dali ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734 radi bez ovog oxygen hboota?
dali ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734 radi bez ovog oxygen hboota?
a kak onda da particioniram sd card? posto vidim da taj oxygen hboot sluzi, da bi se izbjeglo koristenje ext 3 particije? neznam jeste me skuzili, malo sam zbunjen
Ovako imam htc desire kupljen prije tj.dana.
BRAVO PVT 4 S-ON
Uspio sam stavi novi radio rom u njega pa je sada 5.14.05.17.
E sada skinuo sam leedrodid 2.3d i stavio i sve mi radilo ok. Nakon toga iso sam skinut OD posljednjuu verziju 4.0.36 i CyanogenMOD 6.1.1 da vidim koji mi od ta 3 najvise odgovara posto sam skuzio da su ajmo rec najpopularniji.
Radio sam sve kako je opisano u postupku (http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944039) i CyanogenMOD mi se uopce nece inst, zapocne mi s updateom i onda nakon 2 sec izbaci neku gresku i stane i to je to, a sto se tice OD-a on mi se normalno updatea ali nakon toga treba mu jedno 20 min da se pokrene uz jedno 2, 3 restarta sam od sebe i kad napokon se podigne uopce mi ne radi trackball, javlja mi neke greske da neki servisi se ne odazivaju i da ih nasilno ugasim ili jos pricekam, nema mi mreze itd...
Dali je netko imao slican problem i u cemu bi mogao bit problem?
prvi put radim promjenu roma, koji bi mi bio naj optimalniji, a želim manju potrošnju baterije, znači da mu ne radi procesor stalno na maximumu i sl., da se aplikacije mogu stavljati na sd?
Koristi netko Ginger Villain? Malo mi je trzav u kombinaciji s Launcherom Pro i sad tražim neki kernel koji je koliko toliko optimiziran, pa ako netko ima iskustva i prijedlog viška - nek viče! Dosad su mi na Froyu BFS kerneli radili super glatko, ali to izgleda nije slučaj sa Gingerbreadom...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hm, updejtao sam na 1.0 s novim kernelom i sad je bolje. Prčkanjem po Launcherovim postavkama nisam ništa uspio dobiti.
Isti setup homescreenova sam koristio na Defrostu i išlo je kao mlijeko (identičan setup Launchera također, restorao sam ga s Titaniumom pa...). Osjetan je taj lagano trzavi scroll, ali još ne mogu skužiti zbog čega (osim činjenice da koristim drugi rom).
Edit: stavih 2.6.37 vorkKernel od 17.Jan... ovo ja zovem glatkim radom!
Zadnji uredio xlr : 13-02-2011 u 11:43
Koristi li netko Oxygen v2.0-RC7? Zanima me korak po korak kako je stavio Oxygen HBOOT? Normalno mobitel je s-off sa AlphaRev 1.8![]()
nesto sam ja bio zeznuo heh
Pitanje za ljude koji su koristili GingerVillain, jeste primjetili vecu potrosnju baterije??
Meni je upravo u 2h "nestalo" 35% baterije, a nisam uopce koristio mobitel.
Bilo je cca 20 poruka, 3 min razgovora, par downloada sa Marketa i napravljen je Nandroid backup..
Sada sam stavio novi radio, 5.09.5.30 ja mislim i cekam sada da usporedim battery drain.
Inace, kernel je stock koji se dobije flashanjem ROM-a..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Primjetio san vecu potrosnju kad cim sam ga stavio , onda sam promijenio radio i stavio zadnji 32.54.00.32U_5.14.05.17 i ManU-Version 1.3 Gingerbread-HAVS-AXI-CFS kernel , odlicna kombinacija![]()
Mene samo izbor oko kernela muci...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nakon dužeg vremena korištenja više manje originalnoga roma počeo mi je bacati grešku bez nekog očitog uzroka... A upravo stabilnost mi je bila primarna pri odabiru roma te sam se odlučio za originalni... No pošto očito da i on zeza, idem na nešto novo...
Prvo, zanima me koji rom sa Sensom mi možete preporučiti a da je stabilan i dovoljno brz u svakodnevnoj upotrebi?
Malo sam surfao i našao ovaj koji mi se svidio (novi Sense)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830
Mišljenje?
Svi portovi koje sam propao sa DHDa su usporeni i Quadrant im je slab. Nema puno buggova, ali ako ti od zivotne vaznosti nisu HTC Hub i sl. onda nejdi na te ROMove.
Dobar Sense ROM je svakako LeeDroid.
A sad, imam i ja jedan problem.
Koristim Gingerbread ROM, GingerVillain, vec par tjedana i pojavio mi se problem sa interfaceom. Kada ugasim WiFi, nestane ikonica, logicno. E, ali kada ga upalim ikona je isprva bijela, a tek nakon 10ak sekundi se pojavi ona kricavo zelena boja.
Jel to normalno??
I dalje imam problem sa gasenjem mobitela iako pokazuje 10% preostale baterije. Updateao sam radio i napunio mob do 100% i obrisao battery stats. Pa me sada interesira, sto ako to ne pomogne, koje su mi solucije???
Ikone su zelene ako ti je mob spojen na Google usluge tipa Gmail, itd. Ako odeš offline, posive.
Nebih bas preporucio LeeDroid 2.3d
Ima bugove, i sense se resetira (pogotovo nakon duzeg surfanja preko integriranog preglednika)
Kod normalnijeg koristenja se zna pojaviti koji bug...
Ja trenutno trazim neki drugi Rom sa senseom
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E to mi je najgore! Kad se resetira Sense sam od sebe... NE ŽELIM to na HTC-u!
Molim te, ako nađeš rom koji to ne radi, javiJa ću napraviti isto
![]()
Našao sam ROM sa Sense-om kojeg sam stavio prije nekoliko dana
Do sada nisam imao nikakvih problema sa ROM-om, puno sam zadovoljniji nego sa LeeDrod-ovim ROM-ovima...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255
(AuraxTSense)
Neznam o cemu prica Ico, jer ja te probleme nemam.
Ovisi koliko intenzivno koristis mobitel.
Recimo: surfam netom, odem na neku web stranicu, pa odem na index.hr tamo otvorim neki clanak, odem na net.hr i tamo otvorim neki clak. Stisnem nakon toga google.hr i stisnem gumb Home. I sense se resetira. A nekad i nakon par poziva (istina malo duzih) ili par poziva (pozivi kratko traju,ali su ucestali, tj zavrsis jedan razgovor i odma ides na drugi) se zna desiti da se Sense resetira.
A nekad sve zivo radi bez problema...
Isprobao sam i par DHD rom-ova, oni nemaju takav problem, ali se osjeca da su sporiji od "desire rom-ova".
Ako ne nadjem neki sense rom, mislim da cu se vratiti na stock rom (ima na xda onih stock koji su rootani)
Bookmarks