-50% će NAJVJEROVATNIJE produživati, rekao mi čovječuljak u SZK, i to NAJVJEROVATNIJE do 15.1. Kaže da još ne može potvrditi, jer ovi iz marketinga nisu rekli ni da, ni ne, ali da vjeruje da će odobriti, jer je i lani tako bilo.
Danas su mi rekli da za postojeće korisnike vrijedi do 31.12. ; za nove da će biti produženo.
do 31.03 ali samo za privatne korisnike
Privatne nove ili postojeće?
ne razumijem, prosle godine htjela iphone, dosla u tmobile i kupila ga...ove godine htjela opet, dosla u vip i kupila ga...
...ne razumijem da je tak tesko doc do njega...ocito imam srece..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja jos nisan ni otiša do VIP centra, neda mi se ić sa auton jer je vamo u nas na rivi pa bi triba plačat parking, a s motoron mi je zima![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
se daju JBat vipovi iphoni4?
tehered za sad samo
ok tnx (moram imat 10 slova...)
Evo mene danas zvali iz VIP-a za moj primjerak moram ga predignit ovih dana![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Bookmarks