wififofum strava alikacija , cak ti pokaze na googlemapsu
wififofum strava alikacija , cak ti pokaze na googlemapsu
Wifi forum pokaze ali si trazio te preko google maps ne postoji ni jedna sve sam bezveze baca ja sam sa cydie skinui Ewifi super mi radi
ima koja aplikacija da vidiš koji su se programi zadnji koristili? tipa da vidiš ko ti je zadnji prčko po mobitelu i šta je radio?
Ima netko Dynolicious Log Box 1.2...nigdje nac nista osim da platim
Jel ima netko crackanu aplikaciju My Brute?
Koju god sam verziju probao, uvijek mi pise "Buy the game"![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
probaj tu skinuti neku. vidim da ima neki noviji upload od 5 mj.
iPhone 5s 16 GB
probao sam i tu i opet isto
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
probaj ovo
iPhone 5s 16 GB
pozz. ovako zanima me ako slucajno netko ima aplikaciju kojoj se ne sjecam imena uglavnom kad se aplikacija pokrene pokazuje dijagram koji pokazuje
rad procesora, stanje baterije, jacinu signala, i wifija ako ste spojeni.
ako netko ima eto ili je vidio bio bih zahvalan, ja sam imao i kad sam radio restore sve otislo...
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Nešto kao System Activity Monitor?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nova sam na forumu i jb sam iphon 3g al ne mogu skidat sbsettings molim pomoc
trebao bi neku aplikaciju koja obavijesti sa zvučnim signalom propušteni poziv ili sms svakih par minuta dok se ne pogleda...tj.otvori(imao sam to na nokia sad bi tako i za iphone)...hvala..
Trebala bi brojac sekundi, znaci da mogu namjestiti npr. 220 sek da mi odbrojava i obavijesti me zvucnim signalom kada to vrijeme istekne. Stoperica mi nije dobra jer moram gledat tj. ne obavijesti zvukom da je to vrijeme isteklo. Ima li takvog programa? Hvala
Nažalost, morati ćeš napisati više informacija....
U pravom dijelu foruma (potražnja iPhone aplikacija nije namijenjena za pitanja poput tvojega)...
I onda pričekati da ti netko odgovori...
SB Settings (ili Boss Prefs) se inače skida sa Cydie.
Ali, nemam pojma što ti uopće hoćeš napraviti- tako da ti ne mogu bolje pomoći.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam gledo te sve programe sa cydie i bzvz je ja sam ssamo to skino kak bi mogo aktivirat flash player neki i onda da gledam i mobile tv al nece a kad ovak odem bez toga normaslno onda je kockica s upitnikom i odusto sam od toga sad mi sluzi za rebot respring on off wi fi (koji ne radi vise) on off (3g) koji stalno jebe kad u setting palim i gasim i za power off jer mi neradi gumb za gasenje mobitela i btw iphone ima garanciju 1god jer se citav razejebe nakon tog a ja ga barem pazimovako vibracija vise ne radi citav software mi je u k...makar sam ga resto 1000puta fotke i svaka aplikacia se ucitava 30sec do 1min i onda radi stvarno dobro wi fi ne radi ukljucivanje i iskljucivanje 3g.a u k,,,stalno mi pise nema mreze stalno pa ga moram rebutat i tipka za gasenje i paljenje moba je otisla jbg kad to kinđe proizvedu 1000000000ajfona na dan
NEKUPUJTE AJFONNN
pozz ekipa
trebao bi neku kalendar aplikaciju , ali da pokazuje buduče obaveze i appointment -e na lock screenu. Znači , neda mi se svako malo gledat app kalendar da vidim jel imam obaveze, htio bih to imat na lock screenu. Jel postoji takvo nešto?
Bookmarks