Evo i meni piše da je stigao.
-Update: Android 2.2 and HTC Sense update 82.42 MB
Jeli itko već stavio?
Kolko to traje otprilike preko Wifi-a?
opala, ovome se stvarno nisam nadao
izgleda da ipak nitko od naših operatera nije prčkao ništa nego je samo proslijeđen
svaka čast
Evo i meni piše da je stigao.
-Update: Android 2.2 and HTC Sense update 82.42 MB
Jeli itko već stavio?
Kolko to traje otprilike preko Wifi-a?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
stavljaj i napiši svoje dojmove
ako sve prođe ok i meni danas stiže legend, ako mi se svidi hero ide u prodaju ako ne
bye bye legend
Evo i ja napravio update, sveukupno traje 15-20 min.
Za sada nevidim većih razlika osim što se dobije program Flashlight (odličan je, upravo ono što sam trebao, pali LED flash i ima 3 stupnja jačine svjetlosti, samo šteta što se nemože staviti kao widget), Navigation (ali piše da još nije dostupno u našoj zemlji), Wi-Fi Hotspot, Places, i to je mislim zasad to. Dobro je što se nebriše ništa (sve aplikacije i widgeti ostaju kao i prije).
Zasada nisam primjetio nikakvu veću razliku naspram Eclair-a, (mada se nisam ni na Eclair naučio, imam mob tek 2 dana), ali evo drago mi je da je da je izašao Froyo, nadam se da im je i Gingerbread u planu
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Znači to je taj što se čekao foryo 2.2,jeli tako
Evo i ja sam upravo update izvrsio i sada je android 2.2 i sve je super ,tj puno bolje i brze ide sve .samo neznam čemu sluzi wi.fi hotspot.Moželi mi neko reći ,hvala...
http://tinyurl.com/3adf5xt
izvoli
kako ga mozemo staviti mi sa modacovim froyom? I jel ista official optimiziraniji od kuhanog?
"all in one"
Meni se najvise sviđa na ovom androidu 2.2 live wallpaper.Eh sad moželi se jos toga skinuti negdje ti live wallpaper.Hvala unaprijed.izvinte ako sam dosadan..pozz
Market, razne stranice di imaš aplikacije, itd....
Dali pod live walpaper misliš na ono kad je u vremenskoj prognozi recimo kiša pa onda padaju sve kapljice po ekranu i brisač ih briše?
To nisam primjetio na Eclair-u, vjerovatno je ovo s Froyom došlo...
Inače ovo mi je jako fora, šteta što se to samo jedamput desi kad se mob otključa.
Pitanje u vezi ovog Home Screen-a (slika s xda od nekog hrvatskog forumaša)
Jel zna netko kako se zovu ovi widgeti dole što pokazuju postotak baterije, temperaturu, memoriju, itd. i ispod njih ovih 5 ikonica (pozivi, sms, gmail...)
I dali je moguće staviti ovaj unlock screen
Naravno na sve mislim bez rootanja mobitela.
ja cu ti odgovoriti za live papere.. to ti je animirani wallpaper...
http://www.youtube.com/watch?v=9phlk78qcro
"all in one"
@GT-R - System info widget je to.
A to za ikone je LauncherPro
To je standardni Froyo screen lock.
Što dobiješ rootanje imaš u Android FAQ(moj potpis)
Skidao sam dva system info widgeta s marketa i nijedan nije kao ovaj na Home Screenu.
A vidio sam i na forumu da neko ima te widgete, ali nemogu sad naći di je to...
I kolko sam čitao, standardni je za rootani Froyo screen lock, meni je na službenom ostao isti kao i na Eclair-u, znači samo prema dole povučem.
Našao sam system info widget, lock screen ću kasnije sredit, sad se malo mučim sa LauncherPro aplikacijom.
Sve mi je na HTC Sense lijepo namješteno, samo sam htio da se dole promjeni onaj standardni izgled u izgled od LauncherPro-a.
Jedva sam ga našao, kada stisnem Home tipku onda se otvori izbor HTC Sense ili Launcher Pro.
Kada otvorim LauncherPro onda nema nijednog widgeta, dole se otvori na traci onaj standardni izgled s prečacima, i ostali neki prečaci su tu ali nijednog widgeta. Nije problem staviti te widgete, ali neznam kako staviti onaj od HTC Sense sat sa vremenskom prognozom..
koliko ja znam, ako koristiš launcher pro nemožeš više koristit htc sense ui widgete
ako koristiš launcher pro skini sebi weather&toggle widget
mislim da ga nećeš nać na marketu pošto se htc nešto buni
potraži ga na 4shared.com
A jel ima razlike između Weather & Toggle Widget-a i Beautiful Widgetsa?
I jel ima ikoji od njih kao i na Sense widgetu da bude animirana vremenska prognoza, ono da pada snijeg po ekranu, kapljice pa ih brisač briše.. ?
EDIT: I predlažem da se otvori neka posebna tema o Widgetima, da se tamo slobodno raspravlja, a ne ovdje da zatrpavamo temu o Legendu sa pitanjima o widgetima.
vidim ja da se netko jebeno napalio na weather animation, hehehehe
koliko ja znam brisač ima samo sense ui
Pa to mi je prefora, da ima još negdje da se mogu podešavati te animacije i dodavati nove, rado bi se time pozabavio
A sad mi je to malo premutavo sve mjenjat, ostavit ću zasat Sense, predobar mi je, eto šteta samo što nemogu promjenit onaj donji taskbar da stavim od Launcher Pro-a.
I da, pitam po xx put, kako smanjit broj Home Screenova? Imam ih 7 komada, smanjio bi ih na 5 možda.
LauncherPro može mjenjati broj homescreenova, Sense ne može.
BeautifulWidget ima animacije vremenske prognoze kod unlocka (neznam ima li brisač, ali ima oblake, kišu i te fore) - potraži u njegovim postavkama.
Možda je ovo dobra tema za pitanja koja te muče:
http://cafe.mobil.hr/threads/65519-A...ti-i-diskusije
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks