Pogledajte u sticky temu "Tutorial Jailbreak"
jialbreakme mislim da dela samo DO iOS 4.0.1, otkriven bug il nekaj, pa nebu bilo tak, a imate LimeRa1n, i Greenpois0n (googlajte, nebu van nis bilo) koji rade na 3gs-u, tak da.. I jednostavno je..
One day, sky went blue...
Pogledajte u sticky temu "Tutorial Jailbreak"
iPhone 5s 16 GB
dobio 3GS-a, želim ga updateat i JB,al da podatci ostanu
sad: Update na 4.0.1 ili 4.1? kakve su razlike? kad će JB za 4.1?
oće li mi podatci ostati nakon updatea?
kako da ubacim MP3 mjuzu na njega-kroz iTunes?
koji iTunes da skinem za update?
da stavim 4.0.1 ili 4.1?
di da skinem 4.0.1 softver i kako ga updateat (nešto sam čitao da treba nešto brisat iz loga?)?
hvala![]()
- ako ti treba unlock, onda ostani na ovome, ako ti ne treba (ako si t-mobile) onda idi na 4.1
- nece, sve ce se obrisati
- potrazi malo na youtube i netu
- zadnji
- odgovoreno vec
- ako nemas spremljen shsh, ne mozes update praviti na 4.0.1, a link za skinuti ima u sticky-u
iPhone 5s 16 GB
znači, ide 4.1
kad bi moga JB za 4.1?
kako da sačuvam memoriju iphona (bilješke,poruke,brojeve,slike, postavke...)?
hvala mod![]()
![]()
Ljudi, ja se jos cudim, al ajd... Skinuo sam TinyUmbrella (valjda novi, sta ja znam...) i spremim SHSH. Neznam jel mi treba jailbroken iPod da bi spremio prosle iOS-ove, ali meni je spremio iOS4.1 i 4.0. E sad, za downgrade se mogu vec snac, al moze savjet? Jel da ga downgradeam na 4.0, pa da jailbreakam sa Jailbreakme.com? I ako downgradeam, jel ce mi ostati sve aplikacije i pjesme i sve postavke...? (u biti imam ja to spremljeno na kompu sve al cist da pitam, da se nebi zaletio)
EDIT: Uspjesno downgradeo iPod 2g MC model, nikada jailbreakan, sa iOS 4.1 na iOS 4.0. Koristio sam TinyUmbrella, spremio sam SHSH, skinuo iOD4.0, restorao ga na taj frimware, i samo sam stisnuo da napravi "novi uredjaj" (sa obzirom da backup nece prihvatit, prenova je verzija, duuh...).
Kad se downgradea, na TinyUmbrella-i treba stisnut start TSS server, ako ce netko probavat![]()
Zadnji uredio fico45 : 16-10-2010 u 16:54
Pozz
Jel ko uradil jailbreak na 3gs-u na 4.1 softveru,ak je kak prek čega i kak se ponaša...
da, preko limeraina i radi normalno sve
iPhone 5s 16 GB
uskoro otključavanje za sve iPhone-e
http://www.omizio.com/novosti/limesn...dolazi-uskoro/
ova stranica meni nikad ne radi
ovako imam problem nemogu napraviti udate 4.1fw na iphonu 3g radi se o custom 4.1fw jer mi treba unlock
prije par mj. sam radio downgrade sa 4.0.1 na 3.1.3 sa rec bootom .
3 GS 4.0.2 - jailbrejko sam ga i unlocko i u opcenitim postavkama izbrisao sav sadrzaj i postavke, i kad ga ocu upalit jabuka mi se pokazi i ne mrda.... Moze pomoc????
3gs...4.1...i jailbreak....
testirao tu kombinaciju par dana i katastfora...koja svrha jaila kad vecina programa ne radi a nekih nece ni biti za 4.1... (kao itypefastr)....
vratio se ja lijepo na 3.1.3 i idem sve postimati...tu barem sve radi kako treba![]()
RoBee
a jel ikako moguce ga ozivit na 4.0.2 jer mi je unlock potreban?
Eh sad, pitanje... Izasao je jailbreak za iPod touch 2g za 4.1, greenpois0n. Ja sam na 4.0. Pitanje je:
Posto imam vec podosta aplikacija i modova i cega sve ne, jel ima neki sigurni nacin da ja sve to, sacuvam na updateu i da imam to kad opet jailbreakam? (ukratko: backup svega sa jailbreaka)
mislim da ne...najlakse ti je da otvoris cydiu i odes na packages i napravis print screen svih i te slike spremis na komp...kad stavis novi soft onda vidis sta si imao i to ponovno instaliras
imaš apt backup u cydii
Molim pomoć!
kada instaliram cidiu na Iphone 3gs nemože mi dalje ić jer daje poruku da nema više memorije' kako mogu povećati virtualnu memoriju!
..imam 3GS, MC 5.12.01, sad sam n a 3.13, update bi radio na 4.1, s čime ga onda JB i dali mogu uopče MC model?
http://jailbreak-me.info/jailbreak-a...ck-wizard.html kaže da mogu, sa http://www.greenpois0n.com/ ali on kaže da mogu i unlockat, tako da neznam dali mu vjerovati![]()
Sa greenpoison ili limerain. Ne moze jos unlock
iPhone 5s 16 GB
znači JB radi 100% i za MC model, odlično!
da u tome slušam jailbreak-me.info pa da ga sa greenpoison ili da ipak sa limerain? ..da nebi bilo da se uspori il neke ostale nuspojave...![]()
Ja imam isto MC model, JB limerain i radi normalno
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks