Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy S8 64GB
    Operater
    tomato
    Godina
    34
    Bodovi
    29.415
    Nivo
    41
    Bodovi: 29.415, Nivo: 41
    Bodovi: 29.415, Nivo: 41
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel ikome od vas oduzelo s racuna nekak sumnjivo novce.,meni je oduzelo preko 35kn na neobjasnjiv nacin.,provjerim preko vip stranice kad ono pise da mi je skinulo par puta po 5-6kn a u opisu pise ostalo??sta je sad to?neam aktiviran surf pakte niti idem igdje osim na vodafone.,i zbog cega mi je sada to oduzelo.,jos jucer navecer sam imao na racunu 139.xx kn a danas ujutro 104.xxkn.,zbog ceha to skida.,zvao sma vip napravili su prituzbu.,i valda ce i vrtait novce.,sl zbilja nije ni prvi put da mi je tak skinilo.,zbilja mi to ide na živce...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Expresso Pregledaj post
    jel ikome od vas oduzelo s racuna nekak sumnjivo novce.,meni je oduzelo preko 35kn na neobjasnjiv nacin.,provjerim preko vip stranice kad ono pise da mi je skinulo par puta po 5-6kn a u opisu pise ostalo??sta je sad to?neam aktiviran surf pakte niti idem igdje osim na vodafone.,i zbog cega mi je sada to oduzelo.,jos jucer navecer sam imao na racunu 139.xx kn a danas ujutro 104.xxkn.,zbog ceha to skida.,zvao sma vip napravili su prituzbu.,i valda ce i vrtait novce.,sl zbilja nije ni prvi put da mi je tak skinilo.,zbilja mi to ide na živce...
    ma vratit ce nebrini, to je se nekada meni dogadjalo davno, naime nekom njihovom logikom pri svakom spajanju na net oni uzmu 5.91kn sa racuna iz tko zna kojeg njihova razloga, kao neki predujam, ali vrate ti to na racun kada se odkonektiras, medjutim nekada im zaglavi mreza/net pa ti novci zaglave negdje kod njih i nevrate ih wtf?????? Pa se ondam zali i gnjavi sa njima itd. ja sam dugo dugo imao takvih problema s njima, zato sam se i manio njihova neta, mislim ono imam aktiviran paket a oni skidaju s racuna, nekada su bili propusni strasno

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46
  2. Pohvale majstorima
    By Ivica in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-02-2003, 01:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja