Možda rješenje problema s antenom leži negdje između hitanja kroz prozor i keljenja dlana preko cijele antene.
Steve kaže:
![]()
Ovo sto sam ti ja postao nije futrolica.
idi na www.icolorwrap.com
Možda rješenje problema s antenom leži negdje između hitanja kroz prozor i keljenja dlana preko cijele antene.
Steve kaže:
![]()
Ma dok to stigne morat cu vratit iPhone![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni dok stigne iphone, morat cu vratit ovo. Rekli su mi u tmobile 6-8 tjedana cekanja za iphone !!! Pa tko jos prodaje nesto sto nema ?!?!?!
@ Cionn, sam me zanima kolko godina imas?
inače u modelu iphone 3gs ono s označava sport/speed da se odma u nazivu zna da je brz...hehe
ček sta u t-mobila nema iphonea 4 nego ga se mora čekat???? jeli tako u dojednom t-centru ili samo tamo di si ti isa??
i kazu 6-8 tjedana pa bokte nebi da naručujes avion a ne jebeni mobitel
Zadnji uredio imaticx : 11-10-2010 u 11:43
pa dobro kaj je tolko lose to s antenom jeb... to onda...a kaj kad ugasis 3g
probleme sa antenom imaju svi iphoni,samo sto se kod 4-ke pogotovo u americi osjeti dosta vise nego kod starijih modela.
Dobio sam iphone 4 iz amerike i sa njime at&T karticu, ali kad ga idem aktivirati kaže mi da nije dobar sim. Kako mogu saznati koji mi sim treba da ga aktiviram? i dali postoji koji drugi način da ga aktiviram bez originalnog sima?
stig'o mi je antenna fix ...evo jedan video kaj sam na brzinu slozio,ugl na edge-u izgubi samo 1 crticu dok 3G tone do dna,,,
ovoga,nigdje nisam procitao da je netko pohvalio bateriju na 4. ja osjetim razliku i to veliku .pa eto da pohvalim onda![]()
Zadnji uredio pbreaker : 12-10-2010 u 11:21
★★★★★
Još jedan plus za 4-ku, katastrofa.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
I takav poluproizvod postane tako popularan. Koja svrha moba kad signal imaš svaki treci dan.
ovo je bio test za ljevake,koliko gubi signal. sad ga vec koristim 20-ak dana nije mi nikad izgubio signal. jer tak ne drzim mob sigurno.a i taj shild sam narucio radi zastite moba, a nisam ni ocekivao da ce to popravit signal. pošto nemam problema s signalom.
★★★★★
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo ja danas bia u t-mobila i isprobava dali iphone gubi signal....i čim san dosa ima je samo 2 crtice signala u gradu...:S meni na nokiji je falila jedna do punog...ali kasnije je dolazija skoro do punoga....neznan nekako je puno varira signal :S....i onda san stavlja prst i ruku i svakako sprobava kako gubi signal...i nisan nikako uspija izgubiti signal ali san ga uspija spustiti do jedne crtice...
inače, indikacija signala kasni 30ak sekundi, znači treba držati ruku na određenom mjestu barem pola minute da indikator ispravno prikaže signal u novo nastalim uvjetima.
Možda je to razlog zašto puno ljudi misli da problema nema...
znan...zato san dugo drza i to dosta duze od pola minute...ali nisan uspija skroz izgubiti signal...ma kako god svejedno sramotno za neki mob od 7000 kuna...mislin da su baren taj spoj mogli staviti na dno i na vrh mobitela i eto baren bi koko toko bolje bilo....
zamisli da das nekome za poziv i njemu prikine poziv jer izgubi signal...i on pita te sta je sad, a ti mu kazes pa krivo drzis mobitel tako izgubi signal....haha....
jos cu sutra istestirat,ali mislim da se mob zagrijava od kad sam stavio shild ovo sastrane :/
★★★★★
Bookmarks