Ma nema nikakvih problema sa signalom tj.uopće ga ne gubi..
iako kao što sam ranije naveo, slabije hvata signal od recimo mog drugog moba(sudeći po crticama na ekranu)..
ali to je potpuno nebitno i ne utječe na ništa..
Haha. Ne provociras me nikako, ja se slazem u potpunosti s tobom. Meni telefon ima neispravan wifi ... e sad... da li bi pomoglo ako preflasham OS ili je bas hardware...
Sto se tice surfanja, znam da iphone mora raditi odlicno pa prema tome vjerojatno cu ga danas ili sutra odnijet u tcom neka ga salju na servis.
Jedino sto cu biti bez iphonea jedno 4 tjedna....
Ma nema nikakvih problema sa signalom tj.uopće ga ne gubi..
iako kao što sam ranije naveo, slabije hvata signal od recimo mog drugog moba(sudeći po crticama na ekranu)..
ali to je potpuno nebitno i ne utječe na ništa..
jeli se sad konačno moze dobiti iphone 4 u tmobila bez čekanja?
Jos se ceka. Ima lista sa jos 300 ljudi na cekanju u samo jednoj poslovnici u ZG (ne znam tocno koja)![]()
iPhone 5s 16 GB
a dobro pa valjda u šibeniku nije toka duga lista...nadan se kad doden u t-mobile da ću ga moći odma dobiti...
Zna li itko kakva je dostupnost tj. gdje još ima iphone 4 u zagrebu? Postoji li neka poslovnica gdje ga još ima? Neki izvori su mi rekli da ce doći tek za 4 tjedna, a neki da ga oni u t-mobile dobivaju na kapaljku tj. svako malo.
Najbolje da odes po centrima i vidis jel ima koji. Mozda ti daju neki ako je netko odustao
iPhone 5s 16 GB
Zanimljivo jer mnogi su cekali znatno manje nego ti, no neki dan mi se kolega javio koji je takoder rezarvirao iphone4 i nisu ga zvali, no kada je otisao u tcentar vidjeti sto je s time, rekli su da se njegova narudzba ne vidi. Naravno, trazio je neka odmah naprave narudzbu ponovo i neka mu provjere da li je proslo.
Lik u tcentru je napravio novu narudzbu, ali kada je isao na provjeru narudzba se nije vidjela.
Vezano za predbilježbe, i ja sam se predb. na netu još sredinom rujna ali se to nigdje nije vidjelo..ni ona u SKZ ni na samom mjestu gdje sam trebao podić..
tek kad sam u t centru napravio novu, su me zvali nakon 20-ak dana da dođem po mob.
velika velika greška sa tim prebiljžbama na netu..totalni podbačaj
Provjerio sam telefonski, rečeno mi je da je vidljiva predbilježba, ali da valjda još nije došlo na red u toj poslovnici, da će zvati kad dođu mobiteli, te da ih nema nigdje u zagrebu(u što sumnjam). Znači nitko ne zna neku poslovnicu gdje ima mobitela pa da dođem sa predbilježbom(iako je ona za drugu poslovnicu).
Menisu rekli da je 300 ljudi na cekanju, zakoji mjesec dva bi stigao na red... Ko da auto cekam![]()
Kaj se tak dugo čeka? Ajme...a ja bi si uzela uz produženje ugovora i zamjena za +bodove kojih sad imam 12000, ugovor sam uzela prije godinu i pol, ali već mogu produžiti, uz tarifu i300 4. bi me došla nekih cca 500 kuna...jel zna netko kako da provjerim do kada mi vrijede ti bodovi, da mi ne iscure pošto sam pročitala da se moraju iskoristiti u roku 24 mjeseci???
Bodovi ti istječu nakon 24 mjeseca, ali ne svi već oni koji su stariji od 24 mj. Dakle, recimo da imaš 12000 i prođe 25. mjesec, a ti izgubiš one bodove koji su prešli rok, ali u međuvremenu ćeš platiti neki račun i opet dobiti nešto bodova.
Dakle, ako gubiš isti broj bodova i stalno plaćaš račune i recimo dobiješ isti broj bodova, tada ti se bodovi vrte u krug....Tj. ne dobivaš niti gubiš osim ako si smanjila tarifu, tada ćeš dobivati manje nego što ćeš gubiti.
bok, napravio sam restore iphone 4 i sve mi je radilo oke i zatim se izgasio i kad ga upalim na slici je usb kabel i itunes logo, kad ga ukopcam i probam restore preko racunala javi mi 1004 gresku, kako ga popravnit ????
Pokušaj s ovim programom - klik na "Exit recovery mode"
http://www.mediafire.com/?3bt3nifh3gth9do
Pozdrav,
trebam savjet/pomoć. Uspio sam jailbreakati i unlockati uređaj kojeg sam kupio u T-Mobile-u. Sve radi savršeno osim jedne meni važne sitnice a to je 3G. Ne mogu postaviti APN a u network settings mi piše da je Data service još uvijek na T-Mobile.
Zna li netko da li je u praksi moguća nagovoriti 4.1 verziju na radi s VIPovom 3g mrežom?
Pozivi rade savršeno ali data još uvijek ne.
HVala svima.
kak si unlockao?
4.1 nisi mogao unlockat, osim ako nisi radio custom firmware.
Imam iPhone4 sa 4.1...čujem da će update na 4.2 doći uskoro ali me zanima kada će doći i unlock za 4.2 (a time i za 4.1) Da li imate koju zadnju pouzdanu info? please help![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kad izade 4.2 uskoro ce izaci i jb i unlock. Nitko ne zna tocno kad
iPhone 5s 16 GB
Evo jučer sam bila u t-centru i stavili su me na listu čekanja za iphone 4...zna li netko koliko se otprilike čeka tj. koliko ste vi čekali ako ste se tako predbilježili, čisto da se znam pripremiti![]()
Bookmarks