Firewall neki: Network firewall, DroidWall(zahtjeva root), a možeš se poigrat i s Taskerom
Za daljnje upite o aplikacijama postaj u pripadajućoj temi.
Firewall neki: Network firewall, DroidWall(zahtjeva root), a možeš se poigrat i s Taskerom
Za daljnje upite o aplikacijama postaj u pripadajućoj temi.
Pozdrav,
Evo ovako imam jedan slucaj da na mom Legendu neradi power tipka.Jel je moguce kako taj mobitel upalit da dodje do onog kada pita pin kod bez te power tipke?Znam 1 nacin,ali to mogu kada je rastavljen sav mobitel i ga zelim sklopit opet ce se on ugasit.Postoji jos koji nacin mozda?
Istotako treba mi pomoc oko postavljanja nove power tipke.Jel slicno ko na iPhoneu nekom ? Neka vasa misljenja i iskustva bi mi vrlo dobro dosla.Hvala!
http://www.formymobile.co.uk/htclegenddisassembly.php
Taj jedan način koji valjda znaš je upaliti mob kratkim spojem na pcb-u, ali kad ga ideš sastavljati moraš maknuti bateriju pa ti se ugasi.
Ako imaš potrebnog iskustva i dobar alat baš i nije neki veliki problem zalemiti taj prekidač. Ako neznaš, i ako nisi siguran (ili nemaš dobru lemilicu) tada je velika mogućnost da ćeš odvojiti vodove od pločice i napraviti nepopravljivu štetu.
Razmisli o tome da ipak odneseš mob kod nekog tko radi sa time. Vjerujem da cijena nebi smjela biti previsoka.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Kako je moguce dekodirati legenda?
Ima neki tutorial ili nesto?
Bookmarks