Smrznuo mi se iphone, opće se ne miče onaj apple logo s ekrana. Ako idem na restore da li će mi maknuti s mobitela jailbreak i unlock il će sve ostati što je bilo na njemu?
Smrznuo mi se iphone, opće se ne miče onaj apple logo s ekrana. Ako idem na restore da li će mi maknuti s mobitela jailbreak i unlock il će sve ostati što je bilo na njemu?
iPhone je kodiran na AT&T, dakle treba napraviti jailbreak i onda otkljucati telefon da bi radio na druge simove. Nazalost, nakon toga vise ne smijes raditi update telefona sa sluzbenim appleovim verzijama jer ce se opet zakljucati.
Ispravak: sada vidim da si u meduvremenu napravio jailbreak.
Ispravak2: Postoji mogucnost da tvoj iphone vise nece moci biti otkljucan.
Evo ti clanak iskopiran za Limera1n:
Limera1n surprise
After a few very dramatic days in the jailbreak community, geohot has come out of nowhere to release limera1n. It’s a bootrom-level jailbreak that works on the iPhone3GS, iPhone4, iPod touch 3G, iPod touch 4G, the iPad, and (technically) the AppleTV 2G.
DO NOT USE LIMERA1N IF YOU USE THE ULTRASN0W CARRIER UNLOCK — wait for PwnageTool to incorporate the limera1n exploit. This is so that you can avoid updating your baseband and losing the unlock (possibly forever).
Limera1n uses a different exploit than SHAtter, and in fact covers more devices. Although some may question geohot’s dramatic and competitive style, he obviously does have considerable skill pulling this together in just over a day (although he’s had the underlying exploit for months). Credit also goes to @comex, who provides the untethered aspect of limera1n via another one of his growing list of kernel hacks.
The release of limera1n has (thankfully!) averted the burning of 2 bootrom holes at once (both his and SHAtter). Releasing SHAtter now would be a complete waste of a perfectly good bootrom hole in light of limera1n, and so it can be held until Apple closes limera1n’s hole. While there’s no guarantee that Apple won’t also close SHAtter by then, it provides a ray of hope for devices after Apple’s bootrom respin. Meanwhile, look for an alternate implementation of the limera1n exploit in greenpois0n (and possibly other tools), where it should undergo more testing too.
Limera1n wasn’t tested very thoroughly and does have some issues. Geohot typically works these out in subsequent (and rapid) releases (there are already 3 beta versions of it as of Saturday night!). In the meantime, feel free to discuss any problems and their solutions in our comments section.
Update #1: Because the “untethered” part of this jailbreak comes from a userland hack from @comex, you should still backup your SHSH hashes for 4.1. Do this by either letting Cydia keep them (“make my life easier”), or using Tiny Umbrella. This way you can always come back to an untethered, jailbreakable 4.1 on your devices after Apple has closed their 4.1 signing window (they’ll close the 4.1 window once they push out their next firmware version). If you fail to do this and ever need to restore to 4.1 again, you can still jailbreak but it will be a tethered JB (you’ll need to connect to your computer to finish the booting process, each and every time).
And remember: you can backup your 4.1 SHSH hashes without even being at 4.1 or even being jailbroken, by using Tiny Umbrella.
Mislim da nema, ovo narucis i platis preko paypala i to je to...stize doma.
Zadnji uredio Joker2206 : 13-10-2010 u 07:46
Ipak su se "neki" usudili usporediti 4-ku i Desire, evo rezultata.
Ja sam za ono što i tester ovih uređaja.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Gdje su rezultati ?
Sorry, ne vidim filmice preko proxya.......
mozda da smijes ista instalirati![]()
Evo upravo sam doma i pogledao filmic. Lik je prilicno realan i po meni je u pravu....i dalje kupujem iPhone jer mi je dosta HTC-a.
drzite se iphone 4, opet krece rasprava koji je bolji![]()
iPhone 5s 16 GB
Jel ima netko postavke za internet za iphone 4 simpa? Nemogu nigdje naći na internetu kako nariktati postavke jer uopće nemam nigdje za napravit apn konekcije? 4.1 firmware
Zadnji uredio Zagy : 14-10-2010 u 11:02
Dakle, problem na iPhoneu 4 nakon JBa, baterija se zesce prazni a iz cydie instaliran samo 5 icon dock, jel jos netko ima ovakav problem?
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
na dnu mozes imati 5 ikona a ne 4
ovo potvrđujem..i meni je stekao...a imao sam nekih max 10-12 aplikacija ins..iz vipa bio..
ne bi rekao da je mob uzasan,ali ono toliko sam ga cekao,kada ga napokon uzeo,hladan tus...
a ove price da je brzi kroz rad nego i4,apsolutno nema nikakve teorije...doduse moj i4 nije đejlbrejkan,pa ne znam dal to ima kakve veze..
Drzite se teme o iphone 4. Dosta je vise bilo usporedbi. Za usporedbe imate ovdje temu: iPhone 4 vs. ostali
iPhone 5s 16 GB
imao sam 3 mobitela, 2 sam aktiviro bez problema, s trecim je bilo nekih zajebancija al sam ga pokrenuo s onom phonebook sim card. a sad je problem kaj je gore 4.1 firmware i opce nemam nigdje u postavkama za upisat apn podatke. i zato me zanima jel ima jos netko iphone4 i da ima iste probleme pa ako moze pomoci s rješenjem?
@wildbabe meni se isto dosta brzo troši baterija, s tim da nisam mogao primjetiti razliku prije jb jer sam ga isti dan kako sam gao uzeo, napravio jb. ali evo konkretno situacije: sinoć oko 2 prije spavanja oko 30% baterija, ujutro oko 10 se probudim, a on ugašen.... wtf, žešći
Jel ima ovdje netko s iphone 4, ili bar neki drugi iphone sa 4.1 softwerom? Meni uopće na mojemu nema cellular data network, da promjenim postavke za internet, jel zna netko zašto i kako popraviti problem?
jel ima koji dobrovoljac da isprobam face time.(posalji broj na pm)
bas me zanima kako radi a u sl brodu valjda nitko nema iphone 4 jos (bar ja nisam vidio) pa nemogu probati
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Danas mi je stigao bumper poslan 1.10.
Edit: evo upravo sam testirao antenu sa bumperom, ne padne niti jedna crtica na 3G signalu
![]()
Zadnji uredio Harasho! : 18-10-2010 u 19:59
Ma preko onog Appleovog "free bumper case" programa koji je vrijedio za iPhone4 kupljene prije 30.9.
http://www.apple.com/uk/iphone/case-program/
Predbiljezbe za iPhone 4 u vipu
http://www.vipnet.hr/iphone
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks