jedno pitanje za vas koji imate iphone 4 jel se sta rijesilo s onim signalom, jel i dalje nestaje signal ili je sve ok??
jedno pitanje za vas koji imate iphone 4 jel se sta rijesilo s onim signalom, jel i dalje nestaje signal ili je sve ok??
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
jos niko nije napisa baren neki kraći review...
EDIT: posebno me zanima trajanje baterije
Zadnji uredio dolac88 : 27-09-2010 u 11:24
mozes zvatinetko ce ti rec da moze, netko ne
iPhone 5s 16 GB
A onda me ne yebe tko kaj veli, onda me yebe ono kaj piše u tim pravilima na dan kad ga uzmem. Ako piše da mogu mijenjati nakon 4 mjeseca, onda mi ne mogu ništa kakat kasnije. Grrrr.... tko će dočekat - sredinom listopada mi je 6 mjeseci prije isteka ugovora pa mogu uzet novi, a i onda je pitanje da li će i bit.... Grrrr...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja ga trazim preko oglasnika, ali su nabili cijene i toliko ne dam. Kad dodje druga tura, valjda ce i cijene pasti
iPhone 5s 16 GB
Ja kolko vidim na njuskalu, svi oglasi za iPhone 4 su od 6-7k kn...
A sad, kolko je vjerovat ovima od 3k kn nisam siguran.
EDIT:
Ako netko hoce imati ultra-fensi-šmensi bumper case za iPhone 4, neka pogleda ovo
Je da kosta pun klinac al ajde![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja nemam ništa protiv i-tarife: imam T-mobile karticu, i ona i150 mi skoro savršeno odgovara. Istina, "poklonim" im svaki mjesec nešto minuta, poruka i prometa (u smislu da ne iskoristim sve što mi daju za tih 150 kn), ali iskoristim u pravilu i prosjeku preko 85%, tak da sam OK s tim.
Ne razumijem te ljude koji traze 5, 6, 7 tisuca. U simpi je 4500 kn. Pa prije cu tamo uzeti s pravom garancijom
iPhone 5s 16 GB
Ovaj oglas
Mi je onak, smijesan.
Sam opis bi ti trebao biti komican...APPLE IPHONE 4 32GB,NOVO ,OTKLJUCAN ZA SVE MREZE .IMA JAILBROKEN,NAJNOVIJI SOFTWARE I POTVRDU I GARANCIJU OD 36 MJESECI I 8 POVRAT IPHONA.
JEDINSTVENA PONUDA ZA SAMO 2700KUNA I TO VRIJEDI DO SUTRA DO 23 SATA.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne zelim ni gledati te "tvornici otkljucane" jer sto onda ako mi nesto ode? A i ovaj jedan sa 36 mjeseci garancije![]()
iPhone 5s 16 GB
Da, mozes prijeci na nize. Par puta sam zadnjih par dana zvao vezano za produzenje, iphone, tarife i svaki put sam pitao da li se mogu spustiti, i svaki put je odgovor bio DA
iPhone 5s 16 GB
Bojim se da to jos nije bas odluceno. Pazi, jos specifikacije za itarifu i iphone 4g nema. S obzirom da govorimo o tmobileu, ovo je sve sumnjivo i vrlo lako da naprave specifikaciju tako da uz iphone 4g navuku ljude na 24 mjeseca na i300 i ne daju spustanje nakon 4 mj.
Cini mi se da oni jos uvijek cekaju da vide koliko ce biti zainteresiranih pa kada ljudi navale na i300 onda ce promjeniti specifikaciju i tarife za iphone 4g.
Tako t-com radi. Oni ne idu na ruku ljudima vec sebi. Zato i gube ljude.
ISPRAVAK:
Upravo citam, prepravili su specifikaciju, i ipak se moze uzeti nakon 4 mj niza tarifa. Kupujem. Nemojte slucajno da netko od vas ode prije mene pa da za mene nema iphone![]()
Zadnji uredio Joker2206 : 27-09-2010 u 20:49
Ima, procitaj ponovo onaj dokument. Stavili su ga danas
http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
iPhone 5s 16 GB
Meni samo nije jasna ta politika T-Mobilea da stavi cijenu samog uredaja preko 7.000 kn -.-...
Ajde da je od zlata ili da ima dijamante ugradene ili da moze mobitel pricat pa bi bilo oke...
Al fakaat su pretjerali :/
OT: Ljudi, kolko vam treba da vas pronade GPS?
A svugdje je tako, ako pogledaš okolo, sve je oko 1000 eura... Valjda dok ima kupaca nemaju potrebe mijenjat cijenu :/
Ionako oni zarađuju na tarifama i prometu, a ne na uređajima. To je samo dodatna zarada...
OT: za čas, ako sam pod vedrim nebom, nekoliko sekundi. Recimo 4-5, tako nešto.
Debilno, to je ja mislim jedini uredaj kojem je cijena pretjerano nabrijana.
Ima hrpetina uredaja koji su po mojem misljenju bolji od tog Appleovog ShitPhonea...
No oke, svako ima svoje misljenje.
OT: Onda me nekaj zahebava mob, vec ko debil stojim 10 min i nema signala.
Idem probat rebootat mob pa cu vidit kaj ce bit.
Jos jednom da postavim pitanje vlasnicima iphonea 4:
Mozete li mi reci koja se tocno verzija iOS-a nalazi u novo-isporucenim telefonima i ako mozete napisati koji je baseband ?
Pitam ovo zbog nekih jailbreak razloga.
Bookmarks