pa cilj im je sto vise zaradit, ali ako daju previse takvih uredaja sada, sta ce kasnije prodavatkad se cijene vrate na normalno?
![]()
nije mi bas jasna ta eliminacija, zar nije njima cilj sto vise zaradit,ljudi dobe ajfon i sve ok..jedino ako jabuka neda/ne moze isporucit kolko treba,ne znam,al da mi nije jasno nije.
gidi jap!
pa cilj im je sto vise zaradit, ali ako daju previse takvih uredaja sada, sta ce kasnije prodavatkad se cijene vrate na normalno?
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zadnji uredio Ivan553 : 16-12-2010 u 13:26
ja sam bio spreman prekinut ugovos s t-mobileom i prec na vip tarifu za sve 600 (300kn)al kad su mi danas rekli u vipu da ja nemogu napravit kod njih ugovor i cekat da dodje iphone4 nego da mogu jedino napravit s njima ugovor kad budu imali iphone 4 shvatio sam da je ta njihova ponuda samo igra za mali broj sretnika koji ce uspjet dobit telefon do 31.12.2010.....
ako uzimam tarifu sve za posao 3 broja i 2 iphona (2x tarifa 600 i 1x tarifa 250) veca sansa da cu dobit iphone do bozica?
dobit ces do bozica ali 2011 godine![]()
sumnjam ipak je promet preko 1000 kn mjesecno
Ja kupila 4orkuuz produljenje i cash došao nas 678kn
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
imate na fejsu razgovor,ovi u vipu nisu bas pri sebi,svaki prica po svojem,sad tamo veli osoba iz vipa da se szm250 moze uzet uz TN na tekuci racun,a prije su tvrdili da se ne moze,meni vise nist nije jasno..
gidi jap!
I ja sam ga isto uzeo, baš sami stvarno sam prezadovoljan....
prodala sam 3gs, 4orku sam ostavila...privremeno cu koristiti stari vip broj, dok ne izade unlock...ako ga ne bu do nove godine, prodajem i 4orku i kuplujem nekaj trecehaha mozda opet 3gs
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Tko zna kada će se iPhone druge? Da li ugovor i iphone za moju ženu.
cicero, ja te uopce ne shvacas sto pokusavas pitati?moze neki predikat u recenici???
R.I.P.-16.10.2007.
Evo mene danas zvali iz VIP-a za moj primjerak moram ga predignit ovih dana![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
pred koliko si se predbiljezio?
What else you gonna do on a saturday?
Odma kad su stavili to na stranicu pa par dana posli... otprilike mislin ima 20 dana da san napravia to al nisan siguran sto posto, nepratin te podatke !
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
mene jos nisu zvali![]()
kaj ih vise nema? zakaj ne odete u vip i tak kupite?
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam isto dosao u vip jucer i pitaju me dal sam se narucio na sta sam rekao nisam al imam pare sa sobom za njegakupljen je
meni poslali sms,da odgovorim ako zelim sa DA a ja rekao NE! buahaahahahah
bit ce jos boljih akcija,nema zurbe![]()
gidi jap!
Mogli bi i poslovne korisnike počet zvat... Ma, ionako idem sutra u Vip pa ću probat na blef, možda uspije.![]()
I meni poslali, odgovorio da pa me nazvali!
Znaci li to da sam medju odabranima ili svi mogu iphone uzeti?
Ja cu mozda uzeti pa ga prodati, cisto radi pretplate jer mi se cini ok 125 kn u sve za mene 250.
Pa ak bi netko trebao iphone pm molim lijepo...
Će tih iPhonova bit sada kao dovoljno, ili šta?
Bookmarks