Hvala na pomoći, ali probao sam već.
Iako nije do njega problem- neće mi naći niti jednu mrežu.
Iz sobe inače hvata još 2- 3 mreže- a sada ne pokazuje niti jednu.
Isto tako u gradu- ne hvata ništa.
Budem probao staviti predzadnji update.
EDIT: Ista stvar...
Sve ostalo radi (3G, pozivi...).
Zadnji uredio georgy : 11-12-2010 u 12:49
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Napravio ponovni flash- sada radi.
Nisam ni ja imao problema do jučer![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nije pomogao.
Ali, sad sve super radi.
Evo, skoro sam sve vratio.
To nije moguce jer mi je tako od kad sam stavio cm6, bez igranja s postavkama u recoveryu. A i kad si spomenuo te rezolucije, u OR sam vratio na default rezu jer sam mislio da ce se popraviti...
Cekaj, ako imam nandroid backup( napravljen jucer u tocno 20:00), sad ako ja ponovno flasham i stavim opet cm6, pa restoream taj backup, jel ima sanse da se popravi? Pretpostavljam ne, jer tako opet vracam na isto?
mislim da neće pomoći. i ja sam imao CM6 i isti problem, nakon što sam zdrkao pizdariju za rezoluciju kamere, nastao problem. Definitivno se bug krije u CM6 u kombinaciji sa OR-om, to je bez sumnje tako. Samo što točno uzrokuje taj kvar, ne znam. ja recimo, kad sam upalio kameru, slikao i nakon toga ugasio, pa zatim mob stavio u sleep, on počne zujat ko blesav.
A što se tiče factorya, ako on ne pomogne, onda je jedina sljedeća solucija flashanje ili direktno otkrivanje buga, što se bez hebačke programerske podloge ne mora ni počinjati.
A nista, kad dodje official froyo flashat cu pa cemo vidit. Lol zdrkao pizdariju![]()
Uf kako me nervira sta se aplikacije zapravo ne izgase kad izadjem iz njih... udjem u running apps i moram force stop jednu po jednu, cak i ako ih prije toga s nekim killerom pogasim... i kad ih force stoppam tek onda se RAM oslobodi...sa 30-35 na 70 :S
Edit: sry slucajno sam citirao umjesto edita. Glupi tapatalk.
Znaš da postoji opcija u CM- u?
Settings> Applications> Development> Stop app via long-press.
I, malo duljim pritiskom tipke back "ubijaš" trenutno aktivnu aplikaciju.
Makar, Androidu nije bitno da ima što više RAM- a slobodno.
Isto mu je 2MB ili 50MB. A, ako mu sfali (tipa za novu aplikaciju)- automatski gasi najranije otvoreni proces.
upravo tako!
još bi dodao samo da je u biti puni RAM puno bolja stvar od praznog
(npr. aplikacije će se puno brže otvarati ako se ne moraju ponovno učitavati,a samim time će i manje CPU ciklusa trošiti, što opet povlači i dulje trajanje baterije)
moj je savjet da brišete sve te task managere, jer baš ničem ne služe
Da, kad se ram napuni aplikacijama, one rade "on demand". pri pokretanju je dižemo iz sna, iz rama. i normalno da je očitanje skoro pa trenutno. inače, koristim task killer, baš za neke aplikacije koje koristim povremeno. recimo, navigacija, browser ili neka igra koja zna dosta potegnut rama. Za sve ostale stvari koje se stalno koriste, widgete, launcher, poruke, imenik... tonu toga, ne treba gasiti. ja sam si to odradio tako da sam sve važne appove stavio na ignore, tako da ih killer jednostavno zaobilazi i da ih ne dira. neka ostaju u ramu.
također preporučujem tako svima da rade.
froyo je odavno gotov, i poslan je operaterima na testiranje..
sad je pitanje kolko će to trajati...al još jedno 2 tjedna najmanje..
i btw, službeni froyo je v31, dok ovaj što je got leakao je v6, čini mi se
dakle sigurno će biti dosta primjetnih razlika u performansama i svemu...
Pfff mogli su bit posteni i rec Q1 i gotovo... bit ce kad, 30.12? Za bozic? Ili jos bolje, "zbog zimskih praznika i godisnjih odmora, nismo u mogucnosti pustiti update. Hvala na razumijevanju."
Sto je s ovim novim updateovima za CM6, jesu to znacajne promjene ili manji bug fixevi? Jer kad dodje firmware normalno da stavljamo noviju verziju CMa.
a gle, pogledaj šta koji update donosi, pa ćeš znati.
Froyo je na testiranju kod operatera, trebao bi skoro. Mislim da će ići čak i prije božića, no ne mogu reći sa sigurnošću. Baš sam pričao sa kolegom, pa mi je on dao razmišljati isto... kako to da GOT već nije lakeao i tu novu verziju froyo-a koja je kod operatera na testiranju. fora je što će imati opet potpuno novi kernel od ovog zadnjeg lakeanog. Što bi moglo opet popraviti sliku froyo-a sada i nakon što puste OTA update.
čini se da će biti pušten update froyo-a za njemačke firmware-e. Inače, ovaj spominje neki update od 30-tak mb-a, tako da pretpostavljam da je to predupdate kako bi se kasnije mogao preko OTA povući cijeli froyo na mob. dakle, po ovom tekstu se čini da je u njemačkoj KONAČNO službeno izašaoživi bili pa vidjeli. Budem update-ao ovdje u temi razvoj događaja, ne bi htio davati nikome lažne nade jer ni ja još nisam u potpunosti siguran, no ovdje možete pratiti razvoj.
Evo i teksta:
ipak lažna uzbuna, čovjeku je ponudio 2.1 update 1 na eclairu. No uskoro bi trebalo izaći, kroz par dana se svi nadaju, bit će objavljeno vjerojatno i na facebooku i na njihovoj službenoj stranici.so, i have a german milestone, running a 2.1 serviceable non-branded german rom. the device originally had a vodafone rom.
i checked for updates today and it found an update as available, around 34mb.
i downloaded it via wifi but the update process failed, probably to the vulnerable recovery installed.
so, i've gone back to stock, and i'm trying via cable, but the software update hangs forever in the "reading configuration data". any solution for that?
can anyone else in germany verify if the update appears as available for them too?
l.e: gave up on cable update, trying hsdpa since i have no wifi available nao ; it's caled "update package" and is 32.1mb in size.
Zadnji uredio GoGs : 16-12-2010 u 20:02
Bookmarks