Stranica 2 od 67 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 52 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 1731

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Iphone 4,5800xm
    Operater
    Tele2,Bon Bon,hej
    Bodovi
    2.362
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.362, Nivo: 11
    Bodovi: 2.362, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislio sam prebaciti neke slike na komp ali sam kliknio cini mi se na apply i sve slike s koma s pozadine mi je prebacilo na iphone i nemam ikona za izbrisat kako cu to sad izbrisat i kad god stavim neku sliku na desktop ono mi i spojim iphone ono mi je prebaci

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iPhone 4

e ljudi imam par pitanja u vezi iphone 4 16 gb....zanima me dali bi se isplatilo uzeti 16Gb dali je to dovoljne memorije posto su aplikacije dosta velike i jos nesto na njemu je napravlje jailbreak i ima softver 5.0 a cuo sam da na softveru 5.0 ima problema kad se mobitel ugasi nemozes ga vise upalit nego ga moras spojiti na komp i preko programa upalit

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav! Večeras mi stiže iPhone 4 pa me zanima pošto sam na T-mobile, mogu li doći kod njih i dobiti micro sim karticu, a da mi ostane isti broj kao i na ovoj normalnoj kartici koju imam? Hvala

1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    Iphone 4
    Bodovi
    2.058
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.058, Nivo: 10
    Bodovi: 2.058, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima. Nadam se da cu ovdje pronaci odgovore jer ih nigdje nemogu. A siguran sam da i vas neke ovo muci.
    1. Na installousu su dosli novi hostovi. Fileape i filedude lagano nestaju. Nakon updatea hackulo resourcea od novih hostova rade samo bayfiles i uploading dok mediafire, sendspace i dr ne rade. Installous se rusi kad se pokusa downloadat.
    Dali neko zna rjesenje?
    2. Imam 4-ku 4.3.3. Htio bi ga bacit na 5.0.1. No kako sacuvat cydia tweakove i app, i kako sacuvat crackirane app sa installousa?
    Ne znam kako radi ovaj appsync 4+ za backup crackiranih app sa installousa, i kako radi aptbackup ili xbackup tweakovi za backup cydie.
    Molim za pomoc. Ako treba bum i platio da mi neko to pokaze.
    Hvala svima

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepi pozdrav! Uzet ću iPhone 4 i našao sam na Njuškalu ovaj oglas: http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-g...-oglas-5292056 . Sad, pitao sam frajera zašto tako jeftino prodaje pa mi je rekao da već ima jedan iPhone, a ovaj koji prodaje je dobio na poklon tako da mu ne treba, a novac mu hitno treba pa je zato spustio cijenu. Ja bih se našao s njim da pogledam telefon i to sve. Dajte mi recite na što da pripazim da me frajer ne zezne. Sumnjivo mi je kako može biti otključan na sve mreže?! Mogu li ga ja isprobati bez sim kartice pa da vidim kako radi? Hvala

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    Lijepi pozdrav! Uzet ću iPhone 4 i našao sam na Njuškalu ovaj oglas: http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-g...-oglas-5292056 . Sad, pitao sam frajera zašto tako jeftino prodaje pa mi je rekao da već ima jedan iPhone, a ovaj koji prodaje je dobio na poklon tako da mu ne treba, a novac mu hitno treba pa je zato spustio cijenu. Ja bih se našao s njim da pogledam telefon i to sve. Dajte mi recite na što da pripazim da me frajer ne zezne. Sumnjivo mi je kako može biti otključan na sve mreže?! Mogu li ga ja isprobati bez sim kartice pa da vidim kako radi? Hvala
    Naravno. Ako ti da da ga upališ, pogledaj jel ima iTunes, AppStore, iMessage u opcijama (ako ima iOS5), iCloud (iOS5), i tak te neke sitnice. Pogledaj si i na googleu koji Model No. treba pisat (A1332 je za iPhone 4), garancija, račun, i takve stvari.
    One day, sky went blue...

7. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    61
    Nivo
    1
    Bodovi: 61, Nivo: 1
    Bodovi: 61, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 30,1%
    Ukupna aktivnost: 30,1%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li zna itko nekoga tko vrši jailbreak u slavonskom brodu, ako ima netko nek se javi na 0919268510

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iphone 4S
    Operater
    Vip
    Bodovi
    5.745
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.745, Nivo: 17
    Bodovi: 5.745, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajmo redom...

Mob je iz švedske pa je stoga i zaključan za našu mrežu... Kad sam ga probao upaliti, tražio me passcode... Kako kod nisam imao, spojio sam ga na iTunes i apdejtao na 6.0.1

Sad me ne traži pass, ali kad ga upalim kaže da SIM kartica nije instalirana i jedino mogu nariktati početnu postavku (jezik, država)... Nakon toga dođem u meni, gdje mogu odabrati mrežu ili da se spojim na iTunes

Kad se spojim na iTunes, nemam pojma kaj da dalje radim, budući da vidim samo ovo:

Kaj da sad napravim? Pokušao sam sa redsnow-om napraviti downgrade na 5.1.1 da onda napravim JB i unlock, ali nemam SHSH blobs. Nakon toga sam sa tinyumbrelom probao spremiti shsh ali bezuspješno...

Ljudi, molim pomoć!

Hvala!
    Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    3
    Nivo
    1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav
    zanima me jel bi mi netko mogao pomoci imam problem s iphonom 4 iphone mi trazi spajanje na itunes radi aktivacije i kada ga spojim on ga ucita i to sve i krene se aktivirati a kad dode do kraja izbaci gresku 3194 i trazi ponovo spajanje na itunes... na mobitelu je bio jilbrejk i ios 6 prije nego sto se to dogodilo i ne radi mi tipka za paljenje mobitela zanima me ak bi netko mozda znao u cemu bi mogao biti problem i jel moguce da je maticna crkla?

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    5.160
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.160, Nivo: 17
    Bodovi: 5.160, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako, imam nekakav problem s aplikacijom Lockdown Pro. Do jučer ili prekjučer je radilo sve u redu, danas sam išao provjerit i vidim da se ništa ne zaključava, te sam išao provjerit što se događa u Settings. Kad stisnem Lockdown Pro, piše mi da mi je potreban SBInfoGrabber i da bez toga neće radit. E sad, koliko se sjećam, jučer sam u Cydiji updateao SBInfoGrabber jer je izašao update na 1.0.6 verziju. Mislim da otkad sam updateao, da više ništa ne radi. Naime, SBInfoGrabber sada ne vidim ni pod Packages, niti ga mogu pronaći na ijednom repozitoriju na kojem bi inače trebao biti (npr. BigBoss, modmyi i sl.). Pokušao sam ugasiti iPhone i pokrenuti ga držeći '+' volume tipku, tako da bih navodno morao moći vidjeti taj tweak o kojem pričamo. No njega nema, apsolutno nigdje. Sada me prvenstveno zanima vidite li ga vi; lako mi to provjerite, tkogod ima 6.1.2. iOS i iPhone 4 jailbreakan, neka ode u Cydiju i proba pronaći 'SBInfoGrabber'. Ako ga vidite, to znači da je problem do mene, ali ne znam točno što? Ako netko ima nekakvu ideju, bio bih uvelike zahvalan!

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Ništa, malo sam prčkao jer mi vrag ne da mira, pa sam našao riješenje. Mislim da će nekome možda i trebati, pa ću napisati soluciju. Izgleda da je problem u zadnjem updateu SBInfoGrabbera (v1.0.6), pa izbjegavajte ovaj update dok ne izađe v1.0.7. Sad kada smo to pokrili, znamo da trebamo downgradeat verziju u v1.0.5, a to morate ručno sada napraviti jer je iz nekog razloga SBInfoGrabber nestao iz Cydije. To ćete učiniti tako da instalirate iFile (ako ga nemate) i potom odete u Safari te u tražilicu upišete "SBInfoGrabber v1.0.5 deb installer" i dođete do ove stranice. Stisnite Download i kada vam ponudi "Open in iFile" na to i onda 'Installer'. Nakon što se to instalira kako i inače u Cydiji, respringajte uređaj i sve će raditi kako treba. Eto, nadam se da sam nekome pomogao.

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil Pregledaj post
    Sredina listopada mogu produžit ugovor
    Bit će i300 za mene, prva 4 mjeseca, a onda na i150 prebacim, i to je to. Taman skupim 1300 živina do tad, a valjda će i navala splasnut malo
    Cisto da se ne zaletis. T-mobile je uveo pravilo za iphone 4g: ako uzmes i300 moras 24 mjeseca biti na toj tarifi. Za bilo koji drugi telefon mozes nakon 3 mjeseca preci na 150.

= Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Imamo jedan ured u ZG na kojem uvijek imam problem sa signalom, na bilo kojem mobu veza često puca, tako da me baš zanima kako će se iPhone tamo ponašati.
    I ovo mi je prvi iPhone ikad tako da nisam baš relevantan za uspoređivati ga sa 3G/3GS ali je mob stvarno zvjerka.
    Koliko sam skužio još ništa od jaibrejka za 4.0.2.?

P.S. Pitao sam u T-centru za ovaj free bumper case program, rečeno mi je da to u HR ne vrijedi :/
    Sto se tice bumper casea, pise na tmobile stranicama da se moze dobiti do 30.9, ali vjerojatno ne preko njih. Skines aplikaciju i ima neka fora. Kopaj, ali moze se dobiti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
    Sto se tice bumper casea, pise na tmobile stranicama da se moze dobiti do 30.9, ali vjerojatno ne preko njih. Skines aplikaciju i ima neka fora. Kopaj, ali moze se dobiti.
    Možeš molim te linkat di to piše, pošto na hrvatskom marketu nema te free bumper case aplikacije ?

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš molim te linkat di to piše, pošto na hrvatskom marketu nema te free bumper case aplikacije ?
    T- mobile iPhone stranica, odgovori na najčešća pitanja, zadnje pitanje.
    Dolazi li iPhone 4 s gumenim kućištem (bumper case)?
    Ne. No korisnici koji žele besplatni bumper case mogu ga do 30. rujna naručiti na http://www.apple.com/iphone/case-program/
    A, na toj stranici- u uvjetima- spominju samo Ameriku (kao što sam već napisao par postova iznad ).
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolazi li iPhone 4 s gumenim kućištem (bumper case)?

Ne. No korisnici koji žele besplatni bumper case mogu ga do 30. rujna naručiti na http://www.apple.com/iphone/case-program/

EDIT:
    Kvragu georgy, daj ostavi meni nekaj da odgovorim
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Joker2206;948844]Cisto da se ne zaletis. T-mobile je uveo pravilo za iphone 4g: ako uzmes i300 moras 24 mjeseca biti na toj tarifi. Za bilo koji drugi telefon mozes nakon 3 mjeseca preci na 150.

Gdje to piše?

Ovdje sigurno ne.

http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.141
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.141, Nivo: 16
    Bodovi: 5.141, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POzdrav.
    Dobio sam iPhone4. Uradio mu jailbreak i unlock, u servisu mi napravili microsim i telefon radio 4-5 sati. Tada sam ugasio telefon i kada sam ga ponovno upalio javlja mi da nema usluge. Izvadio sam sim pa opet vratio, trazi mi pin code, pin prodje ali mi onda izbaci greska na sim, nema usluge. Posto je taj sim bio malo ostecen kod operatera sam zamijenio za novu sim karticu ali nije pomoglo. Da li neko ima ideju sta bi moglo biti?
    Hvala

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dottore1 Pregledaj post
    POzdrav.
    Dobio sam iPhone4. Uradio mu jailbreak i unlock, u servisu mi napravili microsim i telefon radio 4-5 sati. Tada sam ugasio telefon i kada sam ga ponovno upalio javlja mi da nema usluge. Izvadio sam sim pa opet vratio, trazi mi pin code, pin prodje ali mi onda izbaci greska na sim, nema usluge. Posto je taj sim bio malo ostecen kod operatera sam zamijenio za novu sim karticu ali nije pomoglo. Da li neko ima ideju sta bi moglo biti?
    Hvala
    moguče da je grešla u jb...probaj se vratit na originalan os..i jednostavno pričekaj neki bolji jb

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=maxx75;949075]
    Cisto da se ne zaletis. T-mobile je uveo pravilo za iphone 4g: ako uzmes i300 moras 24 mjeseca biti na toj tarifi. Za bilo koji drugi telefon mozes nakon 3 mjeseca preci na 150.

Gdje to piše?

Ovdje sigurno ne.

http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
    Ne piše nigdje. Ja zvao službu i tako su rekli. Nazovi i pitaj pa vidi što će reći. Jedino ako mi je ženska nešto smuljala.
    Ajd javi što su ti rekli.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Joker2206;949196]
    = Citat = Izvorno postao maxx75 Pregledaj post

Ne piše nigdje. Ja zvao službu i tako su rekli. Nazovi i pitaj pa vidi što će reći. Jedino ako mi je ženska nešto smuljala.
    To i mene sad zanima. Jako. Jer ako ne piše nigdje, mogu se... hm... seksat s tim A ne dam im 300kn mjesečno iduće 2 godine, nema šanse...
    (zvao bih ja ali ne mogu s posla sad, tek kasnije ću moći...)
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Joker2206;949196]
    = Citat = Izvorno postao maxx75 Pregledaj post

Eh mislim da ne vrijedi uopće zvat, pa znaš da ti to ne smije reć..
    Da je možda ne prisluškuje veliki brat
    A i zašto bi iphone bio specifičan slučaj? nema smisla, bar ja tako mislim

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam ga predbilježio prekjučer i nisu me ništa zvali, ali sam danas oko 13 otišao do t-centra u avenue mallu. Nikakva gužva, ništa. Kaže trgovac da su ih prodali 60ak, i imali su samo još 16GB verziju kada sam ja kupovao mob. Ja sam zadovoljan, i oduševljen mobitelom :>

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    iPhone √16
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde onda nam baren reci jeli ti imas problem sa signalon i kad uvatis vrimena daj neki review

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dolac88 Pregledaj post
    ajde onda nam baren reci jeli ti imas problem sa signalon i kad uvatis vrimena daj neki review
    Kolko znam to ti je hardverksa greska, dakle cim ti diras antenu gubis signal.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Kolko znam to ti je hardverksa greska, dakle cim ti diras antenu gubis signal.
    Cim dotaknes antenu ?
    Na youtubeu ima filmica koji demonstriraju kako se tocno gubi signal.....i definitivno nije cim dotaknes antenu vec ako stisnes donji lijevi dio kucista gdje se antena nalazi i drzis malo jace stisnuto nekih 45 sekundi.
    Uz normalno koristenje telefon nece gubiti signal.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cim dotaknes antenu ?
    Na youtubeu ima filmica koji demonstriraju kako se tocno gubi signal.....i definitivno nije cim dotaknes antenu vec ako stisnes donji lijevi dio kucista gdje se antena nalazi i drzis malo jace stisnuto nekih 45 sekundi.
    Uz normalno koristenje telefon nece gubiti signal.
    Cim dotaknes onu "rupu" na maski.

Stranica 2 od 67 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 52 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware
    Odgovora: 139
    Posljednji post: 22-11-2012, 19:52