ovako meni je danas na htc legend javilo da imam update telefona .ono about telefon pa chek update i ima neki update 24 mb,i ja sam to uradio i instalirao preko wirelles i sad mi pise verzija da je android 2.1 update 1,a prije je pisalo samo adnroid 2.1.Pa znali ko kakva je to update nije onaj 2.2 što govore.
Vidim da nije a dali će i on tako biti kao i ovaj prek wirelles telefon,pozz
da, kad izađe bit će preko wireless, ili preko ko zna čega, jer dok izađe tko zna kakav ćemo prijenos podataka imat, hehehe
Zamjenili smo se za USB kablove, isti su to mini USB-ovi, ali eto, neka bude sve original
Slučajno je zabunom ubacio, al našli smo se, razmjenili i sve 5
I po meni je malo glupo što USB služi za povezivanje s kompom i za punjenje preko punjača, onda svako malo moram ištekavat
zašto bi morao svako malo izštekavat
Pa kako nekužiš, kada trebam nešto prebacivat sa kompa u mob (ili obratno) moram ga spajat sa kompom, a kada ga treba punit navečer onda ga treba u punjač uštekavat i tak stalno..
Bio mi je bolji princip poseban USB, poseban punjač, no nekome ovo više odgovara vjerovatno jer mora furat manje kablova, ali eto meni se ovo baš nesviđa pa ću naći neko zamjensko rješenje i sve 5![]()
kužim ja tebe dobro ALI onaj post je bio navlakuša
pozabavi se malo aplikacijama, evo jedna od mene
http://www.fjsoft.at/en/ , skini i instaliraj na pc, sa marketa skineš sebi klijent i to je to, zaboravi na izštekavanje i ušekavanje kabla više
2.2 OTA....stigao froyo na moju legendu........jeeee
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
opala, ovome se stvarno nisam nadao
izgleda da ipak nitko od naših operatera nije prčkao ništa nego je samo proslijeđen
svaka čast
Android 2.2 OTA kreće od sutra:
http://www.androidguys.com/2010/12/0...ng-december-9/
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ajde super da Froyo napokon izlazi)
Da vas pitam, koji program koristite za paljenje LED flash-a?
Probao sam preko switchpro widgeta, ali nereagira, moment flash je samo za galaxy ni on neradi...
Evo i meni piše da je stigao.
-Update: Android 2.2 and HTC Sense update 82.42 MB
Jeli itko već stavio?
Kolko to traje otprilike preko Wifi-a?
stavljaj i napiši svoje dojmove
ako sve prođe ok i meni danas stiže legend, ako mi se svidi hero ide u prodaju ako ne
bye bye legend
Evo i ja napravio update, sveukupno traje 15-20 min.
Za sada nevidim većih razlika osim što se dobije program Flashlight (odličan je, upravo ono što sam trebao, pali LED flash i ima 3 stupnja jačine svjetlosti, samo šteta što se nemože staviti kao widget), Navigation (ali piše da još nije dostupno u našoj zemlji), Wi-Fi Hotspot, Places, i to je mislim zasad to. Dobro je što se nebriše ništa (sve aplikacije i widgeti ostaju kao i prije).
Zasada nisam primjetio nikakvu veću razliku naspram Eclair-a, (mada se nisam ni na Eclair naučio, imam mob tek 2 dana), ali evo drago mi je da je da je izašao Froyo, nadam se da im je i Gingerbread u planu
Znači to je taj što se čekao foryo 2.2,jeli tako
Bookmarks