Napravi sync sa google accountom ili sa outlookom. Imas u itunesu pa biras s cim ces syncati
sorry na gnjavaži, de mi samo reci još molim te kako da napravim back up, da mi ostane imenik? aplikacije sam prebacio u komp., samo da još imenik spasim i ajmo nočas to rješit![]()
Napravi sync sa google accountom ili sa outlookom. Imas u itunesu pa biras s cim ces syncati
iPhone 5s 16 GB
Ili samo syncaj s iTunesima, oni sve backupiraju, pa i imenik.
IMam Iphone 4 verziju 4.1 , napravio sam yailbreak preko greenpoisona, instalirao cydiu, ali kada oču skinuti neku aplikaciju sa apptrackr.org neće... prilikom sinkronizacje pojavi se error
sadržaj se nemože prebaciti... ( a sa te stranice skidam igre Za ipod touch bez problema koji je isto jailbrekan ) e i sad mi nije jasno šta još moram napraviti za ifon4.
verzija 4.1 (8b117 )
Modem Firmwire 02.10.04... može neka pomoć-- thnks
1. idu u cydiu
2. idi na manage - sources i dodaj cydia.hackulo.us
3. idi dolje na search i nadi appsync 4.1 i instaliraj
4. sad mora raditi
iPhone 5s 16 GB
hm ništa
pojavi se updating Sources i& downloading packages
ali to je to
ništa ne pomiče se
crni ekran
onda probaj cydia.xselize.com
jesam uspio sam..thnks...
koju navigaciju da si skinem.. dal Tom Tom valja šta ?
neznam ja koristim navigon 1.6.0 to je mislim zadnja verzija ima ono 3d i meni je super,zadao sam rutu neku di sam isao, znao sam put i dovela me dobro sad neznam tom tom nisam korstio nikad.....
NAVIGON.MobileNavigator.Europe.v1.6.0
tu sam skinuo sa apptrack..org
2 gb..
skinuo sam taj Navigon i u večini slučajeva mi se pokazuje da nema gps signala
dali on koristi moj internet promet za prikaz mape ili šta ??
Zadnji uredio imaticx : 31-12-2010 u 00:35
ne...zato i je 2gb jer su sve karte vec na telefonu
u biti nije 2 gb nego 1.80 gb... više manje to je tu...sam da mi ne guta internet promet to mi bitno....
ne trosi ti nista probaj ugasit net pa ces vidjet da navigacija i dalje radi...karte su unutra a sve drugo se odreduje preko gps-a
I ja imam verziju 1.6.0 ali mi 3D prikaz ne radi,traži da skinem još neku dopunu koja košta 12$,al ja sam skinuo s torrenta.Gledam na apptrackr i ne vidim navigona?
Ne radi taj 3d panorama ni onima koju su kupili ni onima koji su platili (na 1.6.0 verziji). Biti ce update
iPhone 5s 16 GB
stvarno sam sve navigacije isprobao za iphone (imam 3g) i najbrza , najtočnija i najlakša za koristit su mi sygic, copilot, igo, navigon pa sve ostale... copilot bi najvjerojatnije mi bio najbolji da sam kupio original a ne ovako crackane .... btw nije ovo tema za te razg![]()
jedna obavijest:
Upravo sam spremio shsh na iphone 4 i odmah se pojavilo u cydia-i gore zelenim da je spremljen shsh za 4.1, dok na 3gs-u ne pise. Ali imam spremljeno na komp
iPhone 5s 16 GB
moram i ja onda ic spremit...pisalo mi je u cydiji prije, ali je nestalo...znaci da shsh se vjerovatno pobrisao...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Citao sam kao da na cydinom serveru ima spremljeno, ali se ne pokazuje. Sad jel to istina ili ne... Ali svejedno imas lokalno spremljeno pa ti je isto
iPhone 5s 16 GB
znam da ovo nije mjesto, ali daj mi pliz reci s kojim programom mogu spremit sve cydia aplikacije?ono, da kad ponovno instaliram, da mi se restoraju...jel to postoji?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nemam pojma, ja sve ponovo instaliram, ali nisam siguran ni da se moze. Zapisi si koje imas i ponovo ih instaliraj, ipak ide gore novi software. Ja cak ni ne radim backup iz itunesa, sve mora biti cisto![]()
iPhone 5s 16 GB
aptbackup je aplikacija...
ma zapisala sam si ja sveali svejedno me zivcira kad moram sveeee ispocetka...i uvijek radim backup
ko bi se sjetio svih passworda i toga svega
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Moze li se uci preko ssh s kompa ako nisam spojen na wlan, nego preko usb-a recimo?
probaj program iFunbox
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks