malo detalja?![]()
sinhroniziraj ih
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
malo detalja?![]()
Trenutacno imam staru verziju firmwarea (110.07.127) i planiram napraviti update. Na koju verziju preporucate? Citam neke komentare da 500.21.009 nije dobra. Navodno ne radi Garmin, kamera je losija za macro snimanje, nesto gumb za speaker zafrkava, Lotus Traveler zivcira. Savjeti i komentari dobrodosli!
Ako radis update preko NSUa onda ne mozes birat verziju, stavit ce ti onu koja je dostupna za tvoj product code.
Vidio sam da se da staviti bilo koja verzija preko Phoenixa. Zanimaju me preporuke za koji firmware se odluciti.
Pozdrav.
Trebam preporuku oko kupnje nove micro sd kartice za mobitel e71 kapaciteta 8gb,stara (2gb) koju sam dobio je crkla tako da trebam novu.
Svaki savjet dobro dođe...
Hvala.
Uzmi Transcend, SanDisk ili original Nokia koje su nešto skuplje. Koju god uzmeš, ne možeš pogriješiti. Samo biraj class 4 modele.
Ja sam jos uvijek u potrazi za savjetom za firmware, jos uvijek stoji stari... :/
stavi zadnji
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ja tavio zadnji i nema nikakvih problema sve radi...tako da je preporuka staviti zadnji.....
pozz
može kakav link od provjerenog dobavljača maski sa ebaya?
malo m je opal pa si bi zamjenio masku ali neću neku nekvalitetnu škripavu
a opet ove iz mobisa su skupe
može skuplja malo ali sa ebaya
ako neko ima prijedlog za masku i meni bi dobro doslo...
u potrazi sam za nekom kvalitetnijom no jako se tesko odluciti gledajuci ove na ebay.. najjace u komentarima.. pola ih napise da je super kvaliteta i da odgovara a pola da je kvalitet los i da ne pase.. hajd sad budi tu pametan..![]()
@djruby i @potaj@co ja sam uzimao masku od ovog lika i zadovoljan sam, vidim da više nema. Možda dobije (uvrsti ponovo) u ponudu
HC4L
Kako da iskljucim breathing light na E71 iako sam u postavkama stavio na off. Cijelo vrijeme blinka, po noci kao zmigavac da mi ostao upaljen! Kako se to off?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
profili-npr opcenito-podesavanje-obavijesno svjetlo-stavis na iskljuceno i to je to......
i za svaki profil to moras iskljucit
ili ostavis ako ti je potrebno
ako preko dana koristis opcenito profil----
a po noci recimo-tiho ili vani.....
ali postupak je gore naveden.......![]()
Rijesio, hvala svima na trudu!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
kratko pitanje, jel se može staviti od E72 softver na E71?![]()
Imam jedan problem koji je poceo da me uzasno nervira... Koristila sam vipovu mrezu, i mreza mi je bila podesena na dual mod i mogla da sam vidim vip 2g mrezu, baterija mi je trajala 4-5 dana, medjutim presla sam na telenor karticu, podesavanja sam ostavila ista, ali mogu da se prijavim samo na 3g mrezu, ne vidi 2g... i od tada mi nastaje problem, baterija ne moze da traje ni 12 sati. Zvala sam korisnicki servis i rekli su mi da se prebacim na gsm, ali ja tu opciju nigde ne mogu da nadjem! Zna li neko o tome nesto, jer cu da poludim inace, idem sa sve punjacem i telefon mi vise nije mobilni nego fixni jer sam vezana punjacem. Molim vas ako neko ima resenje neka kaze.. Veliki pozdrav svima....
alati -> postavke -> telefon -> mreza -> rad s mrezom -> gsm
inace baterija nebi zbog toga trebala tak kratko trajati, pogotovo kaj si na vipu bila na dual modu, znaci da je vecinu vremena i onda bil 3g ako zivis-radis u nekom vecem mjestu... vjerojatnije je da je zbog nekog programa koji si stavila nedavno, recimo garmin, ako ne podesis jednu opciju onda trosi bateriju jako... a moze biti i da ta telenor kartica trosi vise struje, mozda ima gresku ili je stara...
Pozdrav ljudi.
Posto sam posve nov na forumu nadam se da "problem" vec nije rjesen..
Naime, kada me neko zove na mobitel (Nokia N71) i javim se, prve dvije-tri sekunde ne cujem nista, i onda se veza normalno uspostavi. To se desava prvi svakome pozivu kojeg primam. Reinstalirao sam softwer mobitela preko Ovi Suita ali problem je ostao isti..
Imali neko rjesenje?
Hvala
Bookmarks