Pozdrav
Zanima me da li Desire zaključan u Tmobile mreži?
-ne znam, ali tako je... sinoc sam do 2 čačkao i opet je počeo blokirat (i pregrijavat se) i sa trećom SIM karticom (-npr. - stisnem MENU>SETTINGS i bude sve crno, indikator signala i vrijeme se vidi onak samo na pola...) - ujutro u 6h stavim nazad svoju simpa SIM karticu (staru 10g) i za sada je sve OK, brz je kao prvi dan, ja stvarno ne kužim zašt' zeza samo nekad, i da-više nije vruć, opet je normalno sve. Kad dođem doma s posla (tamo popodne) opet će krepucnit kao jučer...
Ja pretpostavljam da da, a malo ljudi ga ima iz T-a jer su PRESKUPI, netko će ti valjda reći više...
EDIT:
Eto opet je crko, od 6 do 10 je radio OK jer nisam ništ' čačk'o po njemu (primio i poslao 1 poruku) i sad sam namjestio gmail acc i nakon provjere maila sve se zacrni, vidi se samo indikator signala, baterije i vrijeme, drugo ništ', vadio bateriju, nakon toga radi samo kad je onaj glavni zaslon, što god drugo probam, zacrni se sve, ni poruke ni galeriju ni ništ neće otvorit.
Jel je to do samog mobitela ili je problem OS??????????????
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio ravilov : 07-12-2010 u 14:00
sta ima u tom update-u??
Palo mi nešt banalno na pamet, na kraju ispada da je to uzrok? -naime, SIM kartica je kriva za sve (zagrijavanje i blokiranje) - (imam SIM od simpe, staru preko 10 godina, kad sam stavio novu SIM karticu zbog probe - mob radi normalno i nije više vruć) eto, mislim stvarno... Sad moram ić T centar i tražim NOVU SIM KARTICU, ĐIZS....
A da ti odneseš mob na servis? Izgleda da si dobio mačka u vreći. Nosi na servis i nek oni riješi, ak ne mogu traži novi mob.
Lako to pričat, imam ga 2 dana i da ga već treba popravljati? Smijat će mi se cijeli grad, očito sam bio u pravu kad sam napisao prije da taj mob ništ ne valja. Ak' ga odesem na servis neću ga vidjet 2-3 mjeseca, a ostao bez pol plaće... katastrofa...
Pa očito neću imat drugog izbora neg ić u VIP i jadikovat se![]()
Jbg, pogodio si baš s greškom a sad govorit da mob ne valje je daleko neozbiljno. U globalu ima 5-10% s greškom negdje kao i kod svakog proizvođača dok ostali radi bez problema.
Jedino da probaš dok je upaljen stavit update(2.2.1) ili ga rootat pa promijenit sve. Možda pomogne.
Koja momorijska je unutra?
ps. razlog za nenošenje u servis, mislim, nemam komentara (mislim na ovo za grad).
Vidjet ćeš ga ranije
![]()
Kad dođem s posla onda ću pokušati, što se tiče memorijske, sav sadržaj sam prebacio na HDD pa na tu moju od 8GB...
Verzija softwera je 2.2
Babeband version 32.44.00.32U_5.09.05.30_2
Kernel 2.6.32.15-g6a358a9
build number 2.10.163.1 CL227493
Jel se može nekako provjeriti dal' je mob bio zakodiran, tj. dal je išt' čačkano po njemu?
-izgleda da mob normalno radi sad kad je u njemu originalna memorijska, zar je moguće da mi se sve ono događalo zbog druge memorijske kartice?????? -nije mi to logično...
Još nitko nije odg. na ono mje pitanjce: Jel se može nekako provjeriti dal' je mob bio zakodiran, tj. dal je išt' čačkano po njemu?
A čekaj, ako sam dobro shvatio sad ti je u njemu opet ona 10 godina stara SIM kartica? Ja bi na tvom mjestu otišao to zamijenit za novu karticu pa onda probao, čitao sam da su upravo zbog toga ljudi imali probleme..
Probaj i s drugom memorijskom karticom.
-čini se da nije rootan... el? -nije ušao ni u clockwork ni amon, tj. u ništa nego samo crveni uskličnik - hvala za savjete/pomoć!
-oko gabelaca (prije4 sata) sam opet stavio novu SIM karticu od tomata pa neku isto novu od T-Mobile-a, sad šteka sa svim SIMovima... - hvala za savjete/pomoć!
-kada dođem doma probati ću onda sa onom koja je bila u mobu (original)... - hvala za savjete/pomoć!
ako ti je mob kupljen 4-tog odnesi ga u vip i odma ces dobiti novi...
meni su rekli ako slucajno bude problema unutar par dana neka ga odma donesem i dati ce mi novi...
Ja mislim da se pričalo da u roku od 3 dana dobiješ odmah novi mobitel.. Tako da ako si u prilici otić do nekog vip centra, probaj se požurit![]()
Nema rješenjaBar ga ja nisam našao niti uspio rješiti na svoju ruku. Napisao sam masu postova na tu temu na XDA forumu i ništa... Promjena ROM-a definitivno pali, ali promjena na nešto skroz deseto, ne cyanogen klon. Uglavnom i sam problem je ful teško za objasniti, a kamoli uzroke i posljedice istog pa ono... Nemojte me moliti.
Neznam šta je wifi driver u postavkama, još sam na 6.0k. Zašto se ne vratiš na zadnji funkcionalni DF ROM? Meni se na 6.0k zna često krešati browser i događati neki čudan reboot pa ću se vratiti na 6.0e (sa 6.0c kernelom). Bio je odličan i zbog njega sam propustio f, g, h, i i verzije![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks