a zasto bi ga skida uopce
a zasto bi ga skida uopce
vidi sta san napisa pod broj 1 i 2 di triba ic za internet :settings/general/network/cellular data network/u cellular data triba upisat
MMS: settings/general/network/cellular data network/cellu MMS triba upisat
settings/general/network
i onda odem na cellular data network
![]()
ovo mi je trebalo , to sam danas ubacio da bi dobio mjesta gdje da sve upišem.....
ne radi...sve sam odradio kako si napisao i neče da radi....
ovo bi trebalo da bude za 3.1.3 za 2g i 3g mms
ovaj sorce u cydia se doda
instalirate patch MMS VIDEO 3.1.3Code:http://smart-mobile.com/cydia/
uradite Rstart telefona
Napomena pre ovoga morate imati aktiviran mms na vashem telefonu
Probajte mislim da je to to ja sam josh uvek na 3.1.2
ja sam gledo te sve programe sa cydie i bzvz je ja sam ssamo to skino kak bi mogo aktivirat flash player neki i onda da gledam i mobile tv al nece a kad ovak odem bez toga normaslno onda je kockica s upitnikom i odusto sam od toga sad mi sluzi za rebot respring on off wi fi (koji ne radi vise) on off (3g) koji stalno jebe kad u setting palim i gasim i za power off jer mi neradi gumb za gasenje mobitela i btw iphone ima garanciju 1god jer se citav razejebe nakon tog a ja ga barem pazimovako vibracija vise ne radi citav software mi je u k...makar sam ga resto 1000puta fotke i svaka aplikacia se ucitava 30sec do 1min i onda radi stvarno dobro wi fi ne radi ukljucivanje i iskljucivanje 3g.a u k,,,stalno mi pise nema mreze stalno pa ga moram rebutat i tipka za gasenje i paljenje moba je otisla jbg kad to kinđe proizvedu 1000000000ajfona na dan
NEKUPUJTE AJFONNN
pozz ekipa
trebao bi neku kalendar aplikaciju , ali da pokazuje buduče obaveze i appointment -e na lock screenu. Znači , neda mi se svako malo gledat app kalendar da vidim jel imam obaveze, htio bih to imat na lock screenu. Jel postoji takvo nešto?
hmmm...nema je na app storeu
1) sve ok..
2) imam problem sa postavkama za mms,znači upišem podatke u iphone ali mi ne ostaju zapisane nego se izbrišu..apn,username i pass mi se izbriše a mmsc i mms proxy normalno ostaje zapisan ne izbriše se,sad da li meni nešto fali od instalacije ili je nešto drugo....molim pomoć...hvala..
trebao bi neku aplikaciju koja obavijesti sa zvučnim signalom propušteni poziv ili sms svakih par minuta dok se ne pogleda...tj.otvori(imao sam to na nokia sad bi tako i za iphone)...hvala..
Trebala bi brojac sekundi, znaci da mogu namjestiti npr. 220 sek da mi odbrojava i obavijesti me zvucnim signalom kada to vrijeme istekne. Stoperica mi nije dobra jer moram gledat tj. ne obavijesti zvukom da je to vrijeme isteklo. Ima li takvog programa? Hvala
Jos jedno pitanje. instalirala sam taj LockInfo preko cydie i morala sam napraviti restart kako mi je i pisalo i pojavilo mi se check for licence kad sam to stisla pojavile su se opcije buy now, trial verzija i sad imam kao trial verziju do 21.08. Kako da imam cijeli program bez te trial verzije?
dodaj u cydiu source http://sinfuliphonerepo.com/ i sa toga sourca instaliraj lockinfo cracked
Ovak, ako netko ima link od ovih app-ova bio bi mu jaako zahvalan
Call of Duty Zombies 2, Grooveshark-ako postoji neka verzija koja nije demo, jel gdje god sam trazio sam nasao samo onu Sneak Peak verziju, neki dobar rijecnik poput Oxfordovog
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ima li kakav takav program da broji i sekunde i da obavijesti zvukom kada odbroji???
Zar nitko nezna postoji li takav program?
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks