Pitanje za handcent sms...kako da maknem notifikejsn I ostale obavijesti od standardnog programa za poruke? Jer kada dobijem sms dupla mi obavijest stiže...
Ima li tko kakav prijedlog za wikipediju? Vasa misljenja,hvala
Pitanje za handcent sms...kako da maknem notifikejsn I ostale obavijesti od standardnog programa za poruke? Jer kada dobijem sms dupla mi obavijest stiže...
Wikidroid, WikipediaMobile
Messaging-Menu-odznači notification
a skuzio sam.... hvala
jel postoji neki zasebni program u kojem mogu odredit boje za onu malu led lampicu (poziv,sms i sl.)
Zadnji uredio dgrgic37 : 27-09-2010 u 21:15
Blink.....
Ne radi mi blink...ne znam zasto, koju god boju da stavim, on pokazuje onu standardnu
Koji imaš mob?
Probaj ovu.
Desire...ne znam zašto mi blink ne radi...možda što je uređaj rootan?
Stvar je u ROM-u koji imaš na Desireu. Multi color LED je zapravo bug u ROM-u, a ne feature. Neki developeri su taj bug uklonili i više ne podržavaju multi color LED, dok su ga drugi ostavili 'aktivnim'... Uglavnom, stvar je do ROM-a.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr, salis se?! To je bug?!
Daj malo linkova o tome, bas me zanima, no ne stignem sad traziti sam...![]()
Ali kada koristim handcent sms onda mi svijetli plava lampica...nema veze...preživjeti cu bez toga
Nažalost nemam link jer sam to pročitao iz Adamovih komentara (nemoj me tjerati da tražim, ona xda tražilica je gora nego ova naša). Ako on laže, lažem i ja vas sve skupa ovdjeUglavnom, čovjek je bio maknuo to iz Opendesirea uz već spomenuto objašnjenje, pa je kasnije vratio...
Ono što sam iz iskustva primjetio: Handcent i Adamov Sense ROM (HTC Sense v1.0c) podržavaju sve boje tih ledica (roze, cijan, bla bla). Opendesire ima samo plavu, zelenu i oranžDakle, do ROM-a je.
edit:
našao: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=6245
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5538
Zadnji uredio xlr : 28-09-2010 u 15:20
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li postoji aplikacija (ili mogučnost podešavanja na HTC Wildlife-u) da se za melodije zvona budilice stave mp3 melodije sa telefona?
Obzirom da sam novi...kako nakon skidanja igrice sa interneta,istu igricu instalirati u mobitel a ona je apk. "format"
Hvala!
Postoje brojne aplikacije za alarm, sto ugradjene sto s marketa, a ti nisi nista rekao koju koristis...
No koliko znam, u svakoj se to moze podesiti, zasto ne pogledas malo kroz opcije?
Obzirom da si novi... Ovaj forum ima i pretrazivanje, znas?
Ovo je vec odgovoreno bar 10-15 puta...
Zadnji uredio ravilov : 30-09-2010 u 11:57
U opcijima alarma imaš na izbor melodije. Ako ti nisu dobre one na android systemu, onda možeš stavit svoje na karticu, ili instaliraš neki program tipa Zedge pa s njim skineš i promijeniš.
Drugo pitanje, prebaciš na karticu, i preko file managera kojeg si prvotno skinuo s marketa(ili instalirao preko HTC Synca ako nemaš pristup marketu) instaliraš aplikaciju.
Koji je po vama najbolji player za gledat filmove preko mobitel-a naravno da podržava što više formata,titlove da može loudat, naišo sam na hrpu njih, al neznam koji da instaliram.
Koja aplikacija je najbolja za snimanje telefonskih razgovora?
Pozdrav svima,
dakle imam htc wildfire...dali netko zna za neku aplikaciju koja radi automatske panorama slike od vise njih....probao sam photostich,vighnette...al nis od tog... THX
Pitala sam vec na temi o x10 mini, ali posto nitko nije odgovorio, da probam i tu:
postoji li swype za ovaj mobitel? skinuh nesto, no kaze mi "No activity"
EDIT: da odgovorim sama sebi, a i drugima koje bi ubuduce moglo zanimati, nadjoh na xda developers da swype ne moze na x10 mini, ne podrzava rezoluciju.
Zadnji uredio La_LuNa : 02-10-2010 u 20:56
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pozdrav. Jesi uspio naći kakvo riješenje za pomorsku navigaciju za mobitel? Imam samsung galaxy S kojeg sam kupio pred 4 dana i volio bi to staviti, a zasad nisam uspio naći riješenje. Kad idem na android market tražilica ne nalazi navionics.
Aplikacija se plaća pa je zato ne vidiš.
Jedino da potražiš na linkovima koji su navedini u drugoj sticky temi, ili ako imaš rootan da preko MarketAccessa/Enablera kupiš(nisam probao).
Bookmarks