xsellize
modmyi
to ti je dosta![]()
Moze lista nekih foruma sa aplikacijama za iPhone?
Nebi bilo loše i neki sticky post za popis foruma s obzirom da na ovom forumu nema aplikacija
xsellize
modmyi
to ti je dosta![]()
RoBee
Alfa i omega za skidanje iPhone aplikacija
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
slazem se za apptrackr, samo malo steka u zadnje vrijeme otkad je JB izasao
mozete jos pogledati
www.sinfuliphone.com
www.idwaneo.us
iPhone 5s 16 GB
E to se trazi
Ja nabasao na http://www.mobilism.org/
Skiuuo od tamo TomTom Europe 1.4 od 2Gb
A kakva su iskustva sa te stranice? na forumima barem vidim komentare ljudi dal nesto ima smisla skidat ili ne
Zadnji uredio imaticx : 14-10-2010 u 23:44
evo i ja napokon nabavija 3g-a... ali mu je puknutoo staklo i pola digitizera ne radi, to cu prominiti sutra.. to nijje prob nego se nekada oce ukljuci nekad nece, pa nekad priko dfu pa vise nisan pametan sto da radin, jel mogu to sam napraviti ili da ga nosin u servis pa da mi i to rijesi dok promini staklo? e i jos nest, jeli moguc unlock bez sim kartice, jer je mob od rodaka iz njemacke, pa mi ga je ostavio...
moguc je unlock ako mozes upaliti iphone, tj. ako te ne trazi aktivaciju u itunesu...
unlock mozes samo ako imas firmware 4.0.1 ili manji jer jailbreakme.com radi samo za te firmware, a to je jedini jailbreak koji se obavlja bez gasenja iphona (ako sam u krivu ispravite me)
otvorila sam danas cydiu i vidla da mi vise ne pise za spremljen shsh... prije je pisao, ne znam zasto je sad nestalo??
jel i vama nestalo il se meni nekaj poremetilo??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ni meni ne pise. Ali si za svaki slucaj spremi sa TinyUmbrela na komp
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 5s 16 GB
hvalajer sam mislila da se kod mene nekaj poremetilo
hahahha
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Danas sam nesto cackao po Contactsima i u gornjem lijevom kutu je bio button "Groups", medjutim nisam ga mogao pritisnuti, odnosno aktivirati... nakon minut cackanja, taj button je nestao...
Ne kuzim o cemu je rijec, ali imam pitanje:
Kako mogu u Kontaktima organizirati grupu, npr. grupa Friends u koju stavim ljude koje hocu, pa kada saljem email ili sms, da mogu odabrati grupu, a ne svakoga birati ponaosob....
Nadam se samo da mi za ovakvu glupost nece trebati nova aplikacija...
Neznam, bilo kako bilo ja imam spremljene SHSH od 3.1.3 pa sve do 4.1![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Priča se po stranim forumima da je vjerojatno neki problem sa serverom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koliko vama traje baterija na 3GS-u?
iPhone 5s 16 GB
1 dannekad ni toliko
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
e tako je i meni
ovisno o tome koliko ga koristim, ali ga uvijek stavljam navecer punit, bez obzira na postotak baterije![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Ja sam na SE navikao svakih 3-4 dana puniti, pa zato pitamZnaci, nikud bez punjaca
iPhone 5s 16 GB
ja imam jedan u autu, a planiram kupiti jos jedan da ga imam u torbinikad se ne zna
cak sam negdje u oglasniku vidla kao prijenosni punjac, u koji se stave 2 punjive AA baterije i one pune phone...koliko je to ucinkovito, doista ne znam![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Uzo sam neki dan iphone 3gs i imam par pitanja.
1. Zanima do koje granice bi trebalo ic sa instaliranjem aplikacija da se mob ne uspori, ako to uopce utjece na njegovu brzinu ?
2. Jel se moze negdje u opcijama stavit da ako nema Wi-fi mreze da me pita dali da se spoji na internet? Sad mi je u mobu neka stara t-mobile kartica posto ga jos ne mogu unlockat, na njoj je bilo nekih 30-40 kn i sve je potroseno pa mi stalno dolaze poruke od t-mobila da je nedovoljno sredstva za prijenos podataka, pa da onda negdje stavim da me pita prije spajanja.
3. Koliko internet prometa otprilike potrosite mjesecno ja kad ga unlockam mislim si na tele2 uzet onih 500 mb pa me zanima oce bit dosta
4. Ima ko kakvu preporuku stranice za kupnju zastinih kucista za iPhone da se ne ceka po 3-4 tjedna ko oni kineski
edit:malo sam fulo temu pa molim moderatora da prebaci u odgovarajucu
Zadnji uredio DOLKI : 20-10-2010 u 14:49
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Bookmarks