Ako ima netko da zna neki link za skinuti neki dobar custom ROM bio bih zahvalan??
Ponekada ne skodi pregledati forum i mozda bi naletio na ovo
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izašla je nova verzija Leedroida, 2.3a, ukoliko nekog zanima.
Changelog:
* Now using UpdateR scripts
* Re-Based on HTC RUU 2.29.405.2
* Updated Kernel 2.6.32.15-leedroid_2.3
* 90% Charge issue fixed
* Increased Camera chip freq < Credits to Cyanogen
* New Busybox_v1.16.2-leedroid
* New Bash 4.1.7
* Fixed AutoBrightness < credits to robocik
* Optimised framework (png’s)
* Amended CPU Voltages (Improved Battery performance)
* All previous mods included
* Added Gingerbread IME
* Updated Android Market V2.2.6
* Updated Google maps V4.7.0
* Updated Gmail V2.3.2
* Updated Voice Search V2.1.0
* Updated Facebook V1.4.1
* Updated Pre-installed “Market apps”
* Updated Gallery 3D Higher res
ja sam stavio taj leeDroid v2.3, s obzirom da nikako ne mogu natjerati da ROM-ovi sa Senseom (kakvog ima Desire HD) rade normalno (tj da nema ForceClose kod editiranja kontakata)...
ovaj LeeDroid 2.3 mi se čini OK, nisam primjetio ništa neobično prilikom rada ROM-a...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prvo se izvinjavam ako sam u krivu temu poslao upit.
Išao sam ubacivati r3.1-bravo-desire a prije toga nisam napravio nikakav backup ničega(glup sam i *ajebao sam stvar,sve je dobro prošlo i pisalo da je završeno,mob se restartao pojavio se HTC logo pa je 20 ak minuta stajao pa se pojavio logo sa crnom pozadinom "android" to je trajalo oko 15 min i pojavio se onaj zeleni čovječuljak android i poisalo je touch android to start ali touch nije reagirao pa sam izvadio bateriju probao opet ispočetka i isto,probao sam drugi rom ali na njemu se pojavi crni ekran i sa strane malo bijelih rubova. Ima li koji nacin da vratim tvornički rom da ga skinem negdje ili neki drugi nacin da mob proradi? MOlim vas pomozite![]()
oglasnik.pforum - user
Očigledno imaš rootan uređaj, prije flashanja nekog roma odi u clockwork recovery i napravi full wipe. Onda isntaliraj recimo ovaj rom. Ako baš želiš sve vratiti na tvorničke postavke skini pravi RUU i pokreni ali tada gubiš root.
Edit: Budi iznimno oprezan sa vađenjem baterije!!! Nije problem ako to učiniš dok flešaš rom ali ako to napraviš dok flešaš radio mogao bi poptuno pokvariti uređaj!
Ma nema veze nek izgubim root,kako da znam koji mi RUU treba?
oglasnik.pforum - user
Uz to što gledaš da bude WWE, skini neki od zadnjih dostupnih, npr ovaj koji se trenutno distribuira u našoj regiji preko OTA updatea:
WWE 2.29.405.2 Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27
http://shipped-roms.com/download.php...783_signed.exe
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala..zna li netko di mogu skinuti Open Desire 3.6,onaj link na xda nije više aktivan a nigdje nemogu naci pa ako neto zna nek stavi link ili na PM
oglasnik.pforum - user
Zašto baš 3.6, zašto ne neki 4.0.x?
3.6, lol, njega sam koristio tamo negdje u 8. mjesecu. Nemam ga čak više niti na kompu. Skini 4.0.36 ili 4.0.37, backupiraj što ti je bitno, napravi full wipe i flešaj.
A može biti svašta u pitanju, a jako malo toga si rekao. Daj malo više informacija, kratku povijest tvog uređaja unazad tjedan dana.
Do prije 2 dana je bia nov zapakiran u vipu još) evo sad stavljam ovaj što si reka pa cemo viditi kako radi. Hvala
Evo ipak sam Defrost vratia...sad me zanima kako mogu izbrisati apps pack što sam instalirao iz defrost setupa
Zadnji uredio boa : 21-12-2010 u 23:59
oglasnik.pforum - user
jel neko isprobao novi miui.... sad sam na baadnwz-ovom desireHD roomu i nema greske a i brz je..... al ovaj miui mi se cini zanimljiv ??
-jos jedno pitanje: dal se moze vratit backup al da ti je desktop poslozen bas kako je bio... i jel bolji my backup pro ili titanium backup?? tnx
napravis nandroid backup I sve ti vrati kako je bilo prije stavljanja nekog drugog roma...
Bookmarks