dakle, evo mene sa komentarom mog novo FZ45....
kupila, isprobala... moram biti kratka jer sam na poslu i stalno me prekidaju...
Auto intelligent me totalno razočarao, skoro sam ga vratila drugi dan. Naime kada sam došla doma uslikala sam 30ak fotgrafija na AI i ostala šokirana. Apsolutno svaka fotografija je bila mutna, sa šumom ili je blic bija toliko jak da su ljudi bili sivi ili je bija preslab......ali sutra,nakon malo strpljenja i otkrivanja raznoraznih opcija ipak sam ga odlučila zadržati.... slike su sutvarno super vani, ali u zatvorenom navečer uz svjetlo...hmm... Doduše kao što sam već navela ja sam totalni amater pa je moguće da sam i ja glavni krivac za neuspjele fotke, ali evo radim na tome i nadam se napretku![]()
naknadno ću dodati par fotki sa Hvara da bacite oko!
Pozzdrav![]()

Odgovori uz citat
Prelistao sam mali milijun uporedbi tehnikalija i recenzija. Na kraju je pala odluka na Nikona zbog CMOS senzora,rafalnog snimanja i full HD rezolucije u video modu....i vjerojatno stoga što je Nikon veće ime u svijetu fotoaparata. Osobno bih volio da je Nikon ponudio i RAW format,no jednostavno nije moguće dobiti sve, u ovoj klasi uvijek nešto nedostaje, a to nešto vas navlači na mao višu klasu aparata,i iziskuje malo dublji džep,tako da kad čovjek krene cjepidlačit u tom smjeru, začas završi na iznosu od 5K kuna.
, covjek sve zna , sve namjesti za mene , ekspoziciju, ljepo fokusira kak treba , prepoznaje face , ma super je , ko mali crnac u foticu.

Bookmarks