Izvorno postao
dakinho
I meni je bilo slično kad sam ga kupio, pizdio sam zbog grijanja i trajanja baterije. Na pocetku, malo ukljucim wlan i prosurfam a temp baterije se digne na 40, ne mozes ga nit drzat u ruci vise. Isto se dogadalo ak sam malo duze igrao neku igru.
U meduvremenu sam rootao i stavio custom ROM i pa mi se temp ne dizu toliko. Baterija je s vremenom povecala kapacitet pa se dobije neka pristojna autonomija. A opet mislim da ce i neki drugi mob s istim karakeristikama dati isto trajanje baterije. E sad, u vrijeme kad je Desire izasao, bio je pila al jbg to je 1. generacija snapdragona koji je prvi proc na 1GHz i normalno da se grije i da trosi. Sad je izasla nova generacija s manjim proizvodnim procesom 45nm koji naravno manje trosi i manje se grije, dokaz tome je da su Desire Z uspjeli natjerati da radi na 2GHz (Quadrant score 3000).
Osim toga, ljudi na XDA forumu se svaki dan trude da istjeraju maximalno iz uređaja, dakle podrška je velika. Al opet sve ovisi o tom jel si power user il samo user, ak si ovo drugo onda jbg ima i boljih uredaja na kojima ne treba prckat a rade dobro. Meni ce Desire biti dobar 2 god ili vise, taman dok se ne pojavi opet nesto novo i brzo, a kolko vidim LG je vec napravio android s dvojezgrenim ARM-om, a u planu je 4-jezgreni ARM s virtualizacijom tam negdje 2013.
Bookmarks