S obzirom da sam JB radi jedino na verziji 3.1.3 preko Spirita, što je bilo vrlo jednostavno, zanima me da li je komplicirano to napraviti s limera1n-om na četvorki?
S obzirom da sam JB radi jedino na verziji 3.1.3 preko Spirita, što je bilo vrlo jednostavno, zanima me da li je komplicirano to napraviti s limera1n-om na četvorki?
Bom Chicka WahWah
Nemam pojma, nisam to nikad radio, čak niti ne znam što je DFU mod? Sa Spiritom to nije bilo potrebno...
Bom Chicka WahWah
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Thx!
Da li je nakon JB-a potrebno još nešto instalirati na iPhone kako bih mogao na njega stavljati preko iTunesa aplikacije koje sam skinuo na netu? Znam da je nakon JB-a preko Spirita trebalo instalirati AppSync ili tako nešto što sam skinuo s Cydie i onda sam mogao stavljati na mob programe.
Bom Chicka WahWah
moras instalirati AppSync
Znači, ako napravim JB preko Limere, neće biti problema sa radom uređaja, odnosno da li je netko to napravio i provjerio?
Bom Chicka WahWah
jep,ja sam ga JB-o s limera1n-om,pratis samo upute ovdje i nakon sto je gotovo instaliras cydiu ( moras restarti uređaj jer se nece odmah cydia sama prikazati) i onda dalje sam se igraj... ugl. sve radi savršeno.
a kad instaliras installous odmah ce ti instalirat sve potrebno da mozes i preko kompa stavljati appove u itunes
★★★★★
Napravio sam JB, instalirao Cydiu i to je sve prošlo OK. Ne mogu u Cydiji naći AppSync i što je Installous i gdje ga skinuti? Hvala
Bom Chicka WahWah
Ja imam slicno pitanje kao i .El Nino. . Sto je Installous? I gdje se nakon JB-a mogu naci piratski appovi.
u cydiji u source dodate cydia.hackulo.us (ako se ne varam) i onda instalirajte appsync i installous
i upravo installous vam je aplikacija gdje su piratski app-ovi...ili na netu apptrackr.org
on topic: znaci greenpoison ipak radi na 3GS, koliko sam pohvatao govorilo se da nece...na kraju krajeva vec sam jailbreakao sa limerainom pa mi svejedno
Još jedno brzinsko - nakon JB-a i instaliranja AppSynca htio bih prebaciti aplikacije sa Apptrackra u iTunse. No aplikacije koje skinem su u .rar formatu i ne znam kako ih kopirati da budu u onoj .ipa ekstenziji?
Bom Chicka WahWah
sa apptrackr-a nijedna nije u rar formatu (rijetko koja). Da ti nije namjesteno da ti winrar otvara ipa file?
iPhone 5s 16 GB
Sredio sam ove .rar fileove, morao sam ih preimenovati u .ipa i prebaciti u iTunse i sve super radi.
Još jedno pitanje, da li mogu na mobu izbrisati ikonu limera1n ili ona mora biti na mobu? Pretpostavljam da mora biti na mobu no svejedno da provjerim...
Zadnji uredio .El Nino. : 12-10-2010 u 15:13
Bom Chicka WahWah
http://www.techsliver.com/sn0wbreeze...nd-ipod-touch/
radite sve kako vam je objašnjeno i radit če kao i meni...najprije skinete na vaš komp sve kaj je pod downloads na kraju članka i onda radite postupak( itunes netrebate ako imate redoviti updejte iz apple kao ja) i idite na simple mode....meni je prvi put nije imao signala a drugi put sve radilo kako treba... svejedno prije napravite transfer purchases, sync i back up za svaki slučaj...
Napravio sam JB sa Limera1n i radi sve super, nema problema s ničime.
Bom Chicka WahWah
Udji u limerain na mobu i imas uninstall
Najbitnije mi je da mogu stavljat gore na njega aplikacije preko iTunesa s Apptrackra. Onda ga bude maknuo ako se neće ništa dogoditi.
Bom Chicka WahWah
Makni slobodno Limera1n ikonu. Time ne gubiš JB. Ja sam svoj jučer JB-ao s Limera1n i sve radi super. Danas sam napravio jednog 3G-a@4.1 pomoću RedSn0w-a 0.9.6b1 i sve je super prošlo. Za 3G obavezno koristite zadnju verziju RedSn0wa, inače neće raditi dobro.
Oprostite,imam iphon 3gs. Sa 3.1.2 sam ga dignuo na 4.1 ,,mogu li ga jailbrekat samo bez otključavanja pošto imat T-mobile kartice,,,
Bookmarks