Ja imam uključeno gigu u paketu i potrošim 400-500 MB maximalno. A mobitel je stalno spojen, push mailovi, notifikacije, itd.
Jel zna netko kad bi se mogao pojavit u ponudi kod Vip-a jer namjeravam uzeti onu pretplatu
sa polovicom pretplate zauvijek???'Code:http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/promotivna-ponuda/prepolovite-pretplatu-zauvijek
E da odmah da pitam vlasnike iPhone-a koliko cca se mjesečno troši prometa na to, dal je dovoljna pretplata od 125kn tj. 1gb prometa mjesečno???
Hvala....
Ja imam uključeno gigu u paketu i potrošim 400-500 MB maximalno. A mobitel je stalno spojen, push mailovi, notifikacije, itd.
"Potrošnja" telefona ovisi o navikama korisnika, no ako izuzmeš korištenje youtube-a i sličnih servisa, 512 MB ti je već dovoljno. A s 1GB si apsolutno siguran, empirijski dokazano![]()
...i ja ga sa nestrpljivo cekan, iman u rukavu jednu vip preplatu za produzit pa mozda bude koju kunicu prihvatljiviji
...austrijski A1 ga je dobija prije tjedan dana a kod nas kruze price da ce doc oko 15.12. a neki govore da ce doc iza Bozica pa mozda cak iza nove godine!!???
Citam na twitteru da ce 7-14 dana prije Bozica doci..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Rekli su mi danas u VIP Centru da iPhone 4 stize tjedan dana prije Bozica. Mislim da ce ga dobiti iskljucivo poslovni korisnici jer kolicine ce biti limitirane. Nemojte se previse nadati!
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
17.12. dolazi ifon.
Ja i dalje mislim da VIP pre kasno pali.
Da da al mislim da su ga malo ranije morali najavit. Cijene su bomba! :-o
Jucer sam bas bio rezervirati HTC Desire HD. Evo razlika u cijeni:
SZM 250 = 125 kn/ mj
HTC Desire HD = 2799 kn
Apple iPhone 4 (32 GB) = 2199 kn
600 kn razlike... a za HTC bih morao jos kupiti Micro SD karticu od 32 GB (500 kn).
kako sam faking ljut,ebale ih kreditne kartice,nemam hebenu kreditnu karticu i sad ne mogu kupit,a kupio bi ga 100% UF!
gidi jap!
zasto kreditnu karticu??
mama vec ima pretplatu i trajni nalog, al na maestro... kaj to nece vazit?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mora biti kreditna,ne debitna,nisu mi bistre te kartice,jer ih nikad nisam koristil al cini se da su u dilu s bankama,ma nemam pojma,al su izgubili korisnika,nek im bude
gidi jap!
Mislim da ostajem na HTC-u... iPhone ce biti nemoguce dobiti do 31.12. i ako sam se pribiljezio...![]()
A ljudi moji kao da je danas tesko izvaditi kreditnu karticu! Dobro mozda ako ste nezaposleni...![]()
za postojece korisnike ne treba kreditna kartica, samo za nove korisnike...
i alex, tesko je otvoriti kreditnu karticu, pogotovo u tako kratkom roku...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ne treba za postojece? postojece pretplatnike ili bilo koje vip postojece![]()
gidi jap!
Cijene iPhone su po meni OK, bolje od T-Mobileovih i više se dobije u tarifama. Jedino je je koma uspostava poziva, to T-Mobile nema kod i300 i i500.
tomy,to ne znam...mama ima pretplatu pa sam za to pitala...al mislim da se odnosi na postojece pretplatnike...
R.I.P.-16.10.2007.
Ovo su super cijene
Dakle 16GB model za 100kn uz mjesečnu pretplatu od 300kn... puno bolje od t-mobile
Samo tko će uspjeti dobiti svoj primjerak do kraja godine![]()
Bookmarks